×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 06:32
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
În pofida declaraţiilor lui Borbely
Daniel Constantin: Ministerul Mediului a dat aviz pentru Chevron

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că Ministerul Mediului a dat, vineri, avizul de mediu pentru ca Chevron să înceapă explorările de gaze de şist.

"În Monitorul Oficial au fost publicate cele trei acorduri ale Guvernului României şi companiei Chevron. Mai grav este că, vineri, se pare, din câte ştim, se pare că Ministerul Mediului, în ciuda declaraţiilor pe care le-a dat ministrul Borbely, a acordat avizul de mediu pentru începerea acestor lucrări", a spus liderul PC, citat de Mediafax, potrivit realitatea.net.

El a adăugat că "este de neînţeles pentru USL de ce un guvern care se află, din considerente politice, pentru foarte scurt timp la conducerea acestei ţări, trebuie să ia decizii care au un impact asupra următorilor zeci de ani".
Constantin a amintit că Chevron poate să înceapă deja exploatările la "Adamclisi, la Bârlad, la Costineşti, la Vama Veche". El a spus că un lucru foarte grav este că anexele acestor acorduri, care conţin cele mai importante date, au fost clasificate drept secrete.

Constantin a mai spus că prevederile respectivelor documente nu au fost discutate nici măcar cu autorităţile locale din oraşele vizate,

Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
3473
 | 11
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
K.P.
-2
DE CE NU SE DAI AVIZ PENTRU MEDIU ASTA? FORTE BINE FACUT DOMNU MINISTRU BORBELY. TREBE SE DAI SI LA ROSIA MONTNA.. IGHEN!!
Publicat Luni, 02 aprilie 2012
+Răspunde
Misu
-6
Se pare ca marele politician pitic Daniel, e iarasi rupt de realitate si este mai afon si mai umil ascultator de tatucul sau cu antenele decat a fost Boc.
Publicat Luni, 02 aprilie 2012
+Răspunde
Romanului bozgor imputit
+3
Pe cine o sa fugariti voi cu "submarinul", cu teleguta, caci pe jos sunteti prea impiedicati si dati mereu in gropi de destepti ce sunteti. ia vezi un pic, sa nu faci un ocol prea mare ca sa nu ajungi la cersit in europa, magarule
Publicat Luni, 02 aprilie 2012
+Răspunde
bozgori imputitzi,
+46
o sa va fugarim pana dincolo de Tisa, pe voi, pe basescu si pe toate tarfele si toti chelnerii lui...
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
ADEVARUL
+9
Macar sa construiasca cimitie sau crematorii..O sa fie mare nevoie si deja cimitirele actuale sunt pline de romani lasi care asteapta sa fie exterminati
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
Moartea vine la secret
+11
Moartea si cancerul romanilor e asigurat de contracte secrete..E mai bine asa. *editat* manii merita sa crape ca sunt un popor de o rara abjectie si lasitate..
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
Io-rga
-6
As fi foarte curios de cine minte in acest caz. Daniel Constantin a mai fost in ipostaza de a pierde un proces cu Verestoy Attila si sa-si ceara scuze in legatura cu acuzatia de tundere a padurilor. Acum iarasi se pare ca el e mincinosul.
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
Decebal Partescu
+12
Pe oamenii javrei ordinare aka Basescuîi doare in kur de popo,r dau tunuri dupa tunuri de furăciuni acum când ştiu că vor pierde puterea.
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
muresan
+18
Stati in case,d-lor ?.Ne fura,neau distrus munca de o viata(locurile de munca a copiilor nostrii) nenorocitii acestia iar acum ne distrug-infesteaza APA subterana si ne provoaca cutremure. Mai rabdati ,d-lor bin Bucuresti.Sunt toti acolo sub nasul vostru;200-300 de derbedei politici isi bat joc de o tara intreaga.Cam asa era si in 89: minciuni la tv si pres,cenzura ,propaganda fericirii socialiste.(acum cea ,,capitalista'' a lor Si actorii sunt cam aceeasi,cu aceleasi lozinci tipice scolii de partid, plus ,,rezerva'' lor de cadre.
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
alex Platon
+20
Eu am convingrea ca la ministerele noastre care au ministrii unguri , ministrul nu-si permite sa saboteze « la vededrere » societatea si economia romineasca dar ca, aceste ministere s-au umplut cu functionari unguri care fiind « marunti » isi pot permite sa saboteze socieatea si economia romineasca , nefiind monitorizati de media, societatea civila, procurori etc. Asa se explica anomalia ca desi Laszlo Borbeli declara ca nu a dat avizul de mediu lui Chevron acesta a fost totiusi dat , probabil de functionarii unguri ai ministerului. Si asa UDMR submineaza societatea si economia Romaneasca, indeplinindu-si sub nasul « nostru » programul lor politic !!!
Publicat Duminică, 01 aprilie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017