×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 06:40
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Justiţia reformată de Traian Băsescu şi fosta ministresă
Casa părinţilor Monicăi Macovei, intabulată inexplicabil de două ori

În plin război politic apar informaţii interesante despre casa părinţilor Monicăi Macovei, justiţiara de serviciu a PDL, casă despre care s-a scris mult în presa anilor trecuţi. Ziariştii au semnalat modul cel puţin neclar în care instanţa de judecată se pronunţase în favoarea familiei fostei ministre a Justiţiei.

Site-ul www.luju.rowww.luju.ro a publicat un material în care se arată că deopotrivă Silvia Gherghescu, mama Monicăi Macovei, dar şi proprietara de drept a imobilului din strada Ioanid, Ana Maria Petrini, au ambele drepturile de proprietate înscrise în Cartea Funciară, fără însă a se preciza la nici una dintre ele care sunt cotele-părţi, în conformitate cu legea.

Jurnaliştii de la luju.ro spun că ”este foarte curios cum a ajuns mama Monicăi Macovei să fie trecută în Cartea Funciară, în condiţiile în care contractul de vânzare-cumpărare al imobilului din strada Ioanid, încheiat între familia Gherghescu şi ICRAL, acum 16 ani, a fost desfiinţat printr-o sentinţă civilă pronunţată, la data de 11.12.2002, de Tribunalul Bucureşti. Surprinzătoare şi alambicată a fost calea prin care Silvia Gherghescu a ajuns în aprilie 2010 (la doi ani după ce Ana Maria Petrini şi-a intabulat dreptul de proprietate) să-şi înscrie la rândul ei în Cartea Funciară acelaşi imobil”.

”Concret, după ce în 2002, prin sentinţa civilă nr. 1758 magistraţii Tribunalului Bucureşti i-a dat câştig de cauză Anei Maria Petrini definitiv şi irevocabil, şi l-a obligat pe Vasile Gherghescu (tatăl lui Macovei) «să lase reclamantei posesia imobilului situat în Bucureşti, în Intrarea Ioanid», constatând nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare, Silvia Gherghescu s-a folosit de faptul că nu a fost chemată în judecată, ca parte, în procesul privind acţiunea în revendicare care a fost intentat de Ana Maria Petrini soţului său, Vasile Gherghescu, pentru a susţine că hotărârea nu i-ar fi opozabilă”, se arată în materialul publicat de luju.ro.

În articol sunt inserate şi pasaje din hotărârea Curţii de Apel Bucureşti în care sunt relevate dedesubturile inexplicabilei duble intabulări a casei părinţilor Monicăi Macovei.

Publicat Marţi, 10 iulie 2012
11130
 | 65
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Maria
+5
"Justitiara", ex procuroarea comunista, care-i batea pe detinuti pana ce declarau ce vroia ea, normal ca si-a aparat familia. Doar nu era sa apere pe "tata" . Cred ca vom asista cat de curand la multe alte dezvaluiri in ceea ce-o priveste. Aceasta netrebnica a avut nesimtirea sa ceara Parlamentului European, ca Romania sa fie scoasa din Parlament, pe motiv ca ceea ce s-a intamplat a fost lovitura de stat. Cred ca europarlamentarii cu scaun la cap si-au dat seama cine-i Monicuta. Vreau s-o vad la DNA dand cu "subsemnatul".
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
liviu
+6
DREPT LA REPLICA,SUBSEMNATA M.MACOVEI,VA ROG INSISTENT SA-MI ACORDATI ACEST DREPT LA REPLICA.SCHIMBATI URGENT FOTOGRAFIA ALTURATA ARTICOLULUI.FOT,O REPREZINTA PE MAMA MEA.MENTIONEZ CA SUBSEMNATA NU AM ASA CEARCANE,SI ARAT MULT MAI RAU.PRETIN DESPAGUBIRE CATEVA STICLE DE TARIE(prefer tarii ordinare,fara a mentiona marca pt. a nu face reclama firmei)CU MULTUMIRI.PROCUROR COMUNIST MM
Publicat Miercuri, 11 iulie 2012
+Răspunde
reno
+11
stiu tampitii aia de po *editat* ri-europeni ca asta a fost bo securista comunista? stiu ei ca dreptul la proprietate in Romania e calcat in picioare taman de astia care se dau drept aparatorii justitiei? atiu aia ca bashescu a incalcat grav constitutia cand a tinut in functie un guvern denmis prin motiune de cenzura, refuzand numirea unui nou prim ministru? stiu astia ca bashescu a declarat cvlar ca nu poate co-habita cu USL?-si lucrurile grave care decurg de aici? stiu po *editat* rii ca in fruntea camerei a stat o hoata de voturi, timp de aproape 2 ani? stiu ei ca bashescu, cu un prejudiciu de 200 milioane de dolari in cazul flota-imputati lui, cu ajutorul unei asa zise expertize, s-a ajuns la un prejudiciu 0-unde e flota Romaniaei? si cate si mai cate
Publicat Miercuri, 11 iulie 2012
+Răspunde
MITU.
+16
PASARICA ASTA, BEATA, CU GANDIRE SI APUCATURI SECURISTO-COMUNISTE, LINGAU SARGUINCIOS AL ILUSTRULUI FUND BASIST, VIPERA CU CORN, FACE MAI MULT RAU ROMANIEI DECAT TOATA "CRIZA" !! SCARBO, NU MAI PUPI, TU, MANDAT DE EUROPARLAMENTAR !!
Publicat Miercuri, 11 iulie 2012
+Răspunde
Antonov
+19
Aceasta infractoare cu gura mare trebuie si ea luata la bani marunti ,sa -i vedem ile,modul cum a dobandit anumite bunuri precum si felul in care se comporta in PE . Trecutul ei este foarte "tulbure",modul in care si-a aranjat casele mamei sale,arata ca ceva nu este clar in actele de propietate .
Publicat Miercuri, 11 iulie 2012
+Răspunde
FACETI-O DE TOT RASUL .
+16
ACUM BETIVA POATE SA FIE FACUTA DE K.K.-t PT CA EA SPUNEA CA ESTE O FOSTA PROCUROARE COMUNISTA FOARTE CORECTA . FACETI-O DE TOT RASUL ACUM PE TOATE POSTURILE DE RADIO SI TV . SA APARA CUM ESTE POSIBIL SA FACA MAGARII EA CARE SA DUS CU STEAGUL DREPTATII LA BRUXEL . DAR ARE MULTE BUBE-N CAP . ACEASTA BETIVA COMUNISTA TORTIONARA .
Publicat Miercuri, 11 iulie 2012
+Răspunde
Atamild
+17
Eu am crezut ca Monica Macovei are cu mult peste 65 de ani.... asa arata.
Publicat Marţi, 10 iulie 2012
+Răspunde
lale
+16
Pai nu v-am spus?Proprietarii de drept ai imobilului l-au castigat in prima Instanta.Apoi Macoveanca a fost numita Ministru al Justitiei .Primul lucru pe care l-a facut a fost sa conteste decizia aia si sa dea o alta in favoarea parintilor ei.Logic ca nu a facut asta personal,dar sub obladuirea "justi tiarei"imaculate s-a intamplat acest lucru.
Publicat Marţi, 10 iulie 2012
+Răspunde
ATENTIE BASISTI!
+11
Am auzit ca uselistii au decretat ca vara asta se poarta pantaloni, fuste si rochii, iar la plaja costume de baie si atat! Nasol! Asa ca bine ati facut decretand pentru noi, poporul ungurenilor, ca se poarta alb! Spalati bine chilotzii, sa se apropie de alb, jos pantalonii, rochitzele si fustitzele, afara din naftalina pufoaicele pentru plaja si ...LA LUPTA!
Publicat Marţi, 10 iulie 2012
+Răspunde
CRED
+16
ca si chestia asta din fotografie, pretins femeie (!?!?!), ar trebui "intabulata" de doua ori: o data la Targushor (daca cel putin in acte e trecuta cu sex "feminin"), o data la Socola. Dupa mine, ar putea sa ramana unde se simte mai "integrata", ambele locuri fiindu-i potrivite.
Publicat Marţi, 10 iulie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017