×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Vineri, 20 octombrie 2017, 02:29
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Impostorii vorbesc „în numele opiniei publice”!
Plagiatorii Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu şi Andreea Pora protestează împotriva unui plagiat

Scrisoarea deschisă adresată tuturor şefilor de guverne din univers de către haita intelectuală care vede în plecarea lui Băsescu din fruntea ţării o adevărată apocalipsă nu face altceva decât să trezească o imensă scârbă faţă de prostituţia exersată permenent în aceşti ani din urmă. Să-i vezi pe Liiceanu şi Pleşu, despre care tocmai în aceste zile cotidianul.ro a publicat dovezile că au plagiat în cărţile lor, în fruntea unei liste ce acuza chiar plagiatul e ca şi cum ai vedea doi beţivani strigând în gura mare că alcoolul dăunează grav sănătăţii!

Ceea ce enervează în primul rând în „scrisoarea” girată de Liiceanu, Pleşu şi Pora este faptul că ei îşi permit luxul de a vorbi „în numele opiniei publice din România”, ca şi cum ar fi fost mandataţi de cineva să facă acest lucru. Apoi, faptul că „scrisoarea” este adresată, nici mai mult, nici mai puţin, decât tuturor „şefilor de guverne din ţările membre ale Uniunii Europene” trădează astfel intenţia de a obţine o reacţie împotriva guvernului român, în prelungirea numeroaselor dezinformări mediatice din ultimele zile!

Sigur, plagiatul prim-ministrului Ponta va trebui să fie analizat de specialişti şi, în funcţie de rezultat, să fie sancţionat cu normala retragere a titlului de doctor. Numai că şi liderii acestei scrisori către planetă sunt în aceeaşi situaţie, ba într-una mult mai gravă, căci statutul lor social a fost determinat tocmai de lucrările în care au plagiat masiv.

Gabriel Liiceanu - plagiator din Martin Heidegger

După apariţia articolului „Liicheanu”, în care Gabriel Liiceanu, în Notele sale la „Repere pe drumul gîndirii”, era acuzat cu probe irefutabile că l-a plagiat pe Heidegger, nu şi-a dat demisia de nicăieri, ci a deschis un proces în care cere daune de 100.000 de auro!

Iată textele incriminate:

Heiedegger – „Sein und Zeit”

-------------------------------------------------------------------

Gabriel Liiceanu – Note la „Repere pe drumul gândirii”

---------------------------------------------------------------------

Andrei Pleşu - plagiator din H. Corbin

Al doilea pe lista celor care semnează scrisoarea-protest împotriva plagiatului lui Victor Ponta este Andrei Pleşu, cel care a copiat din H. Corbin inclusiv cuvântul „etc.”!

Iată şi dovada acestui plagiat:

Andrei Pleşu – „Despre îngeri”

--------------------------------------------------------------

H. Corbin – „Le paradoxe du monothéisme”

---------------------------------------------------------------

Andreea Pora a fost dată afară de la HotNews pentru că a plagiat din „Cotidianul”!

Singurul nume care înfrumuseţează lista este, fireşte, ziarista Andreea Pora, recunoscută pentru „imparţialitatea” sa. Şi ea a fost acuzată de plagiat, inclusiv din „Cotidianul”, motiv pentru care a fost dată afară de la HotNews. Ca să nu existe discuţii, iată cum a fost oglindită ştirea în „Evenimentul zilei” (oficiosul lui Băsesecu) din 1 octombrie 2008:

Evenimentul zilei, 1 octombrie 2008

------------------------------------------------------------

În aceste condiţii, prezenţa lui Liiceanu, Pleşu şi Pora în fruntea listei care vrea să condamne un plagiat, fie el cel comis de premierul României, duce în ridicol acest demers şi dă impresia unui oportunism maxim. Asta, desigur, dacă nu cumva semnatarii acestei scrisori-protest nu au avut un alt scop, acela de a-i da o mână de ajutor lui Traian Băsescu, în slujba căruia şi-au pus în aceşti ani toată energia şi de la care au primit frumoase şi numeroase stipendii. Toţi aceştia au strigat în ultimele săptămâni: „Ponta, demisia!”. Cum sună acum aceste cuvinte, când ar fi fost mai potrivit să şi le adreseze chiar lor?

Ion SpânuPublicat Miercuri, 11 iulie 2012
18357
 | 96
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Mamaie
-3
EL N-A PLAGIAT! Detalii aici: *editat* *editat* .youtube *editat* /watch?v=TsjxfJyvcgo
Publicat Marţi, 17 iulie 2012
+Răspunde
dreptatea
-3
CINE ESTE PORA ? este femeie sau barbat . Este o persoana care parca nu are dinti pe mandibula . Dar ce este barbat sau femeie ? Liiceanu ? Este roman adevarat sau ce ? ca dupa nume nu . Ple-şu dupa mutra nu pare a fi roman , dar numele sigur a fost schimbat !!!!!! Aveti curaj Plesu si Liiceanu si spuneti cine au fost parintii si bunicii dumneavoastra ! Ganditi ca romani ca doar inetresele acestei tari le aparati sau ale alteia ?
Publicat Marţi, 17 iulie 2012
+Răspunde
sictir jigodii...
-4
Nu le-ar strica putina m u i e acestor jeguri basisti pupincuristi....daca nu se potolesc nu primesc sare de lamaie ,contra greturilor...
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
sabin
-4
PANA UNA ALTA CINE SUNT LIICEANU SI PLESU MARII INTELEPTI AI LUMII?
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
nu
-6
fraiere plagiez la ponta
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
postac la base
+5
V-am văzut la televizor, în birou cu Elena Băsescu la sediul de referendum. Eraţi toţi acolo cu calculatoarele deschise pe comentariile de pe paginile ziarelor!!!!! Asta faceţi, hoţomanilor, toată ziua? Vă invidiez, staţi la masă şi scrieţi inepţii contra celor care-l atacă pe tăticu' şi luaţi bani frumoşi pentru asta? Bravo, chemaţi-mă şi pe mine!
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
Voicu
+7
Postacul 75 uită (sau habar n-are!) că haita ci-Cărtărescu etc. îşi publică reciproc 'OPERELE' în editurile lor - adică HUMANITAS, POLIROM, ca şi pe banii ICR, care sunt luaţi abuziv din buzunarul nostru, cum arată Curtea de conturi, de mai bine de cinci ani - apoi se laudă reciproc în gazete, pe bloguri, la tot felul de întâlniri intens mediatizate. O fac BINE ORGANIZAT, susţinuţi de Soros şi alţi amici, de peste 20 de ani, aşa că snobii cad pe spate cu ochii beliţi de admiraţie, deşi n-au citit mai nimic din producţiile "genialilor" portocalii. Noi ceilalţi? Suntem dezbinaţi cu măiestrie de hahalerele matelotului, nu avem bani, destui sunt şi dezorientaţi. Eminescu ne dă lecţia: ''În unire e puterea!"
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
Or fi,n-or fi scriitori
+3
valorosi se va vedea(desi nu cred) dar ca oameni sunt niste mizerii...
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
Roman
+3
Ion Spanu a plagiat hoitul Elodiei. Acest articol are un miros irepresibil de hoit { adica duhoarea din creierul lui dezaxat }.
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
Gruia
-2
Stiati mai semidoctilor ca Liiceanu si Plesu sunt cei mai vanduti scriitori romani cu sute de mii de euro castiguri din vanzarea cartilor lor ? Iar voi sunteti niste bieti prostaci tot mai nefericitisi mai tampiti. Nici dracul nu va ia in seama.
Publicat Joi, 12 iulie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017