×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 20:11
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Monica Macovei, procurorul care a luptat împotriva Pieței Universității

Politicianul Varujan Vosganian le aduce aminte cititorilor săi cine este de fapt Monica Macovei. Și pentru asta citează o mărturisire a generalului Chiţac care foloseşte în apărarea sa, pentru a afirma că poliţia nu a comis violenţe împotriva manifestanţilor din Piaţa Universităţii, o declaraţie a procurorului…Monica Macovei.

„« Am luat contact cu problema Piaţa Universităţii în mai multe etape. Prima etapă a fost în ziua de 13 iunie 1990. Eram procuror la fosta procuratură a sectorului 1 şi, împreună cu alţi doi colegi din aceeaşi unitate am fost trimisă la Unitatea Militară de la Măgurele, unde am întâlnit câţiva colegi de la fosta Procuratură a Municipiului Bucureşti, Alexandru Ţuculeanu, Cornel Popescu, Emil Dinu.

La  Măgurele am văzut în curtea unităţii că cei ridicaţi din Piaţa Universităţii stăteau la mese şi scriau unele declaraţii sub supravegherea unor poliţişti. Nu am văzut niciun act de violenţă. Citind aceste declaraţii am spus: Nu rezultă comiterea niciunei infracţiuni. Toată lumea pleacă acasă.”

Câtă veselie! Cu alte cuvinte, în 13 iunie totul a fost roz, şi raziile poliţiei printre corturile manifestanţilor, şi asaltul Facultăţii de Arhitectură şi întreg simulacrul de după aceea. Nu a existat niciun act de violenţă. Realitatea povestită de cei reţinuţi la Unitatea Militară de la Măgurele e cu totul alta. Dar oare procurorul Monica Macovei nu s-a întrebat de ce a fost folosită o unitate militară pentru a interoga persoane paşnice arestate din Piaţa Universităţii? Acesta e  statul de drept pe care îl promovează doamna Monica Macovei, cea care apăra poliţia agresoare în 13 iunie 1990?”, scrie Varujan Vosganian pe blog anunță revistablogurilor.ro.

Dan ZavaleanuPublicat Joi, 12 iulie 2012
4350
 | 31
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
bobymorcov
+7
Facem *editat* in gura lui Monica Macovei si la toti pedelei.
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
terente
-12
Cireada de cersetori aurolaci zdrentzarosi si onanisti obsedati ai USL si toata adunatura de cimpanzei dresati, betivi si retardati din presa lui felix au vandut tara RUSIEI comuniste pentru a aduce la putere un cadavru securist ca voiculescu si doi giboni oligofreni, trepanatzi si castrati, ponta si antonescu. Si asa vor face din Romania haznaua sovietica a lui Putin.
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Grupul Romanilor Liberi
+9
Da! Poporul e furios.Si Mafia e slabita.Certandu-se pe telecomanda Justitiei,au scapat-o pe jos si noi o vom gasi!Urmarea e simpla.Ajuta-ne,Doamne!
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
ciuciugaya
+19
IN 89 AM STRIGAT JOS COMUNISMUL JOS SECURITATEA IAR PANA MAI IERI PE CINE AM AVUT IN FRUNTEA STATULUI??UN SECURIST INFRACTOR BASINA TRAIAN.
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Moesia
+10
De ce acei parlamentari europeni nu fac publice pentru colegii lor, parlamentari din alte tari, uite , spre exemplu, aceasta divada ? De ce iau banii aia pe acolo, ca vad ca aceasta mincinoasa din nastere, ce-si :vrea tara inapoi" a facut valuri cu minciunile ei mizerabile! Ce se mai intampla cu cererea de suspendare a procurorului comunis Monica din structurile Parlamentului European ?
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Taratoare alb-portocalii
+15
Ca pe niste viermi va vom strivi...cu votul!
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
dada
+10
Analfabetul de la 4 deschide un dictionar sa vezi ce inseamna, ba, cretinoid porticaliu. LA cati TAMPITI sunteti nu ma mai mir ca nu stiti...
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Suntem iar rusinea Europe
-11
Am avut o revolutie, unde am strigat cu totii: JOS COMUNISMUL, JOS DICTATURA! Greu ne-am recastigat libertatea, increderea in lume...greu de tot, din cauza lui Iliescu si clica. Astazi traim acelasi sentiment, aceeasi groaza, Ponta si Crin in fiind in slujaba Tunratorului Felix si a banilor lui, ne-au intors doar in cateva zile in urma cu 40 de ani! Romani treziti-va!!! Ponta si Crin au ordina sa puna mana pe justitie, deoarece toti baronii PSD si cei de la liberali, au dosare grele construite in timp,iar acum s-au finalizat si teama i-a cuprins prin cazul Nastase-comunistul. De aici furia PSD-ului, de aici lovitura de stat! Nu puteau opri justitia cu Basescu la putere, asa ca au pus de un puci bolsevic, profitand de nemultumirea oamneilor din cauza crizei. Poporul inca naiv si indoctrinat a cazut in plasa lor. Dar iata ca s-au trezit, Europa urla, lumea se agita din cauza evolutiei euro si a preturiulor, ratelor, datoriilor de tot felul! Poporul este furios si fereasca Dumnezeu, sa ne infuriem si mai tare daca ciuma USL nu dispare.
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Basescu ramane Presedinte
-12
Da. El este si va fi presedintele Romaniei, presedintele ALES, presedintele Barbat, Presedintele dur, taios, intransigent, corect, dar si uman, responsabil iar cand e cazul plin de umor, carismatic! Ce sa facem cu papusa criminala Crin?? Ce sa facem cu Papusa criminala, care toata viata a dormit, a lenevit, a facut facultatea in 8 ani, a chiulit in politica 20 de ani, fara sa faca ceva vreodata, sa aiba vreo actiune importanta, sa fie responsabil!!! Nu, papusa criminala, doar a lenevit si s-a imbogatit suspect de tare!! Si? Vrem noi un astefel de presedinte? care este sluga lui Tunratorul Voiculescu si dator vandut lui? Vrem noi pe Ponta si Crin doi retarzi complexati si avizi de putere??? NU! Nu vrem pe acesti dictatori care au dat Lovitura de Stat- adica puciul bolsevic si, ne-au izolat in scurt timp de Europa si America! Nu vrem dicatatura, nu vrem reactivati bolsevicii lui Ilici si Voiculescu Ne vrem presedintele la locul lui, singurul care poata da intre coarne acestor mafioti, si care va salva JUSTITIA dinghearele ciumei USL!
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Slugile si ciu *editat* USL a
-7
Cine vorbeste si in numele cui? Al turnatorului Felix? Voi slugilor, nu aveti dreptul sa judecati cand stiti pe cine slujiti; pe Voiculescu-Felix cel care a furat tara dupa revolutie; Ponta procurorul incult si copiator sef, acuzat in doasrul Panait de crima; Crin, care si-a abandonat nevasta pe patul de spital si s-a mutat la amanta, un lenes si un repetent; Hrebenciu si Dragnea cei mai mari baroni ai tarii, cu doasare grele la DNA; pe proxenetii Robert Negoita, Banicioiu, Ponta care au trait cu minore si apoi le-a plasat colegilor???? Voi vorbiti ciumelor?????
Publicat Vineri, 13 iulie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017