×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 21:04
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Ce spune guvernatorul BNR despre mediul de afaceri
Isărescu: Ca să supravieţuieşti în România, ai o singură şansă - să faci evaziune fiscală

Ca să supravieţuieşti în sistemul fiscal din România ai o singură şansă: Să faci evaziune fiscală. Afirmaţia îi aparţine chiar guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Oficialul crede că sistemul fiscal din România este conceput astfel încât îi forţează pe managerii societăţilor comerciale să încalce legea.

"Dacă vom continua cu un sistem fiscal care te împovărează şi îţi scoate ochii din cap, îţi dă o singură şansă să supravieţuieşti şi aceea este sp afci evaziune. N-ai de ce să speri la o transparenţă. Eu o să fiu cotat de jurnaliştii din sală că Isărescu s-a dat la sistemul fiscal şi nu vede ce e la el în ogradă", a declarat Isărescu, de la BNR.

Dan ZavaleanuPublicat Marţi, 24 iulie 2012
149594
 | 23
 | 38
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
actionari
0
FABRICA FROTTIEREX FURATA DE DIRECTORII FALSIFICATORI DE DOCUMENTE, ACOPERITI DE POLITISTI DIN SECTORUL 2, CU UN PATRIMONIU DE 25 MILIOANE EURO atch?v=YMqXCZu8iyY , FROTTIEREX FURATA, 20.000 mp, langa CIRCUL DE STAT
Publicat Miercuri, 28 octombrie 2015
+Răspunde
Tudor Calotescu
+4
Nu stiu de ce publicati un text extrem de neingrijit, cu multe greseli de tastare si il mai si raspanditi prin toate colturile virtuale. Sincer, e o lipsa crasa de profesionalism.
Publicat Marţi, 27 octombrie 2015
+Răspunde
costi iordache
+3
E un adevarat asalt al institutiilor statului asupra capitalului romanesc. Fratilor, omul are dreptate! "Afacerile legale te baga in faliment'-Parazitii. Firmele si corporatiile straine isi scot profitul lejer din tara prin facturi de consultanta si alte servicii, lasand firimituri la buget. Prostimea nationala care are afaceri nu are putere sa se lupte cu ei, intr-o piata cocncurentiala. Asa incat, nu vor mai exista alte afaceri romanesti serioase. Vom ciuguli din francize sau vom munci pentru straini. Asta e planul, sclavilor!
Publicat Miercuri, 08 iulie 2015
+Răspunde
PRosti
+2
"Dacă vom continua cu un sistem fiscal care te împovărează şi îţi scoate ochii din cap, îţi dă o singură şansă să supravieţuieşti şi aceea este sp afci evaziune. N-ai de ce să speri la o transparenţă. Eu o să fiu cotat de jurnaliştii din sală că Isărescu s-a dat la sistemul fiscal şi nu vede ce e la el în ogradă", a declarat Isărescu, de la BNR. Atata incompetenta ?! Nici o propozitie nu sunteti in stare s-o scrieti corect ? Vai de capul vostru!!!
Publicat Miercuri, 08 iulie 2015
+Răspunde
UPA
+2
Sa-i explice si boului de Ponta. Se vaita Ponta de evaziune, dar vine si ne spune ca are excedent la buget. Pai daca are execedent la buget poate sa fie din urmatoarele motive: a strans banii cum a previzionat si nu a facut investitiile programate ( astfel se intorceau banii in economie), sau a facut investitiitle programate si a strans prea multi bani fata de ce si-a previzionat si atunci insemna ca a impozitat execesiv - a sufocat economia. Oricare din cele 2 variante arata cat de dobitoc este. Si apropo cel mai mare evazionist este chiar Ponta ca reprezentant al companiilor nationale in primele 10 companii datoare la bugetul statului 7 sunt de stat. Si apropo cum ramane cu evaziunea de la Lukoil? Cum ramane cu banii de la Rompetrol? Dar gaura de la Oltchim, CFR marfa, TVR, Posta Romana, Tarom?....Acolo nu este evaziune? Cu stergerea a 1.000 miliarde lei facute anul trecut de guvern pentru comnaiile naitionale? Pai celor de la privati de ce nu le sterge? Sanse egale in afaceri..... baliverne ale comunistilor ...!!!!!
Publicat Sâmbătă, 04 aprilie 2015
+Răspunde
Bogdan-Alexandru
+3
Nu înțeleg ce are lumea cu cineva care are curajul să spună adevărul gol goluț. Voi aceștia care îl împroșcați cu noroi să aveți în vedere și faptul că și el are ”sula în coaste” de mai bine de 20 de ani, de la primul acord al României cu FMI-ul. Atunci țara noastră a fost vândută pe bani puțini și ni sa trasat un ”viitor” sigur, de piață de desfacere și forță de muncă ieftină.
Publicat Vineri, 03 aprilie 2015
+Răspunde
girigan
+5
si nu-l umfla DNA-ul pentru instigare la comiterea de ilegalitati si fraude financiare? cum de se mai afla acest vandut in fruntea BNR? dupa aprecierile majoritatii idiotilor, ar trebui sa fie presedinte, guvernator si prim-ministru pe viata. sa nu uitati un lucru! la edit "de afara" a dus leul romanesc din 1990 (1 $ = 25 lei) la o devalorizare record (azi 1 $ = 40.500 lei) de peste 1600 de ori . impreuna cu roman, stolojan, basescu, iliescu, constantinescu, plus muuulti altii, ar trebui sa sape la greu in minele si ocnele pe care le-au inchis punand pe pe drumuri comunitati intregi. inchizand cu cheltuieli imense minele, s-au sifonat sume colosale catre firme clientelare care cotizeaza la greu catre cei care le-au dat contractele. pregatirea pentru "privatizare" va insemna din nou cheltuieli imense, pentru ca in final sa se vanda pe mai nimic, in schimb "decidentii" primind "cadouri" consistente. pentru ca mafia sa poata fi decapitata, astazi este foarte greu. s-a generalizat! prezenta ei este simtita in toate structurile.
Publicat Vineri, 03 aprilie 2015
+Răspunde
Alexandru @ girigan
+1
Bravo foarte adevarat graiesti,doar imi permit sa-ti atrag atentia ca este pe linga subiect, Azi un USD=4.05 ron ,daca vorbim de devalorizare putem vorbi la nivel de trai sau altele dar sa faci o comparatie atat de puerila ...Hmm nu stiu ce sa zic. In rest sunt in asentimentul ideii expuse.
Publicat Sâmbătă, 11 iulie 2015
+Răspunde
munteanu
+1
auz nu cunva tu esti bara-bara cu asti cu francu distragi atentia si vorbesti de evaziune
Publicat Joi, 02 aprilie 2015
+Răspunde
Utilizator Anonim @ munteanu
+3
Auz(i), cum(v)a, ăști(a) / deși mai bine aceștia. O ofensă la adresa limbii române. Despre tonul agresiv și incoerența postării care e o recitare a unor idei împrumutate nici nu mai vorbesc...
Publicat Vineri, 03 aprilie 2015
+Răspunde
costin
+1
Bine ca mai sunt unguri in tara, principala cauza a tuturor problemelor romaniei. Nasol e tara asta… cu lideri penali...
Publicat Joi, 02 aprilie 2015
+Răspunde
andrei
+5
au fugit mercedes, coca cola, nokia, etc! pana si akh din austria a renuntat la planul de adeschide un spital la noi- a preferat bulgaria! cum sa se mai creeze locuri de munca in ro?
Publicat Joi, 02 aprilie 2015
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017