×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, 17:33
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Istoric rus
Ordinul asasinării ţarului Nicolae al II-lea a venit din SUA

Un istoric rus a declara miercuri că magnaţii americani au fost cei care au dat ordinul asasinării ţarului Nicolae al II-lea Romanov şi familiei sale, transmite Moscow Times. Piotr Multatuli, cercetător la Academia rusă de Ştiinţe, nu a negat că liderii bolşevici de la Moscova au iniţiat planul asasinării ţarului in 1918, în Urali, la Ekaterinburg, dar a spus că în spatele deciziei a stat o misiune americană.

Într-un articol din Argumenti i Facty, Multatuli a citat conversaţiile secrete dintre conducerea bolşevica a Comitetului Executiv Central şi unul dintre cei care au participat la asasinat ca dovadă a faptului că organizaţii financiar-industriale din SUA le-au vorbit oficialilor ruşi despre necesitatea asasinării ţarului şi a întregii sale familii.

Ordinul a fost transmis la Moscova printr-o organizaţie din Vologda, Multatului argumentând că membrii acestei organizaţii vedeau ca esenţială distrugerea Rusiei ţariste pentru îndeplinirea planurilor lor de creare a unei lumi unipolare.

Aceste alegaţii apar în contextul în care Vladimir Putin, în calitate de preşedinte şi în cea de premier, a iniţiat un cult al Rusiei imperiale, alături de mai mulţi intelectuali ruşi, iniţiativă care a prins în rândul tinerilor naţionalişti. Putin avea in biroul său prezidenţial, în perioada 2004-2008, un tablou al ţarului Petru cel Mare, în timp ce Dmitri Medvedev a vea un tablou al ţarului Alexandru al II-lea, cel care a abolit şerbia in Rusia. Medvedev îl admiră şi pe Alexandru al III-lea, iniţiatorul unor tratate europene asemănătoare pactului paneuropean de securitate pe care Rusia încearcă să-l iniţieze împreună cu Germania.

Călin MarchieviciPublicat Joi, 26 iulie 2012
3878
 | 12
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Z
+6
Ordinul de asasinare a provenit prin intermediul asa-numitei Red Cross Mission, Misiunea america a Crucii Rosii, ai carei principali promotori in Rusia anilor 1917/18 au fost:J. W. Andrews, Raymond Robins, Allen Wardell si D. Heywood Hardy. Finantarea revolutiei bolsevice a fost asigurata de Wall Street prin intermediul unor diverse banci americane si germane. Doar Jakob Schiff a donat in numele revolutiei bolsevice mai mult de 20 milioane US Dollar. Warburg Bank din Hamburg nu a avut un rol de neglijat. @ 5 & @ 9: puneti mana pe carte si lasati propaganda ieftina!!! :
Publicat Vineri, 27 iulie 2012
+Răspunde
Haideti la vot cu DA
+10
Lazaroiu Sebastian, o fecala care inca atarna de sfincterul lui Basescu s-a gandit sa elucubreze din nou din gandirea sa aburita de alcool si sex cu minore!!!!!! Basescu a nenorocit acesta tara, a vandut tot, a taiat salarii, pensii, a umilit politistii si cadrele militare, a inchis spitale, a ïncalcat constitutia, a majorat taxele, a furat impreuna cu clica lui de curve si pupincuristi ca Udrea, Anastase, Blaga, Boureanu, Boc, Litzi, etc. Romani, nu mai suferiti, aveti sansa sa-i dati o palma pentru toate aceste lucruri si umilinte. Mergeti la vot pe 29 si puneti stampila pe DA, DA, DA. Eu Spun DA la referendum!!DA!!
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
@ nr 5
-10
Ti-ai gasit, cei care citesc Cotidianul si sunt pro Ponta sa citeasca carti. Ce gluma buna. :)
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
@nr 4
+32
Dupa limbajul tau nu ai facultate, poate nici liceu,sau daca cumva ai a terminat ceva scoala a facut-o taicato cu banii jos. Stilul comunist de imbecili care asteapta ca statul sa va dea mancare. Trebuie sa fii prost sa sustii un betivan si un inbecil sa ne conduca tara. De cand? de cand te-ai nascut mata si ne-a blestemat cu tine pe lume. De atunci trebuie sa muncim altii ca sa va hranim pe voi, puturosi de comunisti.
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
@nr. 4
-50
Mata oricum a fost o curwa, deci nu e nicio pierdere ! Iar tu vei murii tanar, prostii mor tineri .... Esti prea prost sa intelegi, pdlist imputit ! Duminica la abator cu voi !
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
MYSEBI
+4
Epava politica pe viata la Jilava !
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
mai cititi si istorici
+5
Istorici rusi care scriu care stiu bine au scris ca tarul nu era pregatit pentru rolul lui la care se adauga si influenta proasta pe care a avut-o asupra lui sotia sa Alexandra care nu avea ce cauta in politica.. Asasinarea tarului a fost hotarare politica dictata de imprejurari.,oricum monarhia in Rusia nu mai rezista mult pentru ca rusii sunt republicani si au cultura bogata.
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
@ nr. 1
+27
Pentru mata cand? acum ! in ea! de ce? pentru ca esti prost! cand? toata viata ta o sa ramai prost! Da!
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
Burah
+7
Mai ca nu ma mir! Marea finanta americana, formata din *editat* l-a sprijinit, probabil, pe Lenin, la fel de taiat imprejur. Globalizarea nu-i o ideie noua.
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
dorel
+8
este foarte adevarat, adevarul ca nici alea zecile de milioane de oameni asasinati de bolsevici nu sunt adevarate. lagarele bolsevice de exterminare erau niste centre spa unde oamenii au primit tratamente de tonifiere si infrumusetare. am vazut si in memorialu durerii un dement de tortionar care declara cu tupeu ca la inchisorile de exterminare comnuiste detintii primeau ciocolata si cafea
Publicat Joi, 26 iulie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017