×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 03:54
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Datoriile din campanie se plătesc
Primarul Robu și-a luat consilier un vameș care a falimentat un cazinou

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, și-a luat drept consilier un fost vameș și ”servant PDL”, dar cu mare experiență în domeniul alimentației publice, pe care l-a prezentat public drept om de afaceri de succes și căruia vrea să-i dea pe mână administrarea orașului.

”Sorin Drăgoi este inginer și un om de afaceri pe care în mod cert îl cunoașteți din plin în această postură. El va avea atribuții în zona de administrare a orașului, generic vorbind, în tot ceea ce înseamnă asta. Va trebui să genereze idei de intervenție în diverse puncte, va avea competența să semneze unele documente în locul meu”, spunea primarul Robu, la prezentarea noului său consilier pe care l-ar vrea chiar city-manager.

Sorin Drăgoi, 47 de ani, este un apropiat al secretarul generalal PDL Timiș, Dan Popa. A fost inspector vamal în Vama București, unde a lucrat la importurile de legume-fructe. Drăgoi trebuia să prindă un post de șef la o vamă din vestul țării, trimis expres de fostul director general al vămilor, Dinu Gheorghe. Cărțile au ieșit însă altfel și Drăgoi a fost nevoit să părăsească sistemul vamal. El a fost ulterior asociat la două societăți comerciale de imobiliare, pe care însă le-a închis și a falimentat Casino Bastione, din Timișoara, după ce a devenit asociat majoritar. În ultima perioadă s-a ocupat de administrarea unor localuri din capitala Banatului.

”Eu am cea mai mare experiență în domeniul alimentației publice. Probabil că domnul primar Robu a considerat că experiența acumulată o pot pune în slujba municipalității(!?).Eu am acceptat rolul de consilier pentru că împreună putem realiza obiectivele propuse într-un mod corect și rapid. Recunosc că am lucrat ca inspector vamal, dar acest lucru nu are nici o legătură cu activitatea mea din acest moment. Cât despre cazinou, acesta a intrat în insolvență, nu l-am falimentat eu ci criza economică”, spune Sorin Drăgoi.

În spatele numirii lui Drăgoi ca sfătuitor al primarului stau însă interesele sponsorilor acestuia din campania electorală din 10 iunie, atunci când Robu l-a dat jos pe Gheorghe Ciuhandu, din fotoliul de șef al administrației municipale din Timișoara. Drăgoi mai are și meritul că l-a determinat, chiar în timpul aceleeași campanii electorale, pe unul dintre adversarii lui Robu să se retragă din cursă și să-l sprijine pe actualul primar.

În ceea ce-l privește pe primarul liberal al Timișoarei, acesta ”respectă promisiunile ” făcute alegătorilor săi. Robu și-a luat patru consilieri personali, dintre care trei sunt PDL-iști, sau apropiați ai acestora.

Foto :  Opiniatimișoarei - Consilierul Drăgoi(stînga), primarul Robu și viceprimarul Diaconu

Sergiu MiatPublicat Joi, 04 octombrie 2012
6503
 | 17
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Sam
0
Cand a venit la Tm din Bucuresti, domnu' cu "ochi albastri" a venit cu 1.000.000 euroi cash ca doar nu era sa vina de la vama cu mana goala, pe care i-a investit rapid in vreo 2 restaurante, 1 bar, 1 mini hotel si o casa personala. Asa om de afaceri de success. Bravo mitica!!! Acum treci pe la primaria TM, Poli. ... continua trendul ca vad succesul pe merite. .. asa ca multi tineri romani care invata si au success in viata.
Publicat Duminică, 07 august 2016
+Răspunde
Cititor
+5
Intrebat ce vrea sa faca la primaria Timisoarei, Robu a raspuns: "vreau sa intru in istorie !" (sic!). I s-a raspuns ca in istorie se intra postum, dar nu a inteles aluzia. Pacat de Timisoara, de ce a fost odata, cu ipochimenul asta la comanda. E un pungas pus pe capatuiala, care a facut bani cu ghiotura in Politehnica, unde a ajuns rector tot pe baze politice. S-a furat la Poli ca in codru, de s-au intors marii profesori ai acestei institutii in morminte. Daca "fetita" asta cu ochelari il va pupa in locuri umbrite pe Basescu in viitor, timisorenii nu ar trebui sa se mire. Pitigaiatul cu freza din anii '70 si foame de bani ca de la inceputul lumii are toate sansele sa aduca prostia, ticalosia, coruptia si jegul la rang de politica a primariei. Vai de ea, Timisoara, fosta capitala a Ungariei (cititi istorie, daca nu credeti), fosta capitala a Banatului, detronata, des *editat* ta, violata si manjita de toti vagabonzii veniti sub zidurile ei. Si o precizare: nici Ceausescu nu suporta acest oras. Sinistra continuitate !
Publicat Vineri, 05 octombrie 2012
+Răspunde
Ioan
+3
Comentator 4, "acvariul" e o mizerie portocalie, pe care toate hahalerele i-au pus-o mereu in carca lui Ciuhandu, spre a-l calomnia cu orice chip. Ai mare dreptate, preopinent 3, Ciuhandu ramane un model de seriozitate, devotament, coerenta, iar, daca ar fi candidat a cincea oara, tot el ar fi fost preferat de timisoreni.
Publicat Joi, 04 octombrie 2012
+Răspunde
Corneliu
+1
Ce aiureală lugubră! După 16 ani de excelentă administraţie - cu un primar de toată isprava, Gheorghe Coriolan Ciuhandu - ni se pregătesc noutăţi sinistre. Ţărănist veritabil (nu lichea din haita Miluţ-Pavelescu), Ciuhandu a luptat aproape tot timpul cu hoarde imbecile, care-au pus beţe în roate iniţiativelor benefice, dar a dovedit că Dumnezeu sprijină cauzele drepte, urbea devenind ca o floare. E posibil ca oraşul românesc cel mai admirat de străinii care vin în ţara noastră să ajungă de izbelişte, când noi ne zbăteam să-l vedem capitală culturală europeană în 2020 sau 2021?
Publicat Joi, 04 octombrie 2012
+Răspunde
din tm
-2
in afara ca va muta acvariul din centru, ilustru primar robu sa mai angajat sa : sa-l de-a afara pe secretarul cojocarii in sept. ? sa se spele militia , pardon politia lkocala de otrepele militieniste care sunt mai multi ca agenti de pol. locala ? inca nu sa intimplat . sa retrocedeze bunuri si imobile cat si terenuri celor care au de anii de zile irevocabila , nu sa intimplat. sa schimbe sefii de directie ? nu a plecat nici-unul ? iar de *editat* i , nici nu poate fi vorba. deci in 4 ani -un acvariu, ajunge , ca macar la asta s-o tinut de cuvant. deci ,, baietii'' veseli l-au pus cu botul pe labe si pe robu ! c'est fini la comedie dans la cette vie !
Publicat Joi, 04 octombrie 2012
+Răspunde
mirciulica
+8
Robu nu "l-a dat jos pe Ciuhandu", pentru ca Ciuhandu nu a mai candidat.
Publicat Joi, 04 octombrie 2012
+Răspunde
MOESIA
+7
Pai asta a falimentat numai un cazinou, consilierii bsescieni au falimenat, au devalizat tara...
Publicat Joi, 04 octombrie 2012
+Răspunde
PERFEKT !
0
s.a.m.d.
Publicat Joi, 04 octombrie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017