×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:41
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Se va "executa" USL-ul?
Hăineală cere Guvernului şi Parlamentului să ia măsuri împotriva presei
Foto luju.ro
Foto luju.ro

După ce Comisia Europeană a publicat Raportul MCV în care presa e pusă la zid pe motiv că-i "hărţuieşte" pe unii imaculaţi din justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii a făcut o aşa-zisă analiza preliminară asupra acestuia, analiză semnată de preşedinta CSM, Oana Schmidt-Hăineală şi postată pe site-ul Consiliului.

Printre alte constatări, în "analiză" se poate citi: "Solicităm reprezentanţilor autorităţilor legislative şi executive să ia toate măsurile necesare pentru ca ireversibilitatea reformei sistemului judiciar şi independenţa justiţiei să nu mai poată fi ameninţate, inclusiv prin adoptarea unor reglementări care să sancţioneze abaterile de la deontologia profesională în mass-media, mai ales atingerea adusă independenţei şi prestigiului justiţiei şi demnităţii umane a unor magistraţi".

Ce înseamnă "abaterile de la deontologia profesională in mass-media", Hăineală nu a explicat, însă nu este greu de ghicit.

CSM-ul condus de Oana Hăineală a fost deranjat în ultimul timp de dezvăluirile făcute în presă despre judecătorul Cristi Vasilică Danileţ, de reflectarea în presă a revoltei judecătorilor faţă de mascarada de la CSM, de acuzaţiile aduse şefei CSM însuşi cum că ar fi contribuit la ţinerea în arest preventiv a unui tânăr dovedit nevinovat, dar şi de prezentarea unor cazuri dramatice în care oameni nevinovaţi au stat în puşcărie chiar şi 10 ani, din cauza erorii unor magistraţi.

Premierul Victor Ponta declara joi, cu referire la acuzaţiile din raportul MCV care vizează mass-media, că nu are de gând să ia măsuri împotriva presei. Rămâne însă de văzut. 

Ioana RaduPublicat Vineri, 01 februarie 2013
5766
 | 72
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Tata Omidu
+5
Eu tot nu m-am lamurit: Haineala vine de la Hajnal, sau de la Haimovici? Shalom!
Publicat Duminică, 03 februarie 2013
+Răspunde
lunetistu
+1
Iar Pontica , la `rugamintea` barosului , le va lua . Da-i Doamne sa m-a insel
Publicat Duminică, 03 februarie 2013
+Răspunde
nik
+7
Aceasta fotografie spune foarte clar in mana cui este JUSTITIA. USL , coabiteaza, coabiteaza.
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
22@
+2
Stimate(a), de acord cu Dniata, dar prefer ca J. sa-si faca DATORIA ca "treaba' si-o face ACUMA ,mica si mare sau ambele..limba noastra, cea parasita ,are vorbe mai clare si mai corecte.Cu bine!
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
Ceau-Băseu HăisJegMăneala
+2
Acești înfumurați neisprăviți, otrava societății românești, - distrug și nenorocesc drumuri și oameni, copii, părinți, și pensionari, sănătate, educație, justiție, ...acești atotputernici ai mârșăviei și ai neputinței doar de a fura-prăda - tot ei țin creasta sus de cocoș, își însușesc bogății imense cu pârghiile statului, umilind și disprețuind restul lumii, plebea României, ...cei care au fost și sunt cu nașul Ceau-Băseau în sufletul vândut diavolului*!* Eu aș fi de acord și să-i dau dreptate d-lui Cioroianu(deși l-a costat funcția): -Să cumpărăm teren în deșertul Saharei și să-i deportăm acolo ...până nu devenim noi o enclavă sclavă Europei de azi*_*
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
Teama de Adevăr
+5
Cei ce se tem de adevăr, de opinie exprimată liber, de analize și critici obiective din partea tuturor persoanelor cu un minimum de bun simț și un intelect elevat, sunt tocmai cei corupți, josnici și murdari in caracter, care prin manipulări și sete de putere, gen putreziciunea Băsistă vor să îngrădească, înlănțuie și să umilească Spiritul Viu al românului, pentru că aceste subspecii cu aparență umană urăsc tot ce le este superior ca intelect. ** S-a mai văzut și repetat de-a lungul istoriei cazul dictatorilor, abuzul puterii absolute, ce erodează șiîncearcă să anihileze drepturile și libertățile individului, ale Omului(!). Toți aceștia au sfârșit și vor ajunge la groapa rușinii a istoriei, - oricât s-ar juca unii din umbră prin masonerii, experimente pe popoare, cum vedem astăzi prin războaie, medicamente, legi și restricții opresante, pentru că există mai presus de vremelnic și de patimi, o „justiție imanentă” a lui Dumnezeu, și credința în puterea divină nu o poate smulge sau înlocui nimeni celor care sunt încercați atât de greu, la limita existenței lor ... ...și dacă prin număr pot fi decimați, prin număr și unitate vor învinge până la urmă -răul, neputința, umilința!!! Sper să nu ajungem iar, să strigăm în stradă: Dumnezeu e cu noi! Să nu uite Băsescu și acoliții lui, Barroso, Gray, Reding, Gordon & Cie(fakes) că „Mania Grandorii - Mândria Oarbă poate ucide mai repede ca glonțul”, zice un vechi proverb.
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
Waves of Rage
+3
Wait until the crowd, by unseen before mass-revolt will shake whole Europe: ”I can hear the ocean's roar// Singing in the sunshine, laughing in the rain// Hitting on the moonshine, rocking in the grain// Got no time to pack my bags, my foots outside the door// Used to sing on the mountains but the mountains washed away// 'til the night turns into day”// ...and we will follow the Waves of Rage*!*(shameful, the last, again, - or maybe not)*_*
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
CALAUL
+6
jegurile basiste trebuie adunate intr-o sala, inchisa usa si.........DAT FOC LA SALA.
Publicat Vineri, 01 februarie 2013
+Răspunde
Strul Hahalera
+5
Poate sa ceara. Guvernul sa nu ii dea . Ba chiar sa trimita aceste dovezi de cenzura in restul lumii, la partenerii economici si politici ai Europei, ca sa stie cu cine trateaza.Nu la Amerloci, la care e la fel, ci la alti jucatori mari , medii, mici: China, Rusia, Japan, tigrii asiatici, Sud Africa, Brazilia, India ba , nah, si la englezi; sa le dea "munitie" celor ce sunt acuzati de lipsuri democratice sa riposteze: uite, asa faceti si voi la voi acasa, asa ca lasati-ne si pe noi in pace. Pe bune, eu, de al naibii, cred ca le-as trimite si la Iranieni, venezuelieni, Nord Coreeni, Cubanezi. IQ100
Publicat Vineri, 01 februarie 2013
+Răspunde
ULTRA-PNL
+8
Bravo bai Haimanala imbecila. Multumim de sugestie. O sa luam masuri impotriva presei. Si cand USL o sa aiba toata puterea (adica si procurorii vostrii basisti in mana) o sa distrugem B1 si Ev Zilei si RL si toate ziarele de kakat basiste. Si o sa inchidem un pic ochii la ce zice A3. Va place asa?? Ce-mi plac mie astia care vor sa-si aranjeze lucrurile pentru ei si tocmai ei o iau in barba. Mai era unul care si-a votat 5 ani pentru mandatul de presedinte si acum e la mititica. Bai Haimanala imbecila PDL e in opozitie si o sa ramana acolo inca un bilion de ani. Iar presa voastra e MOARTA in cotet.
Publicat Vineri, 01 februarie 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017