×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:41
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Premierul Ponta trebuie să clarifice urgent situaţia
Care sunt sursele guvernamentale care au informat CE?

Purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray, a declarat vineri că la baza elaborării MCV s-au aflat surse guvernamentale şi surse neguvernamentale. Premierul trebuie să precizeze urgent care au fost aceste surse. Şefa CNA vrea să introducă CENZURA.

Care sunt sursele guvernamentale?

Ţinând cont de afirmaţiile purtătorului de cuvânt al CE, prim-ministrul Victor Ponta trebuie să precizeze public următoarele:

  1. Care au fost sursele guvernamentale care au colaborat/transmis informaţii raportorilor Comisiei Europene?
  2. Ce documente au trimis „sursele guvernamentale”?
  3. Ce teme/paragrafe din Raportul MCV sunt asumate de Guvernul României ca fiind elaborate în baze imformaţiilor trimise la Bruxelles?
  4. Ce atitudine va avea (premierul Ponta – n.a.) în cazul în care afirmaţiile purtătorului de cuvânt al CE nu au fost în concordanţă cu realitatea?

Parlamentul îl va chema la ordine pe preşedintele CNA?

La puţine ore de la publicarea Raportului MVC, noul preşedinte al CNA, Laura Drăghici, a făcut o declaraţie stupefiantă pentru presă: „Îmi asum toată recomandarea Comisiei şi cu privire la activitatea Consiliului şi chiar am să vin în întâmpinare, propunând foarte rapid modificări substanţiale, fiindcă, într-adevăr, avem de-a face cu un derapaj generalizat (...)Din păcate, perioada recentă a fost însoţită şi de declaraţii destul de alunecoase ale unor personalităţi şi cred că ar trebui menţionat că până şi astăzi am asistat la un caz concret, în care o vedetă de televiziune a încercat să exercite presiuni abuzive asupra deciziei unui judecător într-un proces de contencios administrativ cu o instituţie”.

Din această declaraţie rezultă trei aspecte:

  1. Laura Drăghici este de acord cu propunerile de cenzurare a presei recomandate de CE în urma intoxicărilor primite din ţară.
  2. Laura Drăghici nu are cunoştinţe elementare privind fişa postului: CNA nu are competenţe de legiferare.
  3. Laura Drăghici confundă un justiţiabil cu o „vedetă TV”. În faţa instanţei de judecată, toate părţile au calitatea de justiţiabili, şi nu de vedete TV sau membri CNA.

Ţinând cont de aspectele mai sus relatate, aşteptăm că Parlamentul – organism care a numit-o pe Laura Drăghici în funcţia de preşedinte – o va chema la ordine pentru gravele declaraţii pe care le-a făcut.

Lucian GheorghiuPublicat Vineri, 01 februarie 2013
5981
 | 76
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Bau-bau_Băseau
+4
Să ne rugăm fierbinte la Bunul Dumnezeu să ne scape de Ucigă-l Toaca(!); să ne rugăm în cuget, Strigoi să se facă, de speriat copiii cu a lui diblă de Nătăfleață, dar să ne lase în pace, că apoi toți acoliții lui se vor împrășia ca șobolanii, și-i vom păstra cinstire în poveșile cu Bau-bau_Băseau. Se zice că pe nebun să nu-l contrazici, nici prostului să-i strici bucuria, dar doar cu bățul poți ține la distanță porcul de la vălău, și câinii vagabonzi - javre ordinare*!*_* Să mai lase vrăjeala aceste javre ce s-au priponit pe la Stăpân Nebun(!); aceste lichele parfumate ce strălucesc cu unsoare din clisă de câine date*_* I-auzi „Hăulita de la Huși”*!* p.s. Guvernator RO = vigneta lui Barroso: normal comportament de javră ordinară*_*
Publicat Duminică, 03 februarie 2013
+Răspunde
Giuseppe
+3
Romania se balaceste in promiscuitate, tradari si multa josnicie. Deci, Ponta are emailul dat de Monica Macovei la parlamentarii UE, in vara trecuta, prin care balacareste statul roman, acuza guvernul de ,,Lovitura de stat'', minte ca si presedintele ca Constitutia nu prevede suspendarea presedintelui, si tace. De ce nu cere organelor de stat sa aplice prevederile Constitutiei si s-o traga la raspundere pe aceasta tradatoare si mincinoasa.Imaginea Romaniei este creata de acest soi de specimene, ca si Preda Cristian, care tradeaza interesele tarii si induc o imagine falsa asupra realitatilor din Romania. Dle.Ponta incepe treaba si fa curatenir in ograda. Starpesste acesti nemernici.Nu uitati cum tot ei s-au opus numirii lui Orban ca inalt functionar al UE.
Publicat Duminică, 03 februarie 2013
+Răspunde
aparati drepturile
+10
Sa pornim sa "muncim" in "Europa unita" oameni buni - hai la"munca" in zona euro- programele sociale sunt excelente, cu mic cu mare, cu batrini si copii in special sa pornim sa migram in Europa . Nu va temeti , suntem Cetateni Europeni si avem drepturi ! vre-o citeva milioane dintre noi, sa migram la mai bine si sa ne exercitam drepturile acolo unde "MCV-ul este mai bun"...sa mergem toti pensionarii si batrinii, toti cei care nu avem serviciu, sa beneficiem de drepturile de cetateni europeni! Nu trebui permisiuni speciale pentru asta, doar cu traista-n batz, sa migram la Bruxelles !!!! macar o data romani sa fim uniti. Hai la drum cu totii sa ne mobilizam in primavara si sa pornim !!!!! Cind ajungeti , mergeti la primarii la sectiile de servicii sociale si inregistrati-va !!!! Intrati pe ajutorul social de care beneficiaza cetatenii europeni din tarile cu MCV-ul bun sau alea fara MCV, din zona Euro de preferinta. Mergeti la Bruxelles ! "Suntem Cetateni Europeni si AVEM DREPTURI.
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
SUNT CONSTERNAT!
+9
Nu pot sa cred ca posturile cheie din institutiile basiste sunt in continuare ocupate de basisti numiti de Guvern! Ce faci Mr Ponta?! Ne-o tragi si tu?!
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
rxctps
+3
CNA-ul este mana cu care Guvernul Romaniei,ORICE guvern se sterge kkt la kr!
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
Ceau-Băseau_escu
+9
Acești înfumurați neisprăviți, otrava societății românești, - distrug și nenorocesc drumuri și oameni, copii, părinți, și pensionari, sănătate, educație, justiție, ...acești atotputernici ai mârșăviei și ai neputinței doar de a fura-prăda - tot ei țin creasta sus de cocoș, își însușesc bogății imense cu pârghiile statului, umilind și disprețuind restul lumii, plebea României, ...cei care au fost și sunt cu nașul Ceau-Băseau în sufletul vândut diavolului*!* Eu aș fi de acord și să-i dau dreptate d-lui Cioroianu(deși l-a costat funcția): -Să cumpărăm teren în deșertul Saharei și să-i deportăm acolo ...până nu devenim noi o enclavă sclavă Europei de azi*_*
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
hhyjbhjbhbjhbjhbj
-4
[img] *editat* sirburuslan *editat* 055.gif.jpg[/img][img] *editat* sirburuslan *editat* /smile/1.gif[/img]
Publicat Sâmbătă, 02 februarie 2013
+Răspunde
Alin
+8
lasa ca asa va trebuie!! in fruntea icr din strainatate sunt aceiasi directori ca-n timpul lui Patapievici!!!s-au facut doar schimbari pompieristice!!!!alo, dl Marga ce tot dormi ca doar va platim si inca gras....
Publicat Vineri, 01 februarie 2013
+Răspunde
cotzofana
+25
Bataia de joc la care Romania este supusa de catre Bruxelles (unde dicteaza hoardele barbarilor germanici ) trebuie sa inceteze imediat - Nu mai vrem in U.E. nu mai vrem preturi raportate la euro - fiindca nu suntem platiti in euro ...nu mai vrem tilharii de la omv. apa nova, enel, erste, pireus, otp, mittal, lukoil, gazprom, mechel, rosneft, british petroleum sau altii care sa ne delapideze ...NU mai vrem in UE ...sa se organizeze un referendum cu acest subiect, astfel incit sa putem vota si noi raminerea sau iesirea din UE ....daca raminem in aceasta "uniune" vom ajunge pe drumuri, fara proprietati, pribegi in tari straine si fara loc pe care sa-l numim acasa ...ne vor termina ca popor, ca neam si ca tara barbarii germanici !!! VREM AFARA DIN UE -acum !!!!
Publicat Vineri, 01 februarie 2013
+Răspunde
ELA
+14
Guvernul PONTA, USL au promovat oamenii care nu meritau in functii importante. Oare ce s-a intamplat cu personalitatile din USL ? Desi au oameni competenti printre membrii lor, PSD si PNL au promovat nulitati. Ar fi cazul ca USL sa inceapa sa schimbe nulitatile cu profesionisti .
Publicat Vineri, 01 februarie 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017