×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 22 noiembrie 2017, 05:48
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Comunicat politic șocant al senatorului Valer Marian
Modul în care Victor Ponta și Ilie Sîrbu pot fi șantajați

Comunicatul primit de la senatorul Valer Marian este scandalos sau conține informații scandaloase. El este rezultatul conflictului între senatorul sătmarean și o parte din conducerea PSD. Conflictul s-a acutizat la recentul congres și explodează cu acest document născut din blocarea accesului lui Valer Marian la dezbaterile din Congresul PSD. De unele afirmații din acest rechizitoriu am mai auzit.De altele, niciodată. Nu este treaba mea să le verific și nici să le ascund. Un comunicat politic de o asemenea gravitate,lansat în spțiul public de un om de mare probitate, nu poate fi dosit fără riscul de a descalifica profesional. Nu știu ce vor face colegii mei din presă. Vor publica sau nu. Știu însă sigur că a fost trimis și altora. CC-ul mesajelor o arată de la prima vedere. Vom vedea cum trece mass media din România peste această provocare. Nu este meseria mea să opresc sau sa filtrez comunicatele de presă ale politicienilor. În același timp, Victor Ponta, Ilie Sârbu și instituțiile statului pot face lumină în legătură cu afirmații care, în acest, moment interesează toată populația României.
                                                                                                                                                       

Cornel NistorescuCabinetul Senatorului Valer Marian

Grupul parlamentar: PSD

Circumscripţia electorală: Satu Mare

Satu Mare Piaţa 25 Octombrie nr. 1 et. 8 cam. 9

Telefon /fax: 0261 710088

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Întrucât în data de 20 aprilie 2013, la Congresul PSD, am fost împiedicat să-mi exercit dreptul statutar de vot în calitate de membru şi senator PSD, delegat de Organizaţia judeţeană Satu Mare a PSD (poziţia nr.1 pe lista delegaţilor), am adresat ieri, 22 aprilie 2013, Biroului Permanent Naţional al PSD următoarea solicitare:

Către

Biroul Permanent Naţional al PSD

 

În vederea formulării unei plângeri către forurile naţionale ale PSD (Biroul Permanent Naţional, Comitetul Executiv Naţional, Consiliul Naţional şi Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală) şi către forurile de conducere ale Partidului Socialiştilor Europeni şi Internaţionalei Socialiste, precum şi pentru a iniţia o acţiune judiciară în daune morale, în calitate de membru şi senator PSD, delegat la Congresul PSD din 19 -20.04.2013, vă solicit să-mi comunicaţi de urgenţă următoarele:

1.  numele,  prenumele şi domiciliul persoanelor de ordine care au acţionat în holul situat după uşile de intrare în Sala Palatului la Congresul PSD din 19 – 20.04.2013;

2. dacă aceste persoane activează în cadrul compartimentului organizatoric al PSD ori sunt angajaţi ai unei societăţi de protecţie şi pază, urmând să-mi precizaţi denumirea şi sediul acesteia, precum şi temeiul juridic şi politic al angajării serviciilor acestei firme de către Biroul Permanent al PSD.

Menţionez că în data de 20 aprilie 2013 zece persoane tunse scurt sau rase în cap, purtând ecusoane cu inscripţia „Securities”, m-au împiedicat să mă deplasez spre perimetrul în care era organizat sistemul de vot electronic, prinzându-mă de sacou şi bruscându-mă,  în faţa mai multor martori oculari, printre care şi consilierul meu Gheorghe Alexandru, care a filmat incidentul. Le-am prezentat persoanelor respective ecusonul de delegat, mandatul pentru vot, cartea de identitate, legitimaţia şi insigna de senator, şi le-am solicitat să-şi decline identitatea şi apartenenţa la PSD sau la vreo firmă de protecţie şi pază, dar au refuzat. Le-am solicitat să-mi precizeze dacă au primit dispoziţie pentru a nu mi se permite accesul şi de la cine anume, la care mi-au răspuns că au primit „ordin de sus”, dar nu au voie să-mi spună de la cine.

 

Satu Mare,                                        Senator

22.04.2013                                  Valer Marian

După primirea răspunsului, mă voi adresa forurilor naţionale ale PSD pentru a solicita  sancţionarea statutară a persoanei sau persoanelor vinovate şi voi informa în acest sens organismele de conducere ale Partidului Socialiştilor Europeni  şi ale Internaţionalei Socialiste. Bănuiesc că „ordinul de sus” a fost dat de preşedintele PSD, primul ministru Victor Ponta, ţinând cont şi de faptul că mi-a parvenit o informaţie că oamenii de ordine de la Congresul PSD erau angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază care asigură astfel de servicii la meciurile clubului Dinamo  Bucureşti, la care proaspeţi patroni sunt fraţii Ionuţ şi Robert Negoiţă, cunoscuţi ca buni şi vechi amici ai lui Victor Ponta.

Totodată, bănuiesc că am fost împiedicat să intru sâmbătă la lucrările Congresului întrucât am anunţat public de două ori, în conferinţe de presă susţinute cu două săptămâni respectiv cu două zile înainte, că doresc să iau cuvântul şi să-mi exprim poziţia cu privire la anumite stări de fapt din partid. Vineri, remarcând atmosfera triumfalistă şi unanimă de Congres al XIV-lea, cu un Nicu Bănicioiu îmbujorat precum „prinţişorul” Nicu Ceauşescu şi cu o Rovana Plumb înfoiată precum tovarăşa Ana Mureşan (ultimul ministru comunist al Comerţului Interior), am renunţat să mă mai înscriu la cuvânt. Probabil că s-a crezut că sâmbătă voi urca intempestiv pe scenă şi că voi spune anumite cuvinte ce nu se doreau a fi auzite.

Probabil că se credea că voi prezenta public anumite aspecte cuprinse într-o notă pe care, în urmă cu două săptămâni, i-am transmis-o în scop preventiv şi animat de bună credinţă preşedintelui Victor Ponta, prin intermediul socrului său Ilie Sârbu, liderul Grupului senatorial al PSD. Nota respectivă conţine informaţii exprimate de foşti şi actuali lideri politici şi de opinie ori de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete din România, având următorul conţinut:

Cu ce este şantajat premierul Victor Ponta de preşedintele Traian Băsescu (conform unor foşti şi actuali lideri politici şi de opinie, care s-au exprimat în baza unor informaţii furnizate de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete româneşti):

1. Episodul maltratării tatălui şi fugii la Paris, unde a dus câteva luni viaţă de boschetar (1990);

2. Episodul homosexual de la Paris cu ofiţerul SIE acoperit Marin Bobeică (1990);

3. Racolarea în SIE de către generalul Corneliu Biriş (1997), în Unitatea „Fantome” (Umbre), în care, potrivit ofiţerului de legătură identificat de preşedintele Traian Băsescu, a primit misiunea să o monitorizeze pe Carla del Ponte, procuror antimafia, fost procuror general al Elveţiei, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal Internaţional de la Haga (în acest scop, a fost trimis la un curs antimafia în Italia şi Elveţia);

4. Determinarea sinuciderii, prin metode uzitate de formaţiunea „Fantome”, a procurorului Cristian Panait;

5. Orgiile sexuale de la hotelul Ana din Târgu Jiu şi de la Rin Grand Hotel din Bucureşti

6. Căpuşarea Complexului energetic Turceni, prin cabinetul de avocatură al prietenului Dan Şova;

7. Înşelarea unui coleg de partid (Bojin) din Timişoara într-un proces penal pentru care a perceput împreună cu avocatul Dan Şova suma de 50.000 euro onorariu;

8. Rapoartele/informările furnizate, în perioada 2011 – 2012, de doamna colonel Rovana Plumb despre cuplul Victor şi Daciana Ponta.

 Cu ce este şantajat liderul PSD Ilie Sârbu de preşedintele Traian Băsescu (conform aceloraşi surse):

1. Apartenenţa la DIE, unde ar fi fost ofiţer acoperit înainte de 1989, în formaţiunea  „Cimitire” din „Unitatea Fantome” (care întocmea acte civile de vii pentru morţi sau acte de morţi pentru vii);

2. Plecarea în misiune în Occident (Roma, Italia) în acelaşi an (1985) cu căpitanul de vas Traian Băsescu (Anvers, Belgia) şi cu colegul de seminar Daniel Ciobotea (Geneva, Elveţia), actualul Patriarh al României

3. Dosarele instrumentate de DNA pentru perioada cât a fost ministrul Agriculturii în Guvernul Adrian Năstase (2001 – 2004);

4. Suspiciuni privind acte de corupţie (trafic de influenţă, primire de foloase necuvenite, luare de mită) alături de actualul director general al Romsilva, Adam Crăciunescu, pe care l-a promovat de la Timiş.

Am dorit ca prin această notă să transmit preşedintelui Victor Ponta şi liderului Grupului senatorial al PSD, Ilie Sârbu, că au anumite vulnerabilităţi prin prisma unor informaţii vehiculate în înalte cercuri politice şi în rândurile serviciilor secrete, dar nu am primit nici un răspuns şi nu mi s-a solicitat nicio clarificare. Consider că cei doi au obligaţia morală de a răspunde public la acuzaţiile vehiculate pentru a clarifica dacă sunt şantajabili în faţa preşedintelui Traian Băsescu şi a serviciilor secrete. Aştept cu curiozitate răspunsul lor şi le stau oricând la dispoziţie cu clarificările necesare.

Satu Mare,                                              Senator 

23.04.2013                                         Valer Marian

Publicat Miercuri, 24 aprilie 2013
38176
 | 242
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Redacţia Cotidianul
+54
Având în vedere că forumul a fost bombardat în ultimele 24 de ore de zeci de comentarii injurioase, dublate şi postate automat de pe unele şi aceleaşi adrese IP, cu rolul de a deturna atenţia cititorilor şi de a denatura informaţiile prezentate, redacţia Cotidianul a decis ştergerea acestor postări şi limitarea accesului la secţiunea de comentarii a acestui articol.
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
ileana
+20
@364 - astia care o atacati pe Giulian , ce nu va convine, rapanosilor ??Eu o felicit pt. postarile ei, stiu toti romanii, din tara si din afara ,iata , cei care ne tradeaza dupa ce sunt votati : vom protesta impotriva oamenilor d epaie gen basescu, ponta si altii- Ilie Sarbu prosperand sub instruirea si santajul serviciilor ticaloase" secrete " romanesti care ne-au adus la dezastru. Aceste infame servicii s-au itnins la bucate, ele au tranzactionat si transat romania, ele au fost prezente sub masca "necesitatii" lor la toate furturile, jafurile savarsite impotriva poporului roman. Eu, noi nu am dat niciodata mandat ca in numele nostru sa vorbeasca secretii, tradatori si trantori, analfabeti si capuse, apduchi scosi in fata sa decida ei ! Ei sunt paza, protectia NU DECIZIA! vedem azi o secu, serv secrete arogandu-si comanda in numele celor pe care ii inseala, de ce mai sunt asa zisele institutii democratice daca voi de fapt ne-ati sugrumat? Niste ordinari care nu trebuie sa fie decta nsite slujbasi, controlati si pusi la zid pt. faradelegi, au devenit comandoul de paza si al vanzarii noastre : se infig la chestii asa zis secrete, in fapt si in drept tranzactii ordinare, cedari de bogatii si resurse, acesti ANALFABETI SECURISTI ce si-au facut legea lor- OMERTA - ca o plaga, lepra ordinara de lux si tradare trebuie indepartata de pe trupul Romaniei! Asta s-a vrut de la Ponta, dar l-ati impins deja MURDAR, cu socrul murdar, cu Daniel Ciobotea murdar! Santajul lor este santajul tarii, pt. slabiciunile indivizilor nu trebuie sa plateasca, tara, sa platim noi! Ridicand mizerabili si corupti si viciati, securitatea ne tine in mana cu dosarele celor impinsi ca manchini sa ne distruga ! Jos murdara secu, mizerabila cartita a Romaniei naimita de sacalii internationali ! Jos oamenii neoameni ai securitatii, jos Ponta, avem valori nu scursorile voastre securiste !!!
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
Amy
+10
Erata - in loc de Preda, Cristian Parvulescu, marele constitutionalist.
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
nedumerire
+43
Intreb si eu asa ca "rumanul" (vorba lui Ion Tziriac): de ce televiziunile de stiri de k k t nu au comentat niciuna desprea acest articol fulminant? Raspuns: pentru ca sunt conduse si infiltrate de vechi si noi securisti. Caapisci?
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
@Guiliana (20)
+14
Guiliana, fata draga, nu pun la indoiala ca esti nascuta la Paris (nici nu este important), ce ma pune in incurcatura sunt cateva dintre precizarile pe care le faci, ceea ce ma face sa cred ca Parisul este un satuc in care toti locuitorii se cunosc intre ei, mai ales romanii care, (se stie) sunt o comunitate foarte unita, oriunde s-ar afla ei. Incearca cu altceva. In rest, asa ca barfa, merge.
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
Pentru poz.357
+40
Asadar Brigăzii Speciale „U”, mai cunoscută drept Brigada „Fantome” sau unitatea „ZERO” se afla acum DIRECT sub aripa criminalului international Basescu Traian si ocupa Institutia Prezidentiala romaneasca, daca fiul celui care a infiintat aceasta Brigada de asasini,Gheorghe Angelescu este in slujba mafiotului Basescu Traian. Si astazi H. Van Rompy vine la Bucuresti sa se intalneasca cu fantomele criminalitatii securist comuniste romanesti !
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
He,he,he,Valeriu Marian ?
-4
Boul asta primitiv mereu recidiveaza. Nu inteleg ca atunci cand are o acuzatie atat de grava, de ce merge la presa si nu se duce la justitie ?
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
paul
-29
Ce-i pasă lumii din prejur că *editat* normal sau *editat* în cur? Ce *editat* mea, e *editat* lor, e *editat* mea, ce *editat* mea! Ce-i pasă lui V. Marian cum *editat* e Ponta? Poate vrea şi el unnumăr!
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
Copy/Paste Ponta
+23
Reteaua Ponta: Corlateanu, Sova, Negoita, Banicioiu, Rizea, cu totii cu agenda sexuala dubla, adica pentru acoperire merg si la tarfe, fetele de la TSD, gen Intotero, crescute ca la bordel in sanul haitei tineretului pesedist. KGB-ul indeosebi a folosit homosexualii deseori deoarece acestia au deja un tip de organizare in retea, au coduri de comunicare si au obisnuinta conspirativitatii. nu intamplator multi dintre liderii aparuti dupa “revolutie” pe scena politica erau (si sunt) homosexuali, cu neveste de acoperire cel mai adesea. Ponta a fost implicat, inca de la 18 ani, in furtul Vilei Patrascanu de la Busteni (Poiana Tapului), iar, mai tarziu, il gasim amestecat, ca sef al corpului de control al primului-ministru, in toate afacerile murdare ale Guvernului Nastase/
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
Gogu
+34
Cine crede ca nu suntem condusi de securisti e tampit! Altfel de ce atatea jonglerii? Pentru bani care se castiga la putere!
Publicat Joi, 25 aprilie 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017