×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 08:36
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Deputat PNL, despre căsătoriile gay: Ajungi să legalizezi căsnicia şi între o femeie şi un armăsar

Deputatul PNL Octavian Bot respinge categoric orice căsătorie sau parteneriat civil între homosexuali, spunând, în glumă, că în ritmul acesta se va ajunge la căsătorie între o femeie şi un cal.

"Eu, de pe poziţia de liberal, având convingeri liberale, sunt de acord cu relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex, probabil că natura aşa i-a format şi i-a creat, dar nu sunt de acord să legalizezi căsătoria. Asta nu mi se mai pare că ţine de drepturile omului.

În ritmul ăsta, până la urmă te-ai putea trezi că legalizezi căsătoria dintre o femeie şi un armăsar. Glumesc, dar nu văd de ce să se căsătorească (...) mi se pare forţată căsătoria, e prea mult", a spus Bot, potrivit ziare.com.

Declaraţia lui Bot vine după recentele afirmaţiile ale senatorului PNL Puiu Haşotti, care a ajuns să fie audiat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

"Eu nu am absolut nimic să le reprosez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă", este declaraţia lui Puiu Haşotti analizată în Colegiului director al CNCD.

Replica lui Haşotti a venit după ce deputatul Remus Cernea a anunţat recent că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex.

Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
2531
 | 19
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
STAN PATITU
+5
Are dreptate ! De ce sa nu legalizezi casatoria dintre un om si mana lui stanga? Ar putea sa adopte si un copil !
Publicat Luni, 29 aprilie 2013
+Răspunde
CEAUSESCU REABILITAT
+4
PERFECT ADEVARAT D-LE BOT !
Publicat Duminică, 28 aprilie 2013
+Răspunde
EBA
+5
Miii ho ho ! miiii ho ho ! eu sint armasarul pe care se catara Nutzy (daca va mai aduceti aminte imaginile de la "Tezaur politic") si pot sa spun ca ideea imi suride ... parca simt si acum cum ma stringea doamna ministru intre coapse ... ahhh !, iarasi incep sa fabulez si uite acum parca vad cum mi se pune iar "frina" ! ... si, pentru ca am si o vecina capra in ograda, as vrea sa nu o uitati nici pe ea ! ...
Publicat Sâmbătă, 27 aprilie 2013
+Răspunde
Casatoria
+18
intre gay a fost gandita si ceruta pt. a avea (cuplul) beneficii legale cum ar fi mostenirea bunurilor , partaj, etc. Si nu asta e CEA MAI GRAVA PROBLEMA, ci CEA A DREPTULUI DE INFIERE SI EDUCARE A COPIILOR, DREPTURI ce ar fi obtinute AUTOMAT din recunoasterea casatoriilor intre parteneri de acelasi sex. Cat despre "boala", e multa discutie. Un psiholog italian care a lucrat cu astfel de persoane facea afirmatia ca DOAR 10% sunt homosexuali (lesbiene) din cauze genetice, iar restul de 90% sunt DIN PERVERSITATE. Cocluziile le trage-ti singuri.
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
YON_RIJKSADELAAR OF KING
+4
am scris si despre REGALITATEA ROMANA si faptul ca prin regele Mihai apartinem celebei familii WINDSOR, cea mai prestigioasa din lume, sinonimul PUTERII MOMDIALE dar pe topicul articolului despre Congresul avut la SINAIA, cerberul de acolo refuza postarea cu acest continut dar accepta micile mele sesizari! DE CE OARE, cum functioneaza cenzura aici?
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
YON_RIJKSADELAAR OF KING
+2
ce stiti despre CONGRESUL ANRM: pt legalitatea regala, Coposu a luptat toata viata si a murit cu acest gand lasandu-i cu limba de moarte lui Ion Diaconescu mesajul sau si promisiunea batranului taranist sa il transmita altora, si imi amintesc ca alaturi de Ion Diaconescu in vizita omagiala la inchisoarea fostilor detinuti politici de la RM SARAT, a fost si CRIN ANTONESCU care alaturi de Ion Diaconescu si ceilalati a scandat: "NOI SUNTEM URMASII LUI CORNELIU COPOSU"!;deasemenea EUGEN IONESCU,alta glorie a romanismului a militat pana la moarte alaturi de Eliade Cioran Paleologu etc...ca sa nu mai vorbim si de PETRE TUTEA,acel Socrate al Romaniei cu totii , varfuri ale spiritualitatii romanesti au explicat stupid people-ului clonat spre rusinea lui,necesitatea de a se trezi din clonaj, din lavage-ul de cerveau[spalare de creiere]...cu atat mai mult ca romanul nou e roman republican, fortat sa devina republican de secera si ciocan,de nimeni altul decat de calaul popoarelor STALIN, ca romanismul se sufoca,moare in chingile acestei forme de stat de sorginte bolsevica, republica, care macar de ar fi avut la origini o motivatie de onare , o BASTILIE ca la francezi, dar are doar ca o batjocora,ca motivatie de piatra de temelie, "flegma" lui Stalin si Lenin la bazele ei. DECI, toate mintile cu adevarat geniale ale natiei[eversturile culturii politice si spiritualitatii, antibolsevicii de toate culorile politice de la N IORGA,MANIU,CODREANU,NAE RATIU...si cei deja enumerati mai sus, spun regalitate dar toti incultii si sinecuristii-securistii profitomani ai tarii vanzatori de flote si jefuire a tarii sustin ...desigur REPUBLICA SUPERIMBOGATIRII LOR si a Ebelor , iar clonatii, turma, habar nu are ca de fapt monarhia constitutionala e cea mai moderna forma de stat ,caci e cea mai recent aparuta, ca de va uitati in WIKIPEDIA cititi ca Aristotel, nici nu o citeaza caci nu exista pe atunci cand republica prostimii,momarhia ABSOLUTA existau
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
YON_RIJKSADELAAR OF KING
+3
Natiunile care vor rezista acestor tendinte de distrugere a trecutului lor moral si a tot ce au reusit strabunii si bunii lor din punct de vedere educational, institutional,nu vor dispare, nu vor pierde total identitatea lor istorica,nu se vor dizolva ca entitati nationale.La romani, o anumita buna cuvinta biblica desigur de nuanta -bizantina si la ortodocsi si greco catolici, cele doua religii surori majoritare in tara, desi si protestantii au aceleasi conceptii morale,,deci aceasta sa i zicem doar asa "buna cuvinta biblica"e singura fibra ce a mai ramas cat de cat neatinsa in procesul asta cumplit dinaintea globalizarii,_ CLONAREA_ ce a inceput odata cu invazia stalinista si impunerea republicanismului prin pumnul lui VISINSCHI si pistoul lui PETRE GROZA la 30 dec 1947 prin abdicarea fortata a REGELUI MIHAI[cel mai mare brand international inca in viata a celui de al 2-;ea RM, capital politc inestimabil al natiei romane dar neexploatat politic din cauza existentei iliestilor-vadimilor si basestilor impostori si profitori]conform acestui concept deci,e rusinoasa si contra naturii aceasta tendinta de homosexualism, dar, e tolerata azi si asa sa fie, dar sa se manifeste macar discret si decent, nu sa se faca din ea un model existential, sau sa se impuna prin legi aceasta forma de relatie care teoretic ar duce si la disparitia speciei umane, si de care, tot ce a avut mai sfant romanismul, de la voevozi la regi si martirii taranisti si codrensiti din munti, eroii neamului, nu stiu sa fi fost acceptat ca o necesitate in evolutia spirituala, morala a natiei. _Romanii deja si-au pierdut nobila IDENTITATE ISTORICA REGALA, si nu mai constientizeaza gratie fenomenului de dezculturalizare fortata din scoli, cine au fost genialii lor inaintasi, nu stiu mai nimic despre GENERATIA DE AUR a lui IONESCO...P TUTEA caci de le-ar fi studiat in scoli obligatoriu viata si opera lor ar fi si azi ROMANI REGALI ai familiei WINDSOR, cea care conduce lumea
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
Mascaltonel
+4
Care-o fi fericita aia?!
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
Proiect de lege
+4
In timp ce in Romania toate minoritatile se bucura de privilegii care depasesc toate standardele europene, minoritatea romaneasca din HarCov este ostracizata cum nu mai e nici una pe continent. Prin lege sa i se acorde aceleasi drepturi ca si celorlalte minoritati: sa aiba deputat propriu in parlament, sa aiba dreptul de a-si cultiva limba, religia, portul, obiceiurile, simbolurile nationale, sa i se asigure prezenta periodica in presa scrisa si audio-video la fel ca ungurilor, hebreilor, tzig'anilor, tatarilor etc, sa primeasca subventii de la buget. Orice atentat la identitatea sa etnica sa fie sanctionat potrivit legilor antidiscriminare. Prezentul Proiect de lege a fost supus dezbaterii publice. Reactiile de pana acum sunt in majoritate zdrobitoare pozitive. Urmeaza sa fie promovat in Parlament si facut cunoscut Parlamentului European, CE, CEDO etc.
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
mishulescu
+26
Sunt de acord cu deputatul PNL . Nu stiu daca homalaii sunt bolnavi dar cu siguranta este o anomalie genetica. Pai daca vor sa oficializeze casatoriile gay , nu stiu de ce sa nu oficializeze si zoofilii, pedofilii, necrofilii si toti " filii " pentru ca fac parte din aceeasi anomalie si nu e corect sa fie discriminati. Auzi la ei gogomanie , sa-i mai lasi sa si infieze copii. Dar pe copii ii intreaba cineva daca vor o mamica Vasile ? Stim cu totii ca de multe ori copiii sunt nemilosi cand au colegi obezi, miopi sau cu un anume handicap. Nu e greu de imaginat ce viata vor avea copiii din Romania cand se va afla ca au fost infiati de homosexuali. Nu sunt homofob dar nu pot sa fiu de acord cu casatoria si mai ales cu infierea copiilor, de catre homosexuali.
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017