×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 04:55
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Andronescu: Căsătoriile gay vor duce la sfârșitul omenirii

Ecaterina Andronescu susține că nu crede în căsătoriile gay, adăugând că “proliferarea” acestora ar duce la sfârșitul omenirii.

“Știți, pentru a răspunde la întrebarea aceasta este necesar un comentariu puțin mai extins. Pe de-o parte, respect drepturile omului, știu că libertatea mea se termină acolo unde eu pot să afectez libertatea dumneavoastră, dar în același timp fiecare avem o misiune pe pământul acesta, noi trebuie să asigurăm generațiile viitoare și lucrul acesta este dat natural prin căsătoriile dintre bărbați și femei.

De aceea, dacă ne-am duce cu mintea mai departe, am înțelege că la un moment dat omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează excesiv de mult, de aceea eu personal nu cred că aceasta este o soluție, deși sunt de acord că trebuie să respect decizia fiecărui individ în legătură cu răspunsul la întrebarea <>”, a spus vicepreședintele PSD, pentru pesurse.ro.

În Olanda, unde sunt permise uniunile civile între gay, de peste un deceniu, doar 12.000 de cupluri s-au ”căsătorit” și circa 1700 au ”divorțat”. Olanda are peste 16 milioane de locuitori.

Publicat Vineri, 03 mai 2013
4308
 | 30
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
nutzi mincatoarea de mici
+2
miemi place si po.po.narii si le.sbie.nele. da io tot micii ii prefer
Publicat Marţi, 07 mai 2013
+Răspunde
(ANDA) ADAM SI EVA
0
APARE NOUA BIBLE- CU (ANDA) ADAM SI EVA (FERENTZ)- doua lezby. sau daca vreti c u doi po.po.nautzi: ADAM si ECOLOGU LU PESTE
Publicat Marţi, 07 mai 2013
+Răspunde
Fene
-1
pai decat sa io trag mutantei androneaska,mai misto io trag lui Cernea !si sa dispara omenirea cu ocazia asta
Publicat Marţi, 07 mai 2013
+Răspunde
nina
0
o redusa
Publicat Marţi, 07 mai 2013
+Răspunde
Roy Cohn
-6
Former Education Minister of Romania Ecaterina Andronescu on gay marriage: *editat* bit.ly/17HKFXR
Publicat Luni, 06 mai 2013
+Răspunde
EBA
+18
*editat*us inseamna po.ponarus, ca sa fie clar
Publicat Sâmbătă, 04 mai 2013
+Răspunde
EBA
+8
Ia uite domne ! in Olanda au si divortat ?! cine ar fi crezut, la asa amoruri sfisietoare ! ... da' probabil ca "el" a prins-o in pat pe "el" cu altu' ! si sa te tii plinsete, reprosuri, amenintari cu "plec la mama !" ... ca sa nu mai vorbim de partajul la divort, "eu iau posetuca aia, tie iti dau umbreluta roz, ai voie sa-l vizitezi pe ala micu' de doua ori pe luna, da' te rog sa nu vii cu amantu' !" Bleahhhhhhh ! *editat* us degeneratus dupa denumirea stiintifica, urita rasa ... !
Publicat Sâmbătă, 04 mai 2013
+Răspunde
DM
+13
Pacatele cele mai dese ale oamenilor din epoca actuala sunt apropierea trupeasca in afara casatoriei si prin casatoriii repetate ,furtul si inselaciunea.Ca sa fie iertate pacatele si oamenii sa nu mai ajunga in infern dupa deces,trebuie sa nu mai repete greselile si trebuie sa nu mai consume alimente de origine animala si cele trecute prin foc sau conservate prin alte procedee,trebuie sa tina post total in zilele de miercuri si vineri si trebuie de 3 ori pe zi sa spuna rugaciunea Tatal Nostru la ora 6,la ora 13 si la ora 22. Va avertizam ca Dumnezeu si Sfinta Treime cunosc in orice moment tot ce gindim,vorbim si facem fiecare dintre noi,cunosc din Banca de date a Universului nostru.
Publicat Sâmbătă, 04 mai 2013
+Răspunde
Morgana
-11
Tocmai am vazut un documentar American despre o familie de gay casatoriti care au adoptat, pe parcursul timpului, un numar impresionant de copiii abandonati de parinti, copiii cu handicap si boli grave, pe care nu ii voia nimeni si care zaceau in institutii ale statului care nu se ocupau corespunzator de ei. Reporterul vorbea cu copiii majori si adolescenti ai acestui cuplu gay despre viata lor de familie, si toti erau extreme de recunoscatori acestui cuplu de oameni care facusera oameni din ei. Toti baietii spuneau ca ei nu sunt gay si ca orientarea sexuala a parintilor lor nu I-a influentat cu nimic. Toti erau bine educati si extreme de recunoscatori acestor doi oameni. De obicei cuplurile de gay adopta copiii cu probleme abandonati de altii. Asa ca nicio grija madam Andronescu, omenirea nu se va sfarsi din cauza asta ci din cauza lacomiei unora dintre oameni.
Publicat Vineri, 03 mai 2013
+Răspunde
Inteleptiune
+15
Dalai Lama foarte scurt si concret a spus referitor la homosexuali ca Dumnezeu a lasat doar o singura gaura pentru......
Publicat Vineri, 03 mai 2013
+Răspunde
Recomandate
Demisie din USR: Adio, dar rămân cu tine
Publicat acum 13 ore şi 37 minute
Protestul lui Tăriceanu la adresa lui Iohannis
Publicat acum 12 ore şi 53 minute
Un fost electrician, la șefia ANRE
Publicat acum 12 ore şi 15 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 9 ore şi 4 minute