×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 03:25
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Pentru a-l liniști pe Valer Marian și pentru liniște în PSD
Bodiguarzii au închis Gazeta de Nord-Vest
Hopa! Primul act de cenzură al noii orânduiri ? GNV oprită de la apariția on-line. Pagina de internet a Gazetei de Nord Vest NU mai poate fi accesată. Scandalos !
Hopa! Primul act de cenzură al noii orânduiri ? GNV oprită de la apariția on-line. Pagina de internet a Gazetei de Nord Vest NU mai poate fi accesată. Scandalos !

Astazi, locotenentul Sorin Alexandru Gheorghe, a fost martor la incalcarea dreptului de exprimare in Romania lui Basescu si a lui Ponta. Ziaristii cotidianului Gazeta de Nord-Vest au fost atacati si agresati. Calculatoarele ziarului au fost sparte, ziaristii agresati, alimentarea cu energie electrica oprita.

Iata ce relateaza locotentul Alexandru Gheorghe, invitat de foarte multe ori la Antena 3, prezent la fata locului :

”Refuz, domnule Ponta, asa cum ma indemna si ex-presedintele Basescu sa plec din TARA MEA, sa tac si sa va indur bataia de joc. Astazi, domnule Ponta, mi-ati demonstrat inca o...data ce mare dreptate am avut...acum 3 ani, cand am anticipat milimetric ce veti face...Sub directa comanda a conducatorilor PSD de la nivel central, si cu executia perfida si fricoasa a "liderilor" PSD din Satu Mare, am asistat la un sacrilegiu adus democratiei in Romania, atat cat ea mai exista, si la o anulare totala a Omului.Poate va intrebati, desi stiu ca nu o faceti, la ce am asistat.Sa ma explic:
Stateam astazi linistit si imi scriam articolul pentru Gazeta de Nord-Vest din Satu-Mare, canddintr-o data in sediu patrund 10 matahale cu tricouri de la BIG SECURITY, care ne "invita" sa parasim cladirea. Fara niciun drept, fara a se legitima, fara un executor judecatoresc, fara vreo forma legala. Pur si simplu, unui anume colonel in rezerva Timis Ioan, i-a venit cheful sa dea 10 oameni afara dintr-un sediu, a platit o firma , care a facut treaba si a judecatorului, si e executorului judecatoresc si a jandarmilor, care ar fi avut dreptul legal de a interveni. Trei in unul, mult mai ieftin si mai eficient, nu? Asta e democratia pe care ne-o serviti si vreti sa o mancam pe nerasuflate? Ce vreti, sa acceptam pozitia de sclavi pe care ne-o bagati pe gat in fiecare zi? Eu, REFUZ, si sa tineti minte bine asta...Nu o sa stau cu mainile in san asteptand sa ma executati si pe mine, asa cum am vazut ca se practica, nu o sa stau sa ma ia matahale fara creier pe sus si sa ma tranteasca de toti pereti ca pe domnul senator Valer Marian, care apropo este din partidul dvs., si ca pe doamna redactor care a fost bruscata mult mai urat. Sa va aduc aminte un lucru: nu ne-ati cumparat din targ, nu ne-ati castigat la Loto, nici pe noi si nici aceasta tara si nici nu sunteti nemuritor, deci toti o sa mergem la 2m. Apropo de 2m, sa vedeti ce frumos ii amenintau matahalele pe politisti cu moartea, si cum ii trimiteau dupa suc si tigari fluturandu-le 10 lei in fata... Domnule Ponta, cat credeti ca poporul Roman se va mai lasa fraierit si calcat in picioare? El doar asteapta un semn, semn ce va veni, mai devreme sau mai tarziu...Adevaratul spirit al acestui popor va iesi lasuprafata...mai devreme sau mai tarziu...
Pentru azi, ma opresc aici, dar tineti minte un lucru: Dacii mureau zambind dusmanilor in fata, mai suntem inca cativa Daci in tara asta...pur sange, nu venetici combinati cu alte rase...”

Nota cotidianul.ro: la orele 04.00 ale dimineții de vineri 10 mai 2013, așa arăta diagnosticul de rețea cu privire la imposibilitatea accesării paginii de Internet a publicației Gazeta de Nord-Vest:

Diagnostic rețea Windows
Publisher details
Issues found
Detected
Detected
Contact your network administrator
Completed
Issues found
Detection details
6
The DNS server isn’t responding
Detected
Detected
Your computer is trying to use a DNS server that is incorrect or doesn’t exist.
Detection details
Expand
Publisher details
Expand
 
 
Cam aceste erau datele care au putut fi salvate la orele 04.21 ale dimineții de vineri 10 mai 2013:
Acesta este conţinutul din memoria cache de la Google pentru http://www.gazetanord-vest.ro/. Este un instantaneu al paginii, aşa cum arăta ea în 9 Mai 2013 12:46:28 GMT. Este posibil ca pagina curentă să se fi modificat între timp. Aflaţi mai multe
Sfat: pentru a găsi rapid termenul dvs. de căutare pe această pagină, apăsaţi pe Ctrl+F sau ⌘-F (Mac) şi utilizaţi bara de căutare.

 

Redacţia

Director – Crina Dunca

Director editor - Voicu D. Rusu

Redactor şef -Mihai Bledea

Redactori
Calin Arsenie, Victor Todica, Pavel Prodaniuc.

Colaboratori
Ioan Raţiu, Ovidiu Suciu.

Tehnoredactare
Luminiţa Miron, Diana Ciceu, Cristian Blăjean.

Webmaster: Marian Voicu

Adresa:
Satu Mare, Str. Mihai Viteazu nr. 32
Telefoane: 711830, 713106, 710172
Fax: – 712240

E-mail Redacţie
redactie@gazetanord-vest.ro

E-mail Publicitate
publicitate@gazetanord-vest.ro

Editat de SC Media Total SRL Satu Mare.”

Aflăm că și pagina de Facebook a GNV ar fi avut probleme.Nu a fost închisă. Încă ...

Actualizare ora 04.27: O postare de acum trei zile, salvată pe una dintre paginile de Facebook ale GNV pare să aducă lumină în această situație:

 
GNV merge mai departe

În pofida presiunilor puternice şi a unor tentative vădite de sabotare, Gazeta de Nord-Vest va apare în continuare, urmând să-şi reia echidistanţa şi incisivitatea care au consacrat-o peste două decenii.
GNV merge mai departe

Aducem la cunoştinţa opiniei publice, precum şi instituţiilor publice şi agenţilor economici cu care ziarul Gazeta de Nord-Vest are relaţii de colaborare că numiţii Timiş Ioan (fost director executiv), Szasz Lorand (fost redactor şef), Bâtea Ciprian (fost redactor şef adjunct), Pop Florin (fost redactor), Dura Florin (fost redactor), Mureşan Florin (fost redactor), Balog Cs...aba şi Bumb Sebastian (foşti conducători auto) nu mai au legătură cu redacţia acestui ziar, autoexcluzându-se prin tentative de sabotare a apariţiei cotidianului în urma depistării colaborării unora dintre ei cu anumite servicii secrete sau a cedării altora dintre ei în urma unor ameninţări externe ori a unor promisiuni deşarte.

Începând din data de 8 mai 2013, redactor şef al Gazetei de Nord-Vest este jurnalistul Mihai Bledea, fiul directorului fondator al cotidianului nostru, Ion Bledea.

În pofida presiunilor puternice şi a unor tentative vădite de sabotare, Gazeta de Nord-Vest va apare în continuare, urmând să-şi reia echidistanţa şi incisivitatea care au consacrat-o peste două decenii.

Pentru a evita orice speculaţii, precizăm că sediul Redacţiei ziarului Gazeta de Nord-Vest a fost dobândit în baza Decretului-lege nr. 102/1990, iar acesta aparţine redacţiei şi nu vreunei societăţi comerciale. În acest sens există şi o hotărâre judecătorească definitivă în urma tentativelor unor foşti demnitari sătmăreni (Văsălie Moiş – fost senator FSN şi deputat PRM, Anamaria Biriş – fost deputat PNŢCD, Liviu Dragoş – fost deputat PNL, Horea Anderco – fost primar PNŢCD+PSD şi Szabo Ştefan – fost preşedinte al Consiliului Judeţean -UDMR) de a scoate, în perioada 1991-2007, Gazeta de Nord-Vest din sediul deţinut în municipiul Satu Mare, strada Mihai Viteazu nr. 32.

De asemenea, precizăm că denumirea, respectiv marca Gazeta de Nord-Vest aparţine Redacţiei ziarului Gazeta de Nord-Vest, publicaţia noastră fiind editată sub această denumire începând din 3 ianuarie 1990.
Contăm, ca şi până acum, pe cititorii şi pe colaboratorii noştri.
Director Crina Dunca”
Publicat Vineri, 10 mai 2013
13606
 | 88
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Locotenent(r) Alexandru G
0
*editat* portalsm *editat* -galerie-foto/
Publicat Marţi, 14 mai 2013
+Răspunde
roman
+4
Domnilor ,este inadmisibil ce se intampla intr un stat democratic de drept .Domnilor daca si in aceasta actiune vedeti respectarea democratiei atunci inseamna ca nu mai gandim *editat* MANI CASCATI OCHII DACA MERGEM IN DIRECTIA ASTA MERGEM INSPRE DICTATURA SIGURA...indiferent cine sunt dictatorii.Este un mare abuz regretabil pentru o Romanie europeana .Oare ce imagine poate avea tara noastra in mozaicul european daca se intampla astfel de abuzuri. Desteptarea fratilor. Cu durere dar cu sincere sentimente un preot
Publicat Marţi, 14 mai 2013
+Răspunde
STATUL DE DREPT ???????
+4
SA VEDETI VOI CE ARE PROCURORUL IN CAP NU ARE UN TAP IN OUA !! NE PASTE VIATA FOARTE GREA DE CE SE INARMEAZA CU PROCURORI IN JUSTITIE ?? SI DIN CARE MOTIV MILITIENI AU REVENIT LA BATAIE UNDE SUNT DREPTURILE OMULUI TOV POPOPONTA ??
Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
+Răspunde
Sectorul Zootehnic la VOT
+5
In 1990 au votat ca boii manati de Iliescu FSN-ul si in 2012 au votat ca vacile, USL-PSD manati de la spate de Bashinescu !
Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
+Răspunde
USL v-a trebuit, USL avet
+11
Ati votat rahatul numit USL care coabiteaza cu dictaqiorul Basescu. PDL-ul a fost parfum stati sa isi intre bine in paine ciuma PSD-ista sa vedeteti de ce sunt in stare sa va faca Ponta, Dragnea puscariasul Nascase si restul de jigodii si puslamale rosii pezedizde. Boul de Antonescu doarme si coabiteaza ....
Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
+Răspunde
koko
+5
Pana acum i-ati pupat in nes pe pesedisti!!! Ce naiba v-ati certat?
Publicat Vineri, 10 mai 2013
+Răspunde
@ Tibi -54
+20
Aveti dreptate cu tradatorii !! DAR atentie ca Si Ceausescu a fost Comandantul Suprem al armatei Romane si aL Securitatii !! Si cine l-a impuscat ? aRMATA care s-a lasat dusa de nas de securistii diversionisti, hoti ,lacomi dupa bani din conturile lor !!! Si nu i-a judecat INCA NIMENI !! Cica a fost ,,revolutie''!!! In Ro tradatorii fac politica,au functii publice ne fac el legi,ne conduc,in loc sa fie in puscarie!!!
Publicat Vineri, 10 mai 2013
+Răspunde
Cotidianul
+6
Un ziar fondat de Ion Ratiu - monarhist convins - ocupat acum de hoardele de postaci FSN ( PSD + PDL ) ...Cat de ciudata e Istoria asta ...Nu-i asa , tovarasi ?! :))) Apropo , postaci rosii - stiti ca azi Cotidianul implineste fix 22 de ani - fiind fondat la 10 mai 1991 ??? De Ziua Regalitatii ??? :)))
Publicat Vineri, 10 mai 2013
+Răspunde
ileana
+3
Este in mod evident un abuz grosolan contra presei ,condamnabil. Practic, Ponta provoaca greata iata-l unindu-se si cu haidamacii ,ca intr-o republica bananiera sau din America Latina a vreunui dictator. recent, ne "informa" potna despre cartea "statul sunt eu", "povestind despre epuizarea statului totalitar , ca suntem in democratie. Ipocrizia, teatrul ieftin, dilentatismul , acopera si un caracter urat al personajului. Masura este condamnabila si abuziva, dorim succes Gazetei de NV .
Publicat Vineri, 10 mai 2013
+Răspunde
Ion ROMÂNUL: adevărul!
+21
Bravo PONTA, ai dat lovitura, nu te-ai putut abține, criminalule! S-a terminat cu tine! Javră ordinară!
Publicat Vineri, 10 mai 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017