×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 noiembrie 2017, 09:36
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Au primit calitatea de "Furnizor al Casei Regale"

Principesa Moştenitoare Margareta a conferit, sâmbătă după-amiază, în numele regelui, calitatea de "Furnizor al Casei Regale" mai multor companii şi persoane.

În cadrul ceremoniei, desfăşurate la Palatul Elisabeta, calitatea de "Furnizor al Casei Regale" a fost conferită: Delaco, Dentalmed, Bridge Print, Napolact, Azay.

De asemenea, pentru Sonimpex, Romaqua, Triticum, Omniasig, Cramelor Halewood, Albalact şi Alexandru Ciucu titlul a fost reînnoit şi prelungit pentru încă trei ani.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială.

În încheierea ceremoniei corul Divina Armonie a susţinut un microrecital, între piesele interpretate regăsindu-se şi Imnul Regal.

Sâmbătă seara, Orchestra Naţională Radio va oferi un adevărat regal muzical la înalt nivel artistic dedicat Zilei Regalităţii.

Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
2107
 | 15
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Iac-asa
-1
Pai, in cazul asta, ar fi bine sa fie facuti si niscaiva conti, marchizi si duci. Ca avem mai multi printi decat conti. Pe baroni i-a facut PDSR-ul. TRAIASCA REPUBLICA !
Publicat Luni, 13 mai 2013
+Răspunde
dima
0
Bieti pomanagii, venetici de aiurea...
Publicat Duminică, 12 mai 2013
+Răspunde
Cata
-1
ce sa ne mai facem... au mai salvat mii de vieti.... bai, treziti-va si trimiteti trintorii la dracu-n praznic! asta e modelul vostru, asta are insemnatate pentru voi???
Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
+Răspunde
EBA
0
Articol fff interesant ! ceea ce nu inteleg inca e daca aceste companii se vor lauda ca aprovizioneaza toata gasca de trintori si taietori de frunza la ciini, pentru serbarile lor galante (fiti siguri ca le vor face si preturi preferentiale, ca doar clientul e amarit !, nu la genul de tarife de doi bani de li se fac producatorilor romani cind se duc pe la supermarketuri sa-si vinda produsele ...) sau daca echipele de cricket si polo calare ale cohortelor de "principi" si "principese" vor evolua pe teren cu echipamente promovind marca Durex sau Chupa Chups ? ...
Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
+Răspunde
Ati omis
+19
din articol taman cele mai importante companii cadorisite cu titlul de furnizor al casei regale : companiile producatoare de TIX , tuica " 2 koaie " , vin " Draga Olteanu " , votca " Genocid " , parizer , usurei de Dragasani si biscuiti " Eugenia " ... Jenant ...
Publicat Sâmbătă, 11 mai 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017