×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:33
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Kim Jong-Un, un presupus admirator al lui Hitler

Autorităţile nord-coreene au descoperit, se pare, naţional-socialismul german. Astfel, liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, se interesează în mod deosebit de modul în care a reuşit regimul lui Adolf Hitler să reconstruiască într-un timp foarte scurt Germania după Primul Război Mondial, relatează New Focus International, preluat de publicaţia electronică rusă Lenta.ru.

Un oficial nord-coreean care lucrează pe teritoriul Chinei a declarat, sub rezerva anonimatului, pentru Fox News, că, de ziua lui, Kim Jong-Un a dăruit la 8 ianuarie a.c. tuturor membrilor Comisiei de apărare a ţării câte un volum 'Mein Kampf', al lui Hitler. Oficial, lucrarea autobiografică a dictatorului din fruntea celui de-al Treilea Reich este interzisă în Coreea de Nord, dar ar fi fost tipărită într-o ediţie limitată pentru un cerc restrâns de cititori.

Se pare că liderul nord-coreean este în mod special interesat de 'realizările' naţional-socialiştilor în promovarea sportului şi a natalităţii.

După venirea lui Kim Jong-Un la putere în 2011, potrivit New Focus, mass-media de stat au publicat o mulţime de materiale despre sport, iar Kim apare de multe ori în public înconjurat de copii.

Mai mult, conform unor informaţii, şeful securităţii de la Phenian, Choe Pu-il, le-a ordonat subordonaţilor săi să preia modelul Gestapo - poliţia secretă a Germaniei naziste.

Kim Jong-Un, care potrivit diverselor estimări, ar avea între 29 şi 31 de ani, a fost considerat de unii observatori drept un potenţial reformator. Până la ora actuală, în conformitate cu Fox News, în cercurile conducătoare ale elitei nord-coreene el a reuşit să dobândească reputaţia de mână forte. O altă sursă bine informată a declarat postului de televiziune menţionat că liderul nord-coreean a făcut cunoştinţă cu moştenirea lui Hitler în timpul studiilor în Elveţia.

Publicat Marţi, 18 iunie 2013
1947
 | 6
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Fleosc !
+4
Adica nu o fi admirator al lui bunica-su Kim Ir Sen sau al lui Mao si o fi al lui Hitler ! Politica lui Hitler in domeniul natalitatii a dat roade ,ptr ca le-a dat de mancare nemtilor ,nu i-a infometat cum face el si dobitocul de la Bucuresti .
Publicat Marţi, 18 iunie 2013
+Răspunde
se phu tu
+6
păi aşa şi băşescu este adept a lui hitler. în plus este tătar, deci asiatic, este chiompaliu, are multe în comun cu kim jong un. şi mai este şi diktator, adică dictează serviciilor secrete şi justiţiei pe cine să închidă şi la cine să închidă ochii şi dosarele. coreeanul doreşte, însă înfiinţarea mai multor servicii secrete nord-coreene: hai-phăn-phân, tce-kur-ai şi ia-on-ciok.
Publicat Marţi, 18 iunie 2013
+Răspunde
moftronix
+2
Nu se prinde MANI *editat* REA ....Liderul nord corean are la DISPOZITIE , gratis , modelul CHINEZESC , de dezvoltare RAPIDA in toate domeniile . Ce sa caute la Hitler ????.
Publicat Marţi, 18 iunie 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017