×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 04:48
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Woody Harrelson susține salvarea Roșiei Montane

Celebrul actor de la Hollywood a aparut cu un mesaj uimitor: "Save Rosia Montana!/Salvati Rosia Montana".
Mesajul, scris in limba romana, este unul similar cu cele care au circulat saptamana trecuta in Piata Universitatii din Bucuresti. Alaturi de acest text, Harrelson a mai afisat un mesaj imprimat pe tricoul pe care il purta: "Just keep livin'" / "continuati sa traiti".Imaginea a fost postata pe contul de socializare al producatorului de film Alex Hubansi a facut rapid inconjurul lumii, gestul actorului fiind apreciat de mii de persoane.

Publicat Vineri, 13 septembrie 2013
5191
 | 30
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
sorry
0
cresc, nu creste
Publicat Joi, 14 noiembrie 2013
+Răspunde
dar asta cu contoarele
0
care iti comanda aparatura electrocasnica mi se pare cam exagerata. parerea mea. N-au nici un interes sa iti opreeasca aparatura. Cu cat merge mai multa aparatura, cu atat creste consumul si cantiatatea de radiatii electromagnetice de diverse lungimi de unda.IQ100
Publicat Joi, 14 noiembrie 2013
+Răspunde
corect, Decebal
0
pt. mafioti, a se vedea Timisoara si clanul cinganesc.IQ100
Publicat Joi, 14 noiembrie 2013
+Răspunde
Mascaltonel
-15
Woody asta nici nu stie unde-i Romanika. S-a lasat si el fotografiat cu " Patlagica Montana ", ca sa-si faca reclama.
Publicat Sâmbătă, 05 octombrie 2013
+Răspunde
BRAVO
+16
Nu stiu cum a ajuns la cunostinta lui Harrleson aceasta exploatare frauduloasa si nociva pentruRromania ,dar trebuie sa recunoastem ca jos palaria,am primit o lectie frumoasa din partea celebrului actor .Asteptam si alte persoane de renume mondial sa li se alature protestatarilor
Publicat Vineri, 04 octombrie 2013
+Răspunde
vasile
+18
Mai pulifrici de Ponta-kior ce esti tu; pai nu ti-e rusine sa te intorci acum ca la Ploiesti asa cum a facut si coabitacul tau ? Mai dobitocule, dar tu crezi ca mai ai viitor politic tu, nevasta-ta, raspopitu de scocru-tau si altii hoti pesedisti de linga tine si de mai departe ? Pai mai belitule crezi tu ca va mai rabdam multa vreme sa ne mintiti si sa nu va tineti de cuvint ? Pai de nu va vom lua in furci ca pe timpuri la rascoala de la 1907 si de nu va vom arde pe rug de-o sa se mire Ioropa de ce-ati patit... Mai nenorocitule, nu-ti ajunge tie si sleahtei de golani pesedisti cit ati furat tara asta ? Chiar crezi ca toti sintem timpiti si n-avem singe-n koaie ca sa ve luam de git si sa terminam cu voi ? Chiar crezi ca toti din tara asta sint niste labensafturi ca tine care nici armata n-a facut si caruia ii tremura chilotii de frica daca te faci spre el ? Pricepi Ponta-kiorule ca vremea vorbelor s-a terminat ? S-a terminat. Ori faci ce trebuie, ori numai apuci Craciunul in functia pe care-o ai. Nici tu si nici coabitacul tau securisto-comunist de la Cotroceni. Hai sictir jigodie.
Publicat Marţi, 17 septembrie 2013
+Răspunde
Decebal
+17
PERICOLELE AMENINTIND ROMANIA 2013-2014 - “AFACEREA” Rosia Montana - JAFUL Gazelor de Sist - REVIZUIREA CONSTITUTIEI pentru lichidarea statului national - RETROCEDARILE FRAUDULOASE catre fostii grofi, baroni, mafioti, criminali, escroci, straini, tradatori - LEGEA privind vinzarea-cumpararea terenurilor agricole (de catre straini) - REGIONALIZAREA (primul pas fiind regionalizarea discreta a institutiilor publice) - PERICULOASA HOTIE A CONTOARELOR DE CURENT INTELIGENTE ce vor fi impuse fiecarei case/apartament contra sumei de 140 euro! Aceste contoare sint un pericol public, emitind constant microunde daunatoare in mediul ambiant. In plus, ele vor permite monitorizarea permanenta a activitatii in domiciliu in timp ce facturile la electricitate/gaz vor creste simtitor. Firma distribuitoare de curent electric ne va putea controla aparatele din casa de la distanta cu aceste contoare si ne vor putea impune folosirea aparatelor electrocasnice numai la anumite ore ale zilei, cu penalitati pentru cei care nu vor respecta regulile. Cautati pe Youtube “smart meters exposed”. Pe linga faptul ca ni se fura tara si banii, mai sintem si dezumanizati prin intermediul acestor tehnologii invazive.
Publicat Duminică, 15 septembrie 2013
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017