×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 10:19
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
OMS: România a înregistrat un număr triplu de avorturi față de media UE

România înregistrează un număr dublu de avorturi față de regiunea europeană și de trei ori mai mare față de Uniunea Europeană, a declarat Victor Olsavszky, reprezentantul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru România, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, OMS recomandă statelor membre să asigure femeilor acces la servicii de sănătate sigure.

"Femeia trebuie să fie informată, ea decide ce face cu corpul ei. Informarea începe de la o vârstă fragedă. Nu putem să abordăm probleme de sexualitate doar de la o vârstă în sus. Această educaţie trebuie să se facă nu numai la şcoală, ci şi în familie", a subliniat Olsavszky.

De asemenea, Olsavskzy a susținut că în Europa occidentală se constată un număr mic de avroturi, cut oate că politica privind avorturile este una liberală.

Conform acestuia, măsurile coercitive privind stimularea natalităţii nu au dus la niciun rezultat.

Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
2393
 | 10
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Koka Laru
0
Se bea la greu dupa care "ciocanul" este pus pe pilot automat.Ce rezulta? Se vede.
Publicat Vineri, 24 ianuarie 2014
+Răspunde
Giuliana
+3
Un numar dublu? Care sunt criteriile de referinta? Un exemplu: Franta se lauda ca are 2,1 copii, in medie pe femeie, fata de media UE, care este de 1,5. Statistica eronata. De ce? Pentru ca in Franta, cele ce cresc natalitatea sunt femeile musulmane si africane, care peste putin timp vor fi majoritare. Cate avorturi fac femeile (cu adevarat) franceze? Peste media din Romania dar sunt acoperite ca procentaj de "celelalte femei" care nu fac avorturi. O frantzuzoaica naste copii la varsta de peste 35 ani, un copil rahitic si bolnavicios. Daca vor continua asa, adio Franta. Déjà se vede ca la clasele I-IV, din o grupa de 20 copii, sunt 4-5 albi. Allons enfants de la Patrie! Ha, ha , ha! Conditiile pentru cresterea unui copil in Romania, sunt ca in Africa. Vreti natalitate? Creati conditiile ce le au tarile occidentale. In rest, cu o gargara de popa tuns, nu impresionati familiile.
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
amicu
-1
Probleme de educatie si civilizatie.
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
blonda chioru si piticu
+1
va datzi seama daca nu ar fi existat posibiitatea de avort ce banca de organe devenea tara asta!!! Pai frate 3 prezervative costa 10 lei, de banii aia iti imbetzi nevasta la tzara si in 2 luni la avort cu ea. E simplu, da ce nu intelege lumea e ca la noi cultura pe zona asta e din ce in ce mai zero. Din pacate.
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
CRIMELE !
+3
Au fost CRIME în decembrie 1989. A fost CRIMĂ de Crăciun în 1989. Au fost CRIME în ianuarie - martie - iunie 1990. Au fost CRIME 24 de ani = aceste avorturi. ROmânii trebuie să revină la tradiție. Românii trebuie să revină la Credință, la Rugăciune, la unitate de neam și țară ! ROmânia poate renaște prin renașterea mentalităților, prin români. Doamne ajută.
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
@ioana ... delirezi !
+2
România ESTE o țară și va fi în continuare ! Pentru asta exemplul tinerilor din Piața Universității, exemplul moților din comuna Horea, exemplul țăranilor din Pungești, exemplul eroilor naționali de la Roșia Montană trebuie urmat, nu doar chibițat pe la temBELIzor ! Iar avorturile, aceasta CRIMĂ, această distrugere care a crescut odios în ultimii 24 ani ... trebuie să scadă și să dispară
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
ce conteaza??
+7
mare branza, milioane de copii ucisi, ce conteaza, cui ii pasa???!!! pe noi ne intereseaza sa protestam pt maidanezi, sa le salvam cozile, sa ne batem cu pumnul in piept pt delfini si stele de mare, pt pisici, sobolani, muste .... Toate vietatile lumii au dreptul la viata, numai copilul in pantecele mamei sale - NU. ca deh, mama e stapana pe ovarele ei si, daca vrea, scuipa copilul afara bucati, ca pe o masea stricata. minunate vremuri traim - moderne, superioare, civilizate.... Oare cat ne mai rabda Dumnezeu??
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
bernkastel @ ce conteaza??
0
Sunt naiba o bucata de celule sa aiba mai multe drepturi decat o femeie in depline drepturi? Esti retardat. Din cauza ta se duce naibii societatea. In loc sa protesteze lumea ca oamenii nu au salarii sa creasca un copil, unii imbecili ca tine vor sa oblige femeile sa creasca un copil care nu il vor. Ca pe vremea lui Ceasca, sa fie victime femeile pt ca populatia vor mai multi copii...mars de aici caine.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
ioana
+6
Cine mai are curaj sa faca un copil intr-o tara care nu mai e tara?
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
Adrian
+3
Avortul este alegerea cea mai idioată, imorală şi periculoasă pentru sănătatea unei femei. Prezervativul salvează vieţi...nicidecum avortul!
Publicat Joi, 23 ianuarie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017