×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 03:43
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Udrea: Ponta are motive să fie nervos, nu are soluţii

Victor Ponta a încercat să împace şi partidul, şi baronii, urmărind totodată  să câştige imagine arătând că se schimbă ceva.

Dar situaţia e "comică", spune  Elena Udrea, şi premierul  nu o poate stăpâni.

"Ponta a încercat, cu acest guvern, să facă două lucruri: să împace şi partidul, PSD-ul, baronii locali şi pe cei din teritoriu, şi, pe de altă parte, să facă un gest puternic de comunicare încercând să aducă în rândurile miniştrilor săi câteva figuri noi, tineri, cu un CV destul de bun, care însă nu ştim ce vor dovedi în fruntea unor ministere. Simplul fapt că ai urmat cursuri la o universitate celebră din lume nu înseamnă neapărat că eşti un bun practician. Dar vom vedea pe viitor. Cert este că Ponta a ţintit, prin numirea unor tineri în acest guvern, să dea semnalul că ceva se schimbă. Dânsul întotdeauna este foarte atent la comunicarea pe care o foloseşte şi suntem siguri că nu a pierdut această ocazie să încerce să puncteze la capitolul imagine", a spus Elena Udrea, potrivit realitatea.net.

Întrebată de ce a ieşit Victor Ponta nervos de la întâlnirea de miercuri cu Traian Băsescu, Udrea a răspuns: "Nu ştiu, dar are motive să fie nervos pentru că nu-i merg bine lucrurile în ultimul timp, s-a rupt USL-ul, sigur, s-a chinuit mult să-l rupă, prefăcându-se că vrea să-l păstreze, dar ieri a plecat într-un gest spectaculos şi Crin Antonescu din fruntea Senatului, are un guvern care înţeleg că nu prea a mulţumit prin faptul că nu au fost consultaţi unii din greii partidului."

În ceea ce priveşte şansele Guvernului Ponta 3 de a performa, pe viitor, deputatul PMP a explicat: "Se confruntă cu o situaţie comică, pe care nu o poate stăpâni, şi nu are soluţii. Nu ne imaginăm acum că acest guvern va avea soluţii la problemele pe care n-a putut să le rezolve Guvernul Ponta de doi ani încoace. Nu are motive să fie nici vesel, nici liniştit, probabil că toate acestea îşi spun cuvântul şi Ponta nu poate permanent să joace frumos în faţa camerelor."

Publicat Joi, 06 martie 2014
5978
 | 47
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ion mineru
0
Pentru#10 si#11.Baietii pastrati-va fierea ca mai e mult pina departe.
Publicat Vineri, 07 martie 2014
+Răspunde
Daca si pleshcoaica
+2
a ajuns sa "faca misto" de pontak, e de rau ! Guvernul asta , gen Alba ca Zapada si cei sapte pitici (de Harvard ) nu cred ca va merge mai mult de 3-4 luni... Vom vedea. ( Harakiri )
Publicat Vineri, 07 martie 2014
+Răspunde
11, te-a prins vreodata
+2
un admirator, dupa usa in baie, stand pe ce se poate sta in baie, cu lap-top-ul in "Lap" (englezeste, poala) ,postandu-ti mesaje favorabile, vibrand de elogii, la persoana a III-a?? NU? Ai vazut ce loc bun e?
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
posibil
+2
probabil ca stie ceva, doamna se pricepe la solutii...IQ100
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
Anti Mafia USD-Voiculescu
-2
Ce solutii sa aiba Ponta?! Este de doi ani la guvernare si ne-a tinut numai in scandaluri, numai in schimbari de ministri, numai in demiteri de penali pusi in functii cheie, iar prostimea a stat si a rabdat de foame asteptand laptele si mierea promise privind ca vrajiti cum isi batea joc de ei. Ponta asta face de doi ani, minte, prosteste, pacaleste, timpul trece lui ii este bine, iar prstimea rabda paltin taxele lui Ponta pentru a multimi baornii! Pai nu are dreptate Elena Udrea in tot ceea ce spune? Unde greseste si de ce sunt unii aici care jignesc atunci cand n-au argmente? Udrea este un politician complet, redutabil, cu notorietate de invidiat, extrem de inteligenta, experienta, carisma tot ce trebuie pentru un candidat serios la resedinte. Ne-am lamurit cu Ponta. sa vedem ce va face Antonescu si liberalii! Asteptam. PMP si PNL pot forma o echipa serioasa, puternica, ar putea invinge USD.
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
Ajunge, Pontake, lasa-ne
+6
Elena Udrea...in mintea acestui papitoi nu se afla nici macar ceea ce e in mmtea unui smenar si cocalar de rand...el adopta SINGURA cale pe care o adoptau comunistii de dinainte de '89, acel " hei, rup "...in sensul ca " las' ca merge si asa "...este tipul iddiotului clasic, dovedit medical, ajuns chiar spre surpriza sa, intr-o functie pe care o visa doar pe bancile din garile SNCF si ale metroului francez din Parisul anilor '90...Atata timp cat acest infractor marunt se va afala in fruntea " trebii ", Romania se va parbusi intr-o prapastie din care nici Arafat, nici SMURD, nici STS, nici SRI n-o vor scoate...cu el ne vom afla mereu la marginea josnica a unei Europe prospere la care vom privi mereu cu jiind !!!
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
taranistu
+6
Saracul Ponta , programul de guvernare la USL l-a facut PNL-ul doar un copy- paste si gata.
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
vuvuzela nutzy
+6
si da-i si lupta , neicusorule. planuri, proiecte, programe, portavoce, divorturi,trompete, flasnete., vuvuzele. da-i si lupta, ploua, ploua , vremea barcilor si numaratul banilor
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
LASATI GARGARA
+8
PONTA + BASESCOO + UDMR + URDA = LOVE MARE DE TOT !!! Las' ca venim la vot si vi-o tragem la BOT !
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
Ioana
+1
Credeti ca toti directorii de deconcentrate din tara sustinuti de PNL isi vor da demisia dupa exemplul dat de Antonescu !? Oare ,vor parasi corabia PNL pentru asi pastra scaunele cu orice pret sau vor invoca faptul ca au promovat un concurs ? Vor recunoaste(ei,directorii) ca au promovat un concurs “aranjat” ? Eu nu cred !
Publicat Joi, 06 martie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017