×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Vineri, 20 octombrie 2017, 02:30
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Tăriceanu, despre reproșurile lui Crin Antonescu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, ca răspuns la reproșurile aduse de Crin Antonescu, că nici fostul președinte al Senatului nu a avut ”niciun fel de jenă” când a fost susținut de PSD.

”Nu îmi place să fac polemică, doar că domnia sa nu a avut niciun fel de problemă, de jenă, nu i s-a făcut rău când a fost promovat si susținut în toate funcțiile de către cei din PSD. Și-a schimbat punctul de vedere, o face des, nu e niciun fel de problemă”, a declarat Tăriceanu.

Tăriceanu a susţinut că a fost convins să candideze la  şefia Senatului în urma mai multor argumente aduse de PSD şi UDMR.

”Discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții partidelor pe care azi am contat în sprijinul votului, argumentele pe care le-am analizat m-au dus la concluzia că acest pas trebuie făcut. Nu am ezitat să îmi asum responsabilității. Sper să nu fiu numai cel care conduce ședințele, dar îmi doresc să particip activ la viața politică a României, să încercăm să mobilizăm România către un proiect major. Cel mai important în final e să ai susținerea cetățenilor. Cred că am o obligație majoră. Cred că e nevoie ca aceste angajamente să fie duse la bun sfârșit”, a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni, în funcția de președinte al Senatului, cu 93 de voturi favorabile.

"Este probabil cea mai rușinoasă atitudine a unui fost președinte al PNL", a  comentat luni Crin Antonescu.

"Alții, cum ar fi Stolojan, Stoica, parcă nu au fost în situația atât de jenantă încât să ajungă la ușa și mâna PSD-ului. Este o încercare disperată”, a conchis liderul liberal.

Publicat Luni, 10 martie 2014
5241
 | 70
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
0
MARS DIN ROMANIA TRADATOR ANALFABET !!TRAIASCA PNL !!!!
Publicat Vineri, 14 martie 2014
+Răspunde
MOESIA
+5
Unde dai...... si unde crapa! Milogeanu.... nu exista nici o asemanare intre cele doua situatii. Tu esti un tradator otravit al liberalilor si toata imaginea ta s-a dus pe scaunul de presedinte de Senat. Si macar daca ai fi vazut bataia de joc.... pai pe vremea lui Vacaroiu - presedinte de Senat - birourile respective (secretariat si biroul in car scuipi tu acum) erau de o frumusete rara. Cu mobilier de colectie - mobila stil - si tablouri superbe. Acum arata ca un birou din tarile arabe - alea sarace. Adica dupa cum este omul....UITE si BIroul. Si-au batut joc de tine pana si cu mobilierul din birou.
Publicat Vineri, 14 martie 2014
+Răspunde
Anna
+11
Pana acum a stat pe tuse si a tras sforile in PNL impotriva lui Antonescu iar acum a iesit din vizuina si face pe victima. Daca in perioada cand a fost prim-ministru Romania a inregistrat o serie de succese, acestea nu se datoresc lui, asa cum tot timpul el se lauda, ci conjuncturii economice favorabile la nivel national si international. As fi fost curioasa sa vad cum s-ar fi descurcat daca guverna in perioada crizei mondiale. Un impaunat care se crede si mare gagicar desi a ajuns la o varsta inaintata la care toti barbatii incep sa se resemneze sau sa se aseze la casa lor, ceea ce el n-a facut-o niciodata, avand in continuare pretentii de adolescent frustrat. Esti penibil domnule Tariceanu !
Publicat Joi, 13 martie 2014
+Răspunde
anti
+7
Eu o sa mai merg la vot doar ca sa scuip in urna.
Publicat Miercuri, 12 martie 2014
+Răspunde
blonda chioru si piticu
+25
acest vesnic june second si resapat tariceanu, i-a purtat intodeauna pica lui Crin, mai ales de cand e seful PNL si avea oarecare rezultate. Nici lu kiorette nu i-a placut (doar ca exemplu nu ca kiorette ar fi vreun cineva) de tariceanu cand era premier, dar deh vocea sua si-a bagat iar coada. Colonia Romania nu se mai vindeca.
Publicat Marţi, 11 martie 2014
+Răspunde
Diferenţe
+32
1 ... Antonescu a fost susţinut de PSD în cadrul alianţei USL ... 2 ... Antonescu nu a demisionat din PNL ... 3 ... Antonescu nu a mers "cu mâna întinsă" la Victor Ponta ... 4 ... .........................
Publicat Marţi, 11 martie 2014
+Răspunde
Jerry &Tom
-9
Unul zbarlit ,celalalt calin..
Publicat Marţi, 11 martie 2014
+Răspunde
Ograda Criontemporanu
-16
Sa traiti ,..si sa scrieti, problema este cine va mai citeste.
Publicat Marţi, 11 martie 2014
+Răspunde
Marius
+27
Pacat, baiatul asta tomnatec nu pricepe. Pe langa unele rare dezacorduri mai are si naravul sa foloseasca anapoda cuvintele "decat"si "doar". Prea destept si cult nu este, doar educat, adica au investit multe meditatii jn el parintii si atat, asta pentru Ponta cand face aprecieri despre cat de cultivat si binecrescut este noul lui valet cu staif, dl. Tariceanu. Antonescu nu a fost sprijinit de PSD, partidele si liderii s-au sprijinit reciproc, la vedere, nu prin tradari, cam ceea ce face acum, si nu pentru prima data, musiu Tariceanu. Sau poate o fi si acest domn mai mult decat o anexa a serviciilor romanesti, o fi ceva in legatura cu aia de peste lac, cu ghitanstainus? Ceva de la americani? N-as crede; mai curand flacaul asta tomnatic e de-al casei, e locco! Ordinul si gata, executarea.
Publicat Luni, 10 martie 2014
+Răspunde
hai
+4
ca v-a ciuruit iar baselu'!
Publicat Luni, 10 martie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017