×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Vineri, 20 octombrie 2017, 02:40
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Predoiu: Lista PDL pentru europarlamentare e o listă de campioni

Candidatul PDL la prezidenţiale Cătălin Predoiu a declarat duminică, la BEC, că lista partidului pentru europarlamentare "este o listă de campioni" care "au făcut deja lucruri pentru români și pentru România".

"Voi merge în campanie alături de colegii mei, voi lupta umăr la umăr alături de dânșii. Este o listă de campioni. Cred în această listă. Suntem într-o competiție cu toate partidele din România. vom câștiga a cestă competiție pentru că noi avem cei mai buni oameni și avem cele mai bune soluții pentru români.Toți candidații noștri au făcut deja lucruri pentru români și pentru România. Vom învinge", a afirmat Predoiu duminică, la Biroul Electoral Central, după ce liderii PDL au depus lista de candidați ai partidului.

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele poziții se află Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu.

Publicat Duminică, 23 martie 2014
1703
 | 17
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
vlad
0
PSD sau PDL sunt partide din aceeasi oala.Condusi de Basescu PDL-ul a adoptat aceleasi masuri pe care azi le adopta PSD-ul cu Victor Ponta in frunte.Pentru a trece de acest prag trebuie sa scapam de acesti politicieni.Astfel ii putem marginaliza prin acordarea votului liberalilor si nu vom fi pacaliti din nou.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
ronaldo
0
Cat au fost la guvernare, cei de la PD-L au taiat pensiile si salariile, motivand ca este criza. Singura alternativa la Guvernarea PSD este PNL, partidul care vrea binele Romaniei.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Lucian
0
PD-L, PSD, FSN - aceeasi lupi cu blana de oaie
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
unguru
0
Singura alternativă credibilă la partidul-stat condus de premierul ilegitim, Victor Ponta, și la partidulețele din jurul presedintelui demis,Basescu ..este PNLul .Nu este normal a intr-un stat democratic sa domine autoritatea,principiul puterilor in stat nu mai este respectat.Victoras ii calca pe urme lui Nastase, scoate pe listele de europarlamentari oameni care au in vedere doar interesele baronilor PSD.La alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2014, românii nu se vor lăsa din nou păcăliți de reprezentanții trecutului și ai sărăciei și vor vota pentru viitor și prosperitate.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
lucianlex
0
PDL la europarlamentare...vor sa ajunga in Parlamentul European pentru a mai putea striga ca in romania exista o lovitura de stat pe care doar ei o vad...vor sa ajunga la Bruxelles deoarece electoratul romanesc i-a taxat pentru toate prostiile facute la guvernare prin taieri de pensii si salarii si pentru cea mai dezastroasa guvernare post decembrista...!!! ...Oameni ca Teodor Stolojan si Monica Macovei nu au ce cauta in Parlamentul European ca sa reprezinte natiunea romana...
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
paulrazvan
0
Predoiu cred ca a vrut sa zica ca au o lista de penali,nu de "campioni".
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
ion
0
Cât timp au fost la putere între 2009 și 2012, PD-L a demonstrat că nu este cu nimic diferit de PSD. Coordonați de Traian Băsescu, pedeliștii au avut aceeași viziune fesenistă și adoptat același măsuri de stânga ca și PSD- ul. Singura alternativă de dreapta la partidul-stat condus de Ponta este PNL. La alegerile europarlamentare și prezidențiale din acest an, românii vor arăta că nu se pot lăsa păcăliți din nou.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Diana
0
Intre 2009 si 2012 cat timp a fost la putere, PD-L a demonstrat ca nu este cu nimic diferit fata de PSD. Condusi de Basescu, PDL-istii au avut aceeasi viziune fesenista si au adoptat aceleasi masuri de stanga ca si PSD-ul. Singura alternativa de dreapta la partidul-stat condus de Ponta este PNL. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an, romanii nu se vor mai lasa pacaliti din nou.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Raluca M
0
La alegerile parlamentare si prezidentiale care urmeaza este obligatoriu sa deschidem ochii si sa nu se lase pacaliti.Singura alternativa de dreapta la partidul lui Ponta este PNL-ul.Cat timp au fost la putere intre 2009-2012 PDL-ul a demonstrat ca nu e deloc diferit de PSD.Coordonati de Traian Basescu,pedelistii au avut aceeasi viziune fesenista si au adopat aceleasi masuri de stanga ca si PSD-ul!Jos cu Ponta!
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Cosmin
0
La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an,romanii vor arata ca nu se pot lasa pacaliti din nou. Singura alternativa de dreapta la partidul-stat condus de Ponta este PNL.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017