×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 14:01
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Udrea se umflă în pene: Eu pot să îl bat pe Ponta în orice alegeri

Elena Udrea este sigură că îl poate învinge pe Victor Ponta în alegerile prezidenţiale.

Udrea spune însă că nu este momentul să îşi anunţe candidatura la Cotroceni şi că aşteaptă rezultatele alegerilor europarlamentare pentru a vedea scorul obţinut de Mişcarea Populară.

"Eu pot să îl bat pe domnul Ponta în orice alegeri şi în alegerile prezidenţiale. Dacă voi candida sau nu, nu e un moment la care să răspund acum. Deocamdată nu s-a luat această decizie. Decizia despre candidatul pe care Mişcarea Populară îl va susţine o vom lua după alegerile europarlamentare", a declarat Udrea joi seară la România TV.


Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
3799
 | 39
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Emil
+1
Mircea Diaconu. El este cel indicat ca fiind cel mai in masura sa fie Presedintele Romaniei. Cine l-a indicat ???? ANI, EBA , Udrea, Macovei Monica, BEC , PNL, PSD, si toata presa basista.
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
@ 16 Succes...
+2
Leantzo, inainte de a merge la culcare ti-ai luat pastilele impotriva cosmarurilor ? ( H )
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
Csaba
+2
Pupila prezidentiala insa uita ca romanii nu-s spalati pe creier sa ajunga sa voteze o fatuca cu multiple calitati, care in mod sigur n-au de-a face cu politica. Daca era cum spune cucoana ar fi candidat in Bucuresti pentru Parlament, n-ar fi dat fuguta la Roman la Pinalti (care n-a ma dormit pios la discursurile madamei) s-o aleaga pe fatuca din popor care-si cumpara perdele la ferometalul din colt. Dar poate incerca la septic sa-l bata, niciodata nu se stie.
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
Succes Udrea si PMP
-5
Vom avea exact ce meritam! Un pesedist, incoltit de un ziarist sa spuna daca ii place Mazare, nu dadea decat un singur raspuns: "este eligibil, e foarte eligibil"! Asa si cu Ponta. Pana si el realizeaza ca nu are profilul potrivit unui presedinte. Nu are intelepciunea maturitatii si, ce e mai grav, nu iubeste tara. Dar, n-are incotro, "sistemul" nu are alta alternativa. In regimul comunist, valorile care n-au fost lichidate in inchisori si-au dus traiul ascunse, ignorate si, cu toate ca mai existau, era ca si cum n-ar fi fost si tara era condusa de nulitati. In pseudo-democratia postcomunista situatia cu valorile si non-valorile este oarecum similara, dar mai grava si mult mai rusinoasa pentru romani. Acum ii alegem liberi! Acum avem presa libera, societatea civila nu zace in puscarii, deci nu avem scuze, astia suntem.
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
Eu sunt de acord
-8
Sa-l scoata Nuti din cursa pe Ponta din turul 1. Apoi ne mai gandim pe cine alegem in turul 2 dintre ea si cel ramas in cursa pentru prezidentiale.
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
sheron tite'
+9
Din ce pozitie rea po-pu-la-ra?Nebunatico!
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
@ 10 Jean Valjean
+15
Si de arabi, ca au influentza internationala mai mare, fiind mai multi si cu relatii "sus" puse ! ( Harakiri )
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
MOESIA
-5
Udrea nu se umfla...... ea traduce ceea ce se intampla. Adica, dupa cum se stie, anumiti oameni de-ai lui Oprea (ce este si nas si apropiat si vicepremierul lui Ponta) inteleg ca se ocupa ,in aceste zile, ca Udrea sa adune cat mai multe voturi. Apoi m-nealui finul d-lui Oprea si tatal socru al finului lui Oprea se gndira cum sa ajute miscarea lui basescu de unde udrea se umfla in pene. Pai a dat el finul lui Opera si ginerica al lui Sarbu o ordonanta acolo.... prin care astia sa aiba si ei parlamentari si vor ajuta la greu ca acolo unde candideaza miscatorii sa aiba sprijinul de a fi in parlament.. Urmarind traseul insusi ponta cu "colegii mei avocatii" si asumata kovesi se ocupa ( cu mana pe butonul 3) ca vocile din partid sa fie amutite. Il mai lasa putin pe Dragnea ca sa-l faca sa fie pe la turismul electoral (ca apoi sa se duca la bun sfarsit ceea ce s-a inceput cu referendumul) si stiut fiind ca Ponta nu va lua voturi peste Antonescu si ca pozitia lui in partid se va clatina greu, au hotarat in ascuns - ca de obicei , ca doar stim cum este tatal socru, sa umfle penele.... cu voturi de la psd. catre lenuta de parcari.Ccedd. Restul este pacaleala pentru cine ii mai crede pe pesedisstii tradatori ai liberalilor.
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
De acord, Leantzo !
+16
Da' sa-l bati in turul intai, ca sa avem si noi un spectacol umoristic in al doilea ! ( Harakiri )
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
Jean Valjean
+17
Paceaura, borfaşa fără gât are şi atuul că se descurcă uşor în relaţii internaţionale, adevăr ce poate fi susţinut de turci. Turcii de pe TIRuri !
Publicat Vineri, 11 aprilie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017