×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 03:06
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Eugen Tomac: Decizia dată de CCR, o înfrângere clară pentru Victor Ponta

Decizia dată de Curtea Constituțională a României privind implicarea lui Traian Băsescu în campania electorală este o ”înfrângere clară” pentru Victor Ponta, a declarat, joi, președintele PMP.

”Sesizarea legată de președintele Traian Băsescu nu este prima pe care Ponta o face la CCR, e cunoscut cazul cu asumarea răspunderii pe descentralizare care a fost respinsă cu o majoritate largă. Politicienii nu ar trebui să comenteze deciziile CCR, dar decizia de miercuri este o înfrângere clară pentru Victor Ponta care crede că și anumite sesizări către CCR pot fi făcute așa cum și-a făcut doctoratul'', a declarat Eugen Tomac.

El a mai spus că președintele nu poate fi membru de partid, ''dar faptul că și-a asumat din momentul lansării Fundației Mișcarea Populară acest proiect e un lucru pe care l-a făcut în mod transparent, respectând Constituția'', scrie Agerpres.

Judecătorii Curții Constituționale au respins miercuri sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea președintelui Băsescu în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Publicat Joi, 22 mai 2014
3885
 | 19
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
multin
+3
Pentru tine, cel mai bine este sa taci. Sa nu va calce Udrea cu tocurile de la pantof pe bataturi.
Publicat Vineri, 23 mai 2014
+Răspunde
Ciubar Voda
+5
Hotul asta de Tolomac cind va fi arestat pentru fondurile pentru strainatate, sekuricilor ? Limbrikul asta e om politic, sekuricilor ?
Publicat Joi, 22 mai 2014
+Răspunde
ioan
+8
- prostul (tomac=pmp) daca nu-i fudul nu-i prost destul, spune un proverb romanesc. -stie toata lumea ca CCR e cu basescu, nu e nici o mirare, in compensare a resrins si cererea lui basescu -dupa decembrie, toate aceste incalcari ale constitutiei vor fi recunoscute, din acel moment , presedintele va plati , pentru tot si pentru toate cele de care este acuzat, daca se vor dovedi adevarate, si cateva sunt, nu are cum sa le mai modifice. -succes in obtinerea celor 5% care sa va duca in parlamentul ..................
Publicat Joi, 22 mai 2014
+Răspunde
Cititor
+6
SIE, pe loc repaus ! Adica luati o pauza, baieti.
Publicat Joi, 22 mai 2014
+Răspunde
Vorbi vicele
+10
Mare "lovitura".Ca ,parca cineva se ia dupa demister.A primit si ok pentru iesire.Inainte demnitarii erau dstepti.
Publicat Joi, 22 mai 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017