×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 03:18
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Cătălin Ivan nu stă bine la capitolul memorie

Domnul Cătălin Ivan este europarlamentar (reales) şi (crede el) purtător de cuvânt al PSD. De fapt el face parte din echipa de zgomote a social-democraţilor. Dacă nu ar fi mai mereu pe la România TV sau Antena 3, ar fi un ilustru necunoscut. Dar şi aşa nu-l prea ştie multă lume. Miercuri seara, Cătălin Ivan a purta nişte vobe, mai precis principalul mesaj al PSD din ultimele două zile. Referindu-se la alianţa dintre PNL şi PDL, Cătălin Ivan a spus, apăsat: „este o alianță împotriva a ceva și nu o alianță pentru ceva. Cele două partide se unesc împotriva PSD. Este o alianță anti-PSD. Dacă pe democrat-liberali îi pot înțelege, pentru că am fost adversari foarte mult timp, pe cei de la PNL nu prea îi înțeleg, pentru că ei au fost până de curând în alianță cu noi, împotriva democrat-liberalilor, i-au criticat la fel de dur, pe bună dreptate, cum am făcut și noi. Acum, deodată, sunt prieteni și fac jocul lui Traian Băsescu”.

Acum analizând zicerea domnului purtător de vorbe social-democrate, trebuie să observăm că domnia sa are o viziune moralizatoare. I se pare imorală o alianţă „împotriva a ceva”. Tot domnia sa nu înţelege cum de PNL este împotriva PSD cu care a fost până de curând în alianţă.
Acum domnul Cătălin Ivan se pare că are unele probleme cu memoria. USL, adică alianţa dintre PSD şi PNL a fost tot împotriva a ceva. Acel ceva a fost Traian Băsescu. Şi se pare că a fost ceva moral. Şi este în continuare. Şi cine nu e împotriva lui Traian Băsescu, sau chiar dacă este, dar dacă nu este aliat cu cine trebuie intră în malaxorul pastorului din Băneasa.
Şi tot ca să-i reînprospătăm memoria domnului Cătălin Ivan, trebuie neapărat să-i zicem că pe 29 septembrie 2009, PSD era aliat la guvernare cu PDL, iar două zile mai târziu PSD era împotriva PDL. Acum nu-i reproşăm domnului Cătălin Ivan că în decembrie 2008, pesedişti de frunte şi în frunte cu „tata socru” l-au păcălit pe Tăriceanu şi au bătut palma cu...ghici, ghicitoarea mea, Traian Băsescu.
Dar ce mai trebuie memorie când mesajele din Kiseleff sunt clare ca bună ziua.

Andreea CristescuPublicat Joi, 29 mai 2014
8518
 | 42
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Nu doar la memorie
+1
Nu sta bine in general cu capul.
Publicat Vineri, 30 mai 2014
+Răspunde
db@7
+1
Ok, era la misto. Scuzy! As fi ras, daca ar fi fost scrisa amuzant, dar - uite, recitesc acum, nu e. Nu-i bai, nu te supara. Ce, crezi ca Ivan glumea pe seama PSDului, cand spunea asta? Eu il vad ca sta serios; ori e un umor fin, rafinat - eu nu cred ca are nivelul, e pion executant, ori nu glumea si spunea exact ce ai rezumat tu - si de aici commentul meu. ( daca te deranjeaza adresarea, trece mintal tot textul meu cu adresarea la persoana a III - a plural).
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
db
+7
Nu este politically correct sa existe opozitie PSD-lui - in conceptia psedistilor. " Aceasta situatie trebuie sa inceteze" - este gandirea d-lui Ivan. Textul este o ironie la gandirea pe invers a PSD-lui. Dar ce facem aici, bre, traducem din romana in romana? De cand n-ai mai ras, domnule DB?
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
db@3 opozitia este anti
+8
Citeam ce-ai scris si-mi spuneam: uite, omul asta - vad in titlu - chiar a inteles despre ce e vorba, cand colo, vad ca n-ai inteles nimic! Opozitie exact asta inseamna: anti, impotrivire, opunere, rezistenta; grup sau partid care se opune formatiunii de la putere. Si tu spui ca asta nu e etic?! si nu e politically corrext?!? si ca trebuie sa inceteze?!!!! Think again!
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
rex
-11
Un articol scris prost si mincinos, numai daca citez faptul ca PSD a fost aliat la guvernare cu pdl, cum sa pui pe picior de egalitate alianta USL catre este inscrisa la tribunal si nu este una de conjuctura cum a fost in 2009 intre PSD si pdl! Deci este scris cu ura premeditata!
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
Dl IVAN
+2
ESTE UN OM INTELIGENT .Pacat ca n-are okii bulbucati ca sa detina si puterea absoluta.
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
Opozitia este anti
+2
D-l Ivan are dreptate, ceea ce se intampla, pur si simplu pe faţă, in ultimul timp in Romania nu nu este nici etic, nici politically correct : Opozitia este anti-putere, mai precis anti-PSD. Aceasta situatie trebuie sa inceteze.
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
nici tu n-ai dreptate,
+14
(calatlin Ivan) nici tu n-ai dreptate, Andreea... NU sunt vreunul impotriva altuia. sau vreo alianta ( PSD UNPR PC) impotriva alteia ( PNL PDL PMP FC)...amandoua "aliantele" ( citeste clonele,, robotii, GOLEM-ii, zombie-ii), sunt impotriva poporului r.oman...Nu ca am fi noi importanti (dovada ca ne-au desfiintat in 25 de ani, conform "prorocirii"), dar asta este misiunea pe plan local. Pe plan general este acapararea a cat mai mult din planeta si conducerea ei . IQ 100
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
Gogu
+11
Cand il vad pe Cătălin Ivan parca il vad pe ilustrul pesedist Cristian si,mincinosi.
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017