×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 03:10
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Cătălin Ivan şi datu' cu oiştea-n gard

Cătălin Ivan continuă să se joace de-a purtătorul de cuvânt al PSD. Că de fapt în PSD există doar o singură voce, o ştie şi el. Dar pentru că a fost pus din nou (de această dată chiar pe o poziţie super-eligibilă, nu ca în 2009) pe lista de la Europarlamentare, semi-anonimul social-democrat (din 5 români nu cred că 4 au auzit de el) trebuie să-şi aducă într-un fel prinosul de recunoştiinţă partidului. Şi şefului, evident. Şi pentru că nu are nimic de comunicat despre activitatea PSD, face declaraţii care cu siguranţă dacă ar fi selectate şi înserate într-o anthologie a umorului, ar face toate paralele.

Deci să vedem ce a prestat marţi onorabilul Cătălin Ivan. „Aliantele locale dintre PNL şi PDL reprezintă o trădare pe faţă a românilor, fiind împotriva votului din 2012!”. Aici dl Ivan dă dovadă că nu prea cunoaşte prea bine ce presupune termenul „trădare” şi că are şi o scurtă amnezie. La alegerile locale, a existat un segment din electorat român care a votat PDL, iar USL a fost votat de două segmente ale electoratului: cel liberal şi cel social-democrat. Deci nu se poate vorbi de o tradare a românilor. Să zicem că electoratul social-democrat se poate considera ca fiind părăsit, dar nu trădat, pentru că trădarea are definiţea ei, care, dacă este să fie întrebat, cu siguranţă că dl Ivan nu o cunoaşte. Dar cel care pe hârtie este purtătorul de cuvânt al PSD (în realitate el nu este decât unul dintre componenţii echipei de făcut zgomot din PSD) suferă şi de o oarecare amnezie. Când PSD a făcut încă din primăvara lui 2013 alianţe locale cu PDL, şi o punem pe tapet doar pe cea din judeţul Neamţ, nu a existat „trădare”?.

În partea a doua a declaraţiei sale, Cătălin Ivan a dat rău cu oiştea în gard. Bine că nu a dat cu capul că l-ar fi spart. Gardul. „Acum, cei din PNL dau puterea înapoi pedelistilor, facând aliante şi majoritati în teritoriu, împotriva voinţei românilor. Oamenii au sanctionat PDL prin vot, iar acum liberalii îi readuc la putere pe pedelisti precum Videanu, Anastase, Boc, Udrea, Blejnar sau Blaga prin uşa din spate”. Tare de tot. Dacă este să ne luăm după realesul europarlamentar PSD, Videanu, Anastase sau Blaga sunt consilieri locali sau judeţeni, iar Udrea membră în PDL. Iar în ceea ce-l privceşte pe Boc, el, da, este la putere în teritoriu, dar nu datorită liberalilor. Ci datorită electorilor săi şi a unor prieteni din ...PSD. Dacă însă cumva „readucerea la putere” a lui Videanu, Blaga şi ceilalţi se referă însă la „centru”, atunci nu există decât două variante: ori guvernul PSD intenţionează să demisioneze, ori Cătălin Ivan a spune prostii mai mari decât Casa Poporului. Noi credem că este vorba de a doua variantă.

Andreea CristescuPublicat Miercuri, 04 iunie 2014
5769
 | 50
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
aspida
0
ivan nu spune prostii!el ESTE un PROST! patentat!
Publicat Joi, 05 iunie 2014
+Răspunde
FA BOULE
+3
TU NICI MACAR LA INUNDATII N-AI FOST ,TE UZI SINGUR IN NA DRAGI SI DAI LA LODCA PE VALURI...CU STIMA NEMERITATA, ca nu esti la *editat* pe maidan, faaaa!!!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
CHALEX
+27
Dle Ivane - Cel Groaznic... in exprimare! - sa enumeram "tradarile lui Antonescu-PNL: 1 - Antonescu si PNL a venit de la Bruxelles cu cele 10 porunci ale lui Barroso! 2 - Antonescu si PNL a semnat coabitarea cu Basescu, Ponta impotrivindu-se cu vehementa! 3 - Antonescu si PNL a pus, impreuna cu Basescu, procurorii sefi, desi Ponta s-a opus! 4 - Antonescu si PNL au nominalizat la MAI pe Ioan Rus, desi Ponta nici nu a vrut sa auda! Nu credeti ca Antonescu si PNL au "tradat" cam mult PSD-UL? Sa le fie rusine!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
Mos Ene
+24
Ivan Catalin? Cine e si asta? In PSD sunt promovati, la fel ca si in fostul PCR, numai dupa lungimea limbii? Nu trebuie sa aiba si ceva in cap? Bineinteles ca in afara de tarate!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
FA anna, FA Domnisoara
+21
Fa, fetelor, da' voi pe unde ati fost plecate pana acum? La inundatii?
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+35
ACEST IVAN ESTE CAZUT RAU DAR RAU DIN POM !!! UN OBSCUR NECUNOSCUT UN ZERO BARAT DAR CARE CA SI DOAMNA FA PLUMB SI ALTI PSD- EI ARE O LIMBA FF CATIFELATA PT DOSUL POPONET AL LUI PONTA ASA CA DAI FRATE NU TE OPRI PANA VEI DESCOPERII SI TU HARTIA IGIENICA !!!!! MI E GREATA LA CULOAREA ROSIE !!!!!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
aflatul in treaba
+45
Semnarea coabitarii Ponta-Basescu ce a fost ? Nu tradare ?
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
anna
-32
Dumnezeule,ce basista proasta e madama asta!Articolul are calitati"" de hodoronc-tronc!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
Domnisoara
-32
Nu te pot citi.Lectureaza-te" pe single".
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
Recomandate
Paul Stănescu, o nouă vulnerabilitate pentru PSD
Publicat acum 10 ore şi 15 minute
Primării cu lampa mică
Publicat acum 7 ore şi 56 minute
Un fost electrician, la șefia ANRE
Publicat acum 10 ore şi 30 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 7 ore şi 19 minute