×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 14:02
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Nu toți oamenii lui Gabriel Oprea îl susțin pe premier la prezidențiale
UNPR-ist despre Ponta: “Dar ce p... mea, copchilul ăsta să mă vândă la ruşi? Mergem cu Iohannis"

Portalul vestea.net a intrat în posesia unei înregistrări cu un lider UNPR din Neamţ ce își declară susținerea pentru Klaus Iohannis, la prezidențiale, în defavoarea lui Victor Ponta, aliat al partidului său. Este vorba, conform sursei citate, despre Mihai Almăşanu (fost consilier local PPDD în Podoleni, trecut acum câteva săptămâni la UNPR, unde a fost instalat preşedinte interimar al organizaţiei locale). UNPR Neamț este condusă de Culiţă Tărâţă.

Din înregistrările audio:

-“Am zis: Vreau să stau de vorbă şi cu Tărâţă. M-am dus la Tărâţă…”

-“…Dacă nu joacă cum îi spune Tărâţă, ăştia l-au schimbat imediat şi o venit unul de la PDL şi a făcut majoritate că, acum cântă Tărâţă… şi cu PDL-ul pe judeţ”

-“Fii atent: Ce spun eu spune şi Tărâţă!”

-“Relaţia cu PSD-ul: ei îşi face campania lor. Pentru că e coabitarea asta. Noi o lăsăm încetul. Iohannis are mare şanse şi mergem cu opoziţia”

-“După aia, s-o rupt! După alegeri, cu PSD-ul, s-o rupt! Fiecare partid… Şi facem majoritatea cu ăştia din Opoziţie”

-“Pentru că ăsta nu va ieşi preşedinte de ţară sub nicio formă. Americanii nu-vrea, s-a dus în America şi nu-l bagă nimeni în seamă”

-“S-o terminat. Tărâţă, dacă nu faci cum îţi spune el, s-o terminat…

-“Tărâţă se fotografiază cu ei, că n-are ce face. Ştii pe bannere, pe astea… Noi, uşor… Noi, uşor… Nuuu… Eu votez cu Iohannis”

-“Nu contează, băi, alianţa (N.R. – de guvernare). Am impresia că tu nu auzi: După data de 16, al doilea tur, te-ai despărţit. Nu ai nicio treabă cu ei pe urmă. Iohannis orişicum iese şef de stat”

-“Dar ce p**a mea, copchilul ăsta (N.R. – Victor Ponta) să mă vândă la ruşi? Cum?… Mergem cu Iohannis. Iohannis îi neamţ, are altă viziune, altă… are relaţii în afară, Merkel conduce toată Europa…”

-“Dar cum să mă duc eu cu Ponta? Am zis, ştii cât o costat acolo, o costat mult, ştii pe stadion? Două milioane de euro! O mie de euro un autocar de aici până la Bucureşti? De unde bani? Nu banii noştri?…”

-“Da Tărâţă ce, trebuia să se ducă (N.R. – la lansarea de pe Naţional Arena). Dar ce, era obligat? Da, Oprea era acolo, că-i naşul lui ăsta. Nu-i naşul? Doar el (Tărâţă) a băgat bani în campanie (de la locale), n-o băgat Oprea. <>”

-“El spune aşa. Încă o dată, preşedinte de Consiliu Judeţean… Că vrea să rămână ceva în urma lui, dar nu cu PSD-ul, că PSD-ul îs curve ordinare”

-“Se va merge cu Opoziţia, face pact cu ei… S-ar putea să fie, după 1 ianuarie, sau în februarie-martie, s-ar putea să pună moţiune de cenzură să pice Guvernul”

-“Doar Tărâţă nu s-o luat cu Dragnea de gât? Că trebuia să-i dea lui Dragnea 80 de milioane de euro sau nu ştiu cât dracul trebuia să-i deie, cu societatea lui, şi Tărâţă nu a vrut să-i deie… (…) S-o dat şi la televizor, după aceea o trebuit (N.R. – Tărâţă) s-o schimbe, s-o dea la coteală, că se certa cu ăştia”

-“Iacoban şi încă unul – era şi Fănică acolo – îmi spune aşa: <<Matale, ai intrat preşedinte de partid. Acuma, din ziua asta eşti preşedinte de partid… După care facem o şedinţă formală, cu câţiva oameni, process verbal…>>

George AnghelPublicat Vineri, 24 octombrie 2014
6788
 | 20
 | 30
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
eric
+2
Se pare ca uneperistul "a mers" cu Dumnezeu... Nu-l mai folositi, mortii cu mortii...
Publicat Miercuri, 17 decembrie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+1
UNPR DA POATE SA ZICEM EXISTA DAR FARA ANALFABETUL NOTORIU OPREA IZMENAR DE TAKIE MONDIALA LA REVOLUTIE IMPARTEA IZMENE ,CHILOTI ,MAIEURI ,PATEURI PASTA DE DINTI ETXC ETC SOLDATILOR SI ERA CAPITAN !!!!ACUM ACEST TRADATOR RE RE EVALUAT ESTE ASA ZIS GENERAL CU 4 STELE CARE DACA MERGE 2 ZILE IN AGHANISTAN SE BAGA 2 M SUB PAMANT DE FRICA DUPA CE FACE PE EL !!!!!!! JOS OPREA IZMENARU !!!!!!!!!
Publicat Sâmbătă, 25 octombrie 2014
+Răspunde
ionius
+1
Sunteti ziaristi de 2 lei..daca dati ca stire "senzationala" injuratura unui "cocalar", cand se va asana presa de "ziaristi" submediocri? Nu vedeti ca este plina tara de derbedei? Nu degeaba sunt ravagiile de la Bacalaureat......si culmea tot ei apar frecvent in paginile voastre....Chiar credeti ca tara asta a ramas fara oameni care mai si gandesc?
Publicat Sâmbătă, 25 octombrie 2014
+Răspunde
Florin
0
por%C5%A2ia-_250292.html
Publicat Sâmbătă, 25 octombrie 2014
+Răspunde
ADELA
+2
ASA SI-A TRADAT CULITA TARATA TOTI PARTENERII. II TRADEAZA SI PE PONTA SI PE OPREA DUPA CUM VREA EL CA SA-SI SCAPE FUNDUL DE DOSARE.
Publicat Vineri, 24 octombrie 2014
+Răspunde
Radio Free Europe
-6
Si voi deontologii astia de la cotidianul.ro ,cu un limbaj apropiat jigodiei asteia carei ii publicati mesajul ,credeti ca mizeriile astea pot schimba optiunea la vot a romanilor??!! Va inselati amarnic bai trogloditilor. In noiembrie electoratul o sa mature pe jos cu toate excrementele basiste.
Publicat Vineri, 24 octombrie 2014
+Răspunde
Vichi @ Radio Free Europe
+1
Agresivitatea verbala tradeaza teama. Ti-e tare teama, stimabile!
Publicat Vineri, 07 noiembrie 2014
+Răspunde
George
-6
Cit de bolnav sa fi sa spui asemenea aberatii. Alo , Bade suntem in anul 2014 iar d-l Ponta avea la revolutie 17 ani niciodata , pentru informatia ta, Romania nu a fost cu Rusia ,a fost o greseala a istoriei .Romanii au fost si sunt pro-americani. Poate cauti matale alt motiv,chestia cu ne vinde d-l Ponta la rusi nu tine. Foarte multi FRIPTURISTI in politica romaneasca care dupa ce sunt o gramada mai si intoxica si inca ceva ,era Basescu in curind istorie. PS, flota noastra unde e,flota noastra ce-ai facut cu ea.
Publicat Vineri, 24 octombrie 2014
+Răspunde
Valeriu @ George
+1
Adreseaza-te lui Vacaroiu, daca te preocupa soarta flotei. In privinta Eurasiei, Ponta si-a aratat disponibilitatea!
Publicat Vineri, 07 noiembrie 2014
+Răspunde
analistul online
+5
Corabia PSD se scufunda. Prietenii de conjunctura nu au nici un chef de a se scufunda odata cu ei asa ca incep sa-i paraseasca. Unul cite unul. PSD e in degringolada. Dupa ce vor asista la plecarea aliatiilor vor incepe fiecare pe ascuns sa se puna la adapost. Spre final vor ramine doar bosii PSD singuri cu buzele unflate gindind ca ar fi fost bine sa dea o amnistie generala din timp.
Publicat Vineri, 24 octombrie 2014
+Răspunde
Adrian
-2
Hmmm, teza asta parca am mai auzit-o la cineva. Nu cumva PSD-istul asta este de fapt un basist?
Publicat Vineri, 24 octombrie 2014
+Răspunde
Andrei @ Adrian
0
Teza cu Eurasia ai auzit-o de la Ponta.
Publicat Vineri, 07 noiembrie 2014
+Răspunde
justitionar
+9
Apar niste derbedei ce se cred mari pupincuristi basisti dand din coate sa ajunga lingai de prima clasa pu leptop pe pagini de ziare sau internet.Greseala mare apare din partea celor care se lauda ca nu admit in comentarii injurii. Dar pentru ca sa aiba cititori si sa umple spatii de ziar sau internet se ascund precum strutii.
Publicat Vineri, 24 octombrie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017