×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 17:53
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Alegătorii, amăgiți din nou cu fantoma USL
Ponta: E posibil să-i propun lui Tăriceanu postul de premier

Premierul Victor Ponta a declarat luni seară, răspunzând unei întrebări, că "e posibil" să-i propună marți lui Călin Popescu-Tăriceanu să fie premier în viitorul guvern și că va invita oficial partidul acestuia la guvernare.

Ponta a spus că marţi de la ora 17.00 va avea o discuţie cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi va lansa invitaţia de refacere a USL, cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Vom adresa o invitație oficială din partea coaliției de guvernare către partidul condus de domnul Tăriceanu, dar din care fac parte toți membrii fondatori ai USL, cu câteva excepții notabile, evident, de a reintra în noul guvern, în majoritatea parlamentară și de a continua programul USL până în decembrie 2016. (..) În viitorul guvern, propun Partidului Liberal Reformator să facă parte cu miniștri, cu secretar de stat", a declarat Ponta la România TV.

Întrebat dacă îi va propune lui Călin Popescu-Tăriceanu să fie prim-ministru, dacă el va câștiga alegerile prezidențiale, Ponta a răspuns: "E posibil".

Ponta a spus că va merge în fața membrilor coaliției cu o listă scurtă conținând numele unor persoane despre care crede că ar performa în fruntea Guvernului.

"O să le spun: "Stimați colegi, dacă merg președinte o să lucrez cu voi în continuare, vreau să ne ajutăm pentru că președintele dacă începe iar să se bată cu primul ministru pățim ce am pățit până acum. (..) Vreau să vă spun că am discutat cu următoarele persoane despre care eu cred că pot fi foarte buni prim miniștrii pentru această coaliție. Vă gândiți, examinați..", a afirmat Ponta.

Când realizatorii i-au prezentat imagini cu Teodor Meleşcanu, Călin Popescu Tăriceanu şi George Maior şi l-au întrebat dacă aceştia sunt pe listă, Ponta a răspuns că a colaborat foarte bine cu fiecare dintre cei trei, în funcţiile deţinute de aceştia.

"Și cu domnul Meleșcanu voi lucra în continuare, și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Maior. Voi lucra în continuare din funcțiile pe care le vor avea", a susținut Ponta, refuzând să precizeze despre ce funcții este vorba.

Rareş ConstantinescuPublicat Marţi, 04 noiembrie 2014
3928
 | 6
 | 29
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Dan
+1
Ponta ii promite lui Tariceanu functia de premier asa cum i-a promis si lui Antinescu functie de presdinte pana s-a vazut cu sacii-n caruta si s-a sucit dorind sa acapareze toata puterea la PSD . Ponta a promis -Jos Basescu si ne-a dat Coabitare , Kovesu , FMI , Chevron , RMGC alaturi de UNPR+UDMR ca si MRU sau Boc . Cine-l mai crede pe Pinocchio ?
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Mihai
0
Asta ne trebuia. O SLUGA -PREMIER. Sluga premier, si stapanii de la PSD ministrii. Cat de mizerabil a ajuns ....
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Anonymous
-3
Citesc si ma minunez. Pana pe 2 noiembrie comunistii erau mucles. Acum au scos capul ca sarpele la drum si dau cu minus. Aveti putintica rabdare neicusorilor, pana pe 16 si mi-e ca faceti ca Geoana.
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
ILIE PANDALIE @ Anonymous
0
Pe linga Mutu Onnanis, Geoanache e bun de premiul Nobel.
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
observatie
0
cu Tariceanu post mortem e posibil sa faci editat
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
naty
+3
Si cu Tariceanu premier, si cu Maior, dl. Ponta va avea de castigat simpatie si electorat nou si din randul liberalilor, sin randul altor partide de dreapta si poate si din randul nehotaratilor!
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Cata @ naty
+2
mars, ca puti a prostie din aia rinceda adica pesedista!
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Ariadna
-2
LIBERALISM inseamna LIBERTATE de gandire si actiune pentru a actiona in interesul DEZVOLTARII unei societati . Vi se pare cumva ca "cel caruia ii curg balele" dupa o functie si UMIL asteapta bunavointa SEFULUI - are ceva LIBERAL in concept ? Sau cel care este santajabil cu niste dosare poate sa "negocieze" in interesul propriu pentru a ocupa o functie ? Ce fel de DEMOCRATIE este in aceasta situatie ? Asistam la CIRCUL TROCULUI in interesul unui personaj sustinut din umbra spre a instala o forma de DICTATURA in Romania si "analistii" cad pe spate ....analizand steril o STARE DRAMATICA REALA si vizibila a acestui POPOR. Doar un mic exemplu de anomalie : Dom'Chitoiu ....asa zis liberal - aflat aproape de a primi ceea ce merita - se ascunde dupa "masinutele Domnului Ponta" sau ale lui Dom'Tariceanu si este LIBER . Cati ca acesta se ascund dupa asa zisul DEMOCRAT Ponta care jongleaza nu cu 'alba-neagra" ci cu "PSD" si "Liberalismul de tip Tariceanu" ? Nimic nu-l va impiedica sa DISPUNA dupa ce se vede MARE PRESEDINTE cine va fi Prim Ministru .
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
mdan @ Ariadna
+3
Daca nu esti si sigur, in ziua votului stau acasa !
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
ILIE PANDALIE @ Ariadna
+8
Imi place de liberalul Vasile Bleaga zis Vamesul zis Buldogul. Si lui ii place Libertatea,pentru ca in puscarie fiind nu mai poate fura,el fiind un liberal autentic. Fura in Libertate pentru ca la Bulau nu mai poate fura decit sapunul ca sa nu se aplece dupa el. la fel si cu ceilalti liberali: videanu, Anascase, Falca,Fluturel...
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
pontya
0
Hmmm. O veste nu prea buna ? Adica, presedinte nu vei fi si demisionezi si din functia de premier ??
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
BIBICU
0
Revenirea Ro se poate realiza numai iesind in strada toti politrucii si-au facut plinul din JAFUL NATIONAL facut in ultimii 25 de ani. Decembrie 1898 se va repeta in 2014. Doamne ajuta pe romani sa devina buni crestini!
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
ILIE PANDALIE
+2
Hai basimilior care va isterizati ca va aruncati de pe bloc daca avem Ponta presedinte & Tariceanu premier, dati voi altceva mai bun.ce va spune voua tartacuta? Onnanis presedinte si BOOOOOOOC premier ? sau Onnanis presedinte si UNGUEEEEENT premier? hai basimilor nu fiti sfiosi. Este ca v-ar place Mutu & mutulica? BHAHAHA.
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Cata
+3
e vreu post liber de presedinte de wc public pentru ponta? pai la tonele de rahat pe care le debiteaza ar fi cel mai nimerit post...
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Trepadus @ Cata
0
Tariceanu premier la hartia igenica
Publicat Marţi, 04 noiembrie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017