×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 03:40
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Proteste obişnuite care ulterior să degenereze în confruntări de amploare
Plan de răsturnare a ordinii constituționale în Republicii Moldova
Membri ai organizației Antifa din Republica Moldova
Membri ai organizației Antifa din Republica Moldova

După alegerile din 30 noiembrie, vor fi organizate proteste violente menite să destabilizeze situaţia şi să răstoarne ordinea constituţională. Cel puţin asta afirmă protagonistul unui filmuleţ apărut pe Internet, care susţine că este fost membru al organizaţiei extremiste Antifa.
Persoana care apare în înregistrarea video afirmă că pogromurile sunt inevitabile după alegeri şi că organizaţia Antifa, condusă de Mark Tckaciuk şi Grigore Petrenco, se pregăteşte de şase luni în acest sens, transmite Publika.md, citată de Timpul.md.

"Avem informaţii că observatorii străini nu vor recunoaşte victoria comuniştilor la alegeri. Oricum, chiar şi în cazul în care comuniştii vor pierde alegerile, va trebui să organizăm un Maidan", se spune în filmuleţul de pe Internet.

Potrivit aceleaşi surse, organizaţia Antifa are 600 de membri, care provin inclusiv din Găgăuzia şi regiunea transnistreană. Aceştia sunt împărţiţi pe grupuri mici formate din câte 15 persoane, care nu interacţionează între ele. Aceştia se pregătesc intens pentru viitoarele confruntări.

"Cele mai importante pregătiri au avut loc în tabăra lui Mark din Tatarovka. Acolo au fost instruiţi peste 300 de luptători. Au învăţat să lupte corp la corp, să tragă din pistol, mitraliere şi puşti cu lunetă", se mai spune în filmuleţ.

Protagonistul filmului a mai precizat că, potrivit planului, acţiunile ar urma să înceapă cu proteste obişnuite, care ulterior să degenereze în confruntări de amploare: "Totul va începe cu acţiuni semilegale, demonstraţii. Trebuie să acţionăm astfel încât poliţia să aplice forţa aparent fără niciun motiv. După ce va fi reţinut sau bătut cineva dintre colegii noştri, urmează acţiuni de amploare în toată Moldova".

(R.C.)Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
3393
 | 6
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Camelian Propinatiu
-2
Obligaţiile RO ca membru UE-NATO, dacă nu şi legăturile cu românii de peste Prut şi compasiunea pentru ucraineni, impun totuşi megaintelectualilor noştri o delimitare de sfârtecarea Ucrainei şi ocuparea Transnistriei, vreo scrisoare cuiva, dacă e să beneficieze după alegerile prezidenţiale de cel mai mediatizat Târg de carte Gaudeamus din ultimii ani, invitatul de onoare fiind Rusia.
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
ivan groznai
0
...la vioara cu goarna n'au invatat sa cante ?
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
șobolanul roșu turbat
-4
nu ne interesează moldova, lăsați-o în plata domnului, este a rusiei orișicum. nu vă mai faceți iluzii pentru vreo viitoare unire cu românia, e plină de șpioni ruși, iar putin abia așteaptă să sărim în apărarea lor. e zona tampon de care are nevoie și rusia și nato, o zonă de sacrificiu. noi să ne concentră acum, cu un nou președinte, cel mai competent din ultimii 25 de ani, să accesăm spațiul schengen. mai ales acum, după ce ne debarasăm de balastul bulgaria.
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
COCOJEAMBO
+5
FIX CE NE ASTEPTA PE NOI DACA IESEA PONTA.
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+3
DACA ANALIZAM TOT CEEA CE A FACUT MOLDOVA IN ULTIMUL TIMP,REACTIILE TRANSNISTRIEI REACTIILE MOSCOVEI SARACIA ENDEMICA SI MAFIA CE DOMNESTE IN MOLDOVA ESTE POSIBIL !!!!!!!
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017