×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 18:02
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Circulă pe net
S-a declanşat operaţiunea "cutremurul"
S-a declanşat Operaţiunea CUTREMURUL. Iar anunţul că şeful SRI şi-a depus demisia nu este decât o petardă aruncată pentru a-l scoate cât de cât onorabil pe fostul pesedist George Maior din ecuaţia scandalului scurgerii de informaţii din Dosarul EADS, scrie site-ul comisarul.ro. Iar preşedintele Iohannis a mers sută la sută pe mâna actualei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Şi liniei pe care a anunţat-o şi asumat-o. Sursele noastre spun că decizia lui Iohannis survine unui raport înaintat de actualul procuror şef al DNA. Iohannis i-a cerut, de urgenţă, lui Maior, să-şi depună demisia.
În zilele următoare se va vedea, de pildă, că Toni Greblă nu este singurul judecător de la CCR care face obiectul unor investigaţii ale procurorilor DNA. Iţele nu duc doar spre PSD ci şi spre noul PNL- adică PDL şi PNL.
Iar zilele lui Victor Ponta sunt numărate atât în fruntea PSD cât şi a Guvernului. Aşa cum sunt şi zilele lui Sebastian Ghiţă în libertate. Sursele noastre spun că urmează puneri sub acuzare de răsunet. Şi reţineri spectaculoase. Inclusiv în rândul unor generali SRI şi MAI.

Nu mai puţin de 5 dosare vor fi detonate în zilele şi săptămânile viitoare de procurorii DNA. Operaţiunea, denumită generic ,,CUTREMURUL'', va duce la colapsul actualei configuraţii politice din România. Dar şi la restructurarea, la un pas de desfiinţare a ceea ce acum încă se mai numeşte DIICOT. O instituţie care, sub conducerea lui Codruţ Olaru şi, mai apoi a Alinei Bica, s-a transformat într-un focar de infecţie pentru multe dosare de corupţie. Care au fost compromise din cauza scurgerilor de informaţii. Nici Ministerul de Interne nu va scăpa nevătămat din această operaţiune. Recentul scandal declanşat de DNA la MAI nu a fost decât un semnal pentru a se pune capăt dezmăţului care începuse. Puţini realizează cât de GRAV este ca o consilieră a ministrului să fure documente secrete! Aşa cum reţinerile de la Timiş sunt semnale pentru ceea ce se întâmplă în toată ţara cu Inspectoratele de poliţie ÎN URMA NUMIRILOR POLITICE DICTATE DE BARONII LOCALI.
Problema cea mai mare a procurorilor DNA nu o mai constituie absenţa dovezilor ci volumul imens al acestora. În ultimele 6 luni s-a petrecut o adevărată revoluţie în sânul societăţii româneşti. Foarte mulţi funcţionari din eşaloanele 2 şi 3 din instituţii locale şi centrale au furnizat un volum enorm de date despre şefii lor şi contracte oneroase. A crescut de asemenea volumul autodenunţurilor. Iar toate acestea au nevoie de procesare. În condiţiile în care personalul DNA este extrem de redus în raport cu numărul de dosare pe care trebuie să îl opereze.

CUTREMURUL va lovi şi ultimele bastioane baronale locale. Şi va decima Parlamentul.
Să nu creadă cineva că nu există date despre Sebastian Ghiţă. Dovezi şi declaraţii olografe. Însă Ghiţă este TOP servicii secrete. Când va cădea Marcel Opriş va cădea şi Ghiţă.

N.N.
V. Ponta va fi inculpat pentru fapte asimilate în vechiul cod penal subminării economiei naţionale.
Publicat Duminică, 01 februarie 2015
13193
 | 53
 | 51
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
anado tauriga
+1
Ploaia de dosare anunta o recolta babana la Jilava. Acolo sa-ti creasca PIB-ul, pontoarca....
Publicat Luni, 02 februarie 2015
+Răspunde
curiosu'
-2
este o diversiune!?
Publicat Luni, 02 februarie 2015
+Răspunde
curiosu'
-3
asta este o diversiune?!
Publicat Luni, 02 februarie 2015
+Răspunde
SOBOLANU
-3
EXCELENT SE SIMTEA ASTA, AICI SIGUR ESTE VORBA SI DE TRADARE !!!!!!! FA PONTA AI MANCAT ZILELE ASTEA POPCORN AI PLAGIAT CA ESTI TERMINAT !!!!! OPREA IZMANA ITI DAI PUTIN NU MULT CA TI OBOSESTI SINGURUL NEURON CE AI FACUT DIN MINISTERUL DE ELITA MAI ~!!!!!!! FARA MILA FARA PARTIDE LA PUSCARIE !!!!!! FA PONTA=ZIS DUBAI=MASCARICIUL EUROPEI= DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA !!!!
Publicat Luni, 02 februarie 2015
+Răspunde
Crocodilul
+11
Asteptam cu nerbdare mafiile in frunte cu sefii Basescu, Ponta, Blaga sa se predea la Politie pentru a fi dusi cu toti la Poarta Alba. Acolo e loc pentru toti. Seful inchisorii sa-i puna la munca in agricultura pe nemernicii astia sa produca dracului si ei ceva. Pina acum au furat mintit si rinjit pina nu au mai putut. Dati drumul la toate dosarele sa ii cunoastem si noi. Ii vrem pe toti. DNA-ul sa incepa procedurile de riguare pentru golirea buzunarelor lor dolofane. Sa se puna sechestru pe toate bunurile lor iar familiile lor sa se duca la munca.
Publicat Luni, 02 februarie 2015
+Răspunde
vaporeanu
-11
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com
Publicat Duminică, 01 februarie 2015
+Răspunde
piciul
+1
Ar fi momentul ca politicul, caracatita Romaniei, sa-si ia tentaculele de pe numirile in functii la toate nivelele. Ar trebui sesizat Parlamentul european despre lipsa separarii puterilor in stat intr-o mimare democratica precum cea din tara noastra. Ne-am saturat de aceasta increngatura de hoti la toate nivelele! Heeeeeellllp Europe!
Publicat Duminică, 01 februarie 2015
+Răspunde
scott @ piciul
+6
iara vii cu reading si cu barroso? esti matrafoxat?
Publicat Luni, 02 februarie 2015
+Răspunde
Fane
+22
Daca averile celor ce nu le justifica raman la HOTI - degeaba se intampla aceste actiuni .
Publicat Duminică, 01 februarie 2015
+Răspunde
Buzoianu M
+15
un buzoian... din miile Doamne cand or ajunge si la noi in oras... Ar fi foarte interesant sa viziteze si primaria noastra!!!! II asteptam cu drag!! Consiliul judetean a fost copil mic!!!! ..
Publicat Duminică, 01 februarie 2015
+Răspunde
aneta
+19
Daca nici acum nu se intampla nimic cu hotii si incompetentii, nu ne mai ramane decat o singura solutie, parasirea corabiei ce se cheama Romania si lasarea hotilor sa se fure intre ei!
Publicat Duminică, 01 februarie 2015
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017