×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Vineri, 20 octombrie 2017, 02:26
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Noul consilier al premierului este un băsist finanţat de Soros
Cristian Ghinea: "Vreau să mă vadă mama că m-am pupat cu Monica Macovei"

Cristian Ghinea a fost numit consilier al premierului Dacian Cioloş. Editorialist la „Dilema veche” cu tatuajul „Băse” pe suflet, membru în conducerea ONG-ului CRPE, finanţat de George Soros, Cristian Ghinea va rămîne în topul evenimentelor penibile cu această scenă în care o pupă cu foc pe Monica Macovei!

Înainte de a spune un cuvînt despre Cristian Ghinea, merită să revedeţi acel clip de susţinere pentru Monica Macovei la alegerile prezidenţiale de anul trecut, în care Cristian Ghinea spune: „Monica, dă-mi voie să te pup. Vreau să mă vadă mama că m-am pupat cu Monica Macovei”! Clipul poate fi vizionat la adresa https://www.youtube.com/watch?v=HkwVC67THqA. Dacă v-aţi oprit din rîs, să vedem cine este Cristian Ghinea şi care sînt motivele (dacă sînt) pentru care Dacian Cioloş l-a ales pentru a fi Consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului.

Cristian Ghinea este editorialist la „Dilema veche” a lui Andrei Pleşu, fiind, evident, un băsist feroce. A terminat SNSPA, după care a făcut un master la London School of Economics. În legătură cu acesta, iată ce scrie pe pagina lui de Wikipedia: bursa care îi finanţase acest studiu prevedea întoarcerea sa în România şi implicarea pentru o perioadă minimă de timp în activităţi ale sectorului civic”! Cu alte cuvinte, cei care i-au finanţat bursa i-au pus şi condiţia să se implice în problemele societăţii civile, ceea ce Cristian Ghinea a şi făcut, activînd în Centrul Român de Politici Europene, de unde acum a fost extras pentru a deveni Consilier de stat în Cancelaria Guvernului.

Anterior, Cristian Ghinea activase în mai multe ONG-uri: Societatea Academică din România, APADOR-CH, Freedom House - România şi Centrul pentru Jurnalism Independent, toate finanţate de Fundaţia Soros! De la SAR, Alina Mungiu l-a dat afară odată cu Sorin Ioniţă. Iată pagina Centrului Român de Politici Europene (CRPE), unde se vede foarte clar că Fundaţia Soros este finanţator al acestui ONG:

Poziţia publică a lui Cristian Ghinea a fost totdeauna ostilă PNL şi tocmai de aceea surprinde pe toată lumea faptul că, deşi Klaus Iohannis a devenit preşedintele României din postura de lider al PNL, se înregistrează de un an de zile încoace o mişcare continuă pentru aducerea la Putere a susţinătorilor lui Traian Băsescu şi ai PDL-ului acestuia. Cristian Ghinea acorda în aprilie 2007, la prima suspendare a lui Băsescu, un interviu pentru Hotnews, în care spunea: „Cred că PNL va deveni un partid minuscul după următoarele alegeri”!

Cristian Ghinea a fost dintotdeauna un fel de copil de suflet al Monicăi Macovei, aşa cum a fost şi Laura Ştefan. Iată-i împreună la un simpozion:

Din biografia lui Cristian Ghinea nu rezultă că ar avea vreo competenţă în legătură cu noua sa funcţie de consilier de stat pe afaceri europene şi se pare că singurul motiv pentru care a fost desemnat este campania incredibilă a lui Klaus Iohannis de aducere în sfera de Putere a oamenilor care au lucrat sub poala Monicăi Macovei, în special a celor care au activat în ONG-urile finanţate de-a lungul anilor de Fundaţia Soros!

În acest sens, reamintim că Sandra Pralong, reprezentanta personală a lui George Soros în România, este consilier prezidenţial al lui Klaus Iohannis, Laura Ştefan, de la „Expert Forum”, ONG finanţat de Fundaţia Soros, a fost prima nominalizare neoficială pentru funcţia de ministru al Justiţiei, Cristina Guseth, de la „Freedom House”, ONG finanţat de Fndaţia Soros, a fost desemnată pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi retrasă în ultimul moment. Ca să nu mai spunem de Mihai Răzvan Ungureanu, adus mai întîi în funcţia de consilier prezidenţial şi numit apoi din nou şef al SIE. Însuşi premierul Dacian Cioloş face parte din „Friends of Europe”, organizaţie finanţată de acelaşi George Soros!

Cu alte cuvinte, numirea lui CRISTIAN GHINEA în funcţia de Consilier de stat pentru afaceri europene nu are legătură cu competenţele sale, ci doar cu apartenenţa lui la acest grup coordonat de Monica Macovei şi finanţat de George Soros! De altfel, cea mai notabilă prezenţă a sa în spaţiul public este acel clip de susţinere pentru Monica Macovei la Preşedinţia României, din care am făcut şi capturile acestea antologice.

După Gigolo-ul de la Ministerul Sănătăţii, jalnica Cristina Guseth de la Justiţie, Apud Petre Tobă de la Interne, premierul Dacian Cioloş poate să-l treacă şi pe Cristian Ghinea între vectorii de imagine ai Guvernului său. Sau, mă rog, al „Guvernului Meu”!

Ion SpânuPublicat Marţi, 01 decembrie 2015
19898
 | 36
 | 66
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
silviu
-6
Nu a pupat-o " cu foc" ci foarte formal, ca asa i-a cerut mama, si daca a imbratisa pe cineva inseamna ceva de ras !!! atunci ne dam seama de valoarea autorului acestui rahat de articol. Ati putea scrie mai normal, mai omeneste fara salturi de saltimbanc ca sa epatati !
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
Numegigi @ silviu
+2
rahat esti tu Silviule. sa ma pis pe tine, pe mama acestui avorton si pe Monica.
Publicat Luni, 25 aprilie 2016
+Răspunde
edera
+5
ce scarba imi este de voi...javre ordinare......te-ai pupaty u muma padurii
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
nae girimea
+15
Bai , m-ai pacalit : credeam ca ne arati o poza in care ii pupai ailalti obraji !
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
amicu
+19
Pina la urma are si domn' Spanu dreptatea sa: chiar toate ciurucurile pe post de consilieri. Cu toate ca baietasul asta si-a mai schimbat tonul dupa ce banditul national a parasit presedintia aparind in toata mizeria lui, pina la schimbarea asta scriiturile lui erau, in general, niste prostii.
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
Adelin
+21
Doamne fereste! Vrei sa te repudieze pana si maica-ta?
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
Dezmat
+8
ca la comunisti.Se "unionau" intre ei ca asa era polit. :totul intruna.
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
masca
+31
Asta-i "guvernul de tehnocrati" ai lui iohanis! Eu mai repede i-asi numi "tehnoca-ca-ti"! Guvernul asta "al meu" nu este altceva decat debarcarea nui Ponta si praf in ochii poporului! Pariu, ca in urmatoarele 6 luni, poporul va regreta pe Ponta?
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
Tiile @ masca
+18
Deja il regreta, char din prima secunda, pentru ca poporul nu l-a vrut plecat,.
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
oare
+25
dece nu ai pupato in c our pe betivana asta de macovei,dar nu e tirziu nici acum
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
mama soacra
+23
sa pup emireasa! sa pupe mireasa! ca vada mama soacra , c-au fost colege de banca!!!
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
omu'
+23
ciolos se compromite,punand la indoiala increderea oamenilor in UE..unde e corectitudine de care vorbeste din moment ce ia in calcul la accize cursul leu-euro din 2013???asta a "invatat " la UE?s-a muncit sa cobpoare cursul de la 4,73 la 4,41,la ce bun sa mai muncim atunci?
Publicat Miercuri, 02 decembrie 2015
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017