×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 13:56
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Pentru susținerea familiei Bodnariu
Protest în fața ambasadei Norvegiei la București

Peste 300 de persoane protestează sâmbătă în fața ambasadei Norvegiei de la București pentru a susține cauza unei familii mixte româno - norvegiane ai căror copii au fost luaţi de către statul norvegian.

Ruth şi Marius Bodnariu ar fi fost despărţiţi de cei cinci copii ai lor în urma unor acuzatii de îndoctrinare religioasă. Ar fi fost demarate și procedurile pentru adopția copiilor.

Cei doi părinți ar avea voie să își vadă mezinul de câteva luni doar de două ori pe săptămână, două ore pe ziua de vizită.

La protestul de sâmbătă, din faţa Ambasadei Norvegiei, a venit şi fratele lui Marius Bodnariu, Daniel. Acţiunea, ca şi alte comunicări ale familiei, a fost făcută publică pe pagina de Facebook "Norway Return the children to Bodnariu Family" (Norvegia, dă înapoi copiii familiei Bodnariu).

"Am deschis această pagină pentru a ne uni împreună în post, rugăciune şi alte acţiuni pentru fratele nostru, Marius Bodnariu, şi soţia lui, Ruth Johanne Bodnariu. Copiii lor au fost luaţi de către protecţia copilului luni, noiembrie 16. Marius a fost arestat de către poliţie şi după o zi a fost eliberat pentru că nu era violent. Copiii au fost luaţi pe motiv de "îndoctrinare religioasă". Rugaţi-vă pentru această familie greu încercată!", se menționează pe pagina de Facebook citată.


content-image

Rareş ConstantinescuPublicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
6290
 | 8
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Iamandi
-1
Iamandi@Dux@Mscha. Vă înșelați amarnic! Părinții copiilor răpiți sunt oameni educați,lucrează în domenii de vârf, inalt calificați și nu au nevoie de ajutoare sociale. Penticostalismul nu este o ,,sectă"ci o denominație creștină, teologic având bază biblica, și nu refuză, așa cum insinuați în necunoștință de cauză, transfuzii de sânge, operații sau orice alt tratament medical. În practicile ortodoxe veți găsi cu mult mai multe infiltrații păgâne, fără nicio legătură cu adevarata credință creștină. Penticostalii practică mult rugăciunea și pun accent pe ajutorul lui Isus prin Duhul Sfânt. Practică mirungerea ( miruirea la ortodocși ) și spălatul picioarelor, așa cum a făcut Domnul Isus ucenicilor, semn că El a venit ca să slujescă omenirii și să o mântuiască. Nu confundați penticostalii, baptiștii și creștinii după evangheie cu martorii lui Iehova sau cu mormonii, care sunt într-adevar ,,Secte " fiindcă se abat de la doctrina Trinității și nu-l recunosc pe Domnul Isus Cristos ca Dumnezeu, adică resping atributul esențial, divinitatea. NU uitați ,,pocăit" poate fi și un catolic sau ortodox, pocăința fiind, de fapt, o condiție a creștinului adevărat. ACEST LUCRU ÎNSEAMNĂ ASCULTARE DEPLINA DE DUMNEZEU, acceptarea lui Isus ca Domn și Mântuitor și crdința că El a murit și a inviat pentru păcatele noastre, luând păcatul lumii asupra Lui, deși EL A FOST FĂRĂ PRIHANĂ.
Publicat Duminică, 20 decembrie 2015
+Răspunde
Mischa
0
Eu intreb altceva: perechea asta nu stia de regulile impuse de statul norvegian? Am citit, in decursul ultimilor ani, mai multe articole care tratau acelasi subiect, deci nu e vorba de o exceptie. Pocaitul asta a crezut ca-i merge ca-n Romania, unde sectele religioase se pot inmulti in voie, pot refuza asistenta medicala, lasand sa moara membrii familiei fara transfuzie si traind, astfel, inafara societatii. Uite ca la norvegieni nu tine!
Publicat Duminică, 20 decembrie 2015
+Răspunde
Iamandi
+5
Norvegia nu este tară crestină, ci cretină, secularistă și îi urăște pe creștinii adevărați, fiindcă se împotrivesc păcatului homosexsualității și a căsătoriei între sexe de același fel. Și, fiindcă există cupluri de homosexuali care vor să facă adopții, li se oferă posibilitatea prin răpirea copiilor din familiile de neoprotestanți ( penticostali sau baptiști ) care au mulți copii, sub pretextul că aceștia își îndoctrinează copiii. Statul norvegian nu face altceva, în acest caz, decât să încalce drepturile familiei și ale copilului.Educația creștină a copiilor este un drept și nu încalcă legile statului, dar funcționarii și alți reprezentanți ai statului, și, în general,cei care trăiesc în păcat se simt lezați în depravarea lor. O acțiune criminală a statului împotriva neprihănirii. Acesta este statul norvegian în care colcăie imoralitatea. Rușine pentru un stat care se pretinde civilizat și democratic! Adorația pentru Isus Cristos și credința în El , în Dumnezeul cel viu și adevărat, a ajuns să fie un delict în Norvegia.Ce țară creștină este aceasta, care prigonește pe niște creștini,luându-le copiii , chiar de la sânul mamei? Miroase, într-adevar, a comportament fascist
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
Dux @ Iamandi
+2
dar cand luau pe lunar mii de euro(coroane) pentru copii,de nu trebuiau sa mai lucreze in veci,era bun statul norvegian?(cititi articolul"Norway best in world for mothers") Religia e cea mai crunta intoxicatie la care este supusa umanitatea de mii de ani!Sa se intoarca in Romania daca nu le convine:)))))
Publicat Duminică, 20 decembrie 2015
+Răspunde
Alui
+4
Cum naiba pot demure actinide de adoptie inainte sa se pronunte un judecator in legatura ce decaderea parintilor din drepturi? Statul roman TREBUIE sa intervina FERM in cazul asta, altfel suntem iar mamaligi!
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
IQ100
+12
foarte incompleta informatia ...nu imi pot face o idee...prea putine amanunte...de ce indictrinarea crestina ar fi o vina, cand Norvegia e tara crestina? sau acolo copiii au libertate de constiinta si se interzice propaganda religioasa pana la o anumita varsta??....dupa numele Ruth, banuiesc ca respectivii sunt (neo)protestanti...iar norvegienii sunt protestanti...nu stiu unde si cat de mare e contradictia...
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
IQ100 @ IQ100
+1
dap, adventistii s-au mobilizat pt apararea fratilor lor, penticostalii
Publicat Marţi, 22 decembrie 2015
+Răspunde
bad boy
+9
Norvegienii ...niste nenorociti!
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
Hitlerjugend
+16
iar dupa ce-i fura ii interneaza in centre de tipul Hitlerjugend pentru crearea omului de tip nou "globalistul neocon". astia nu-s la prima deviatie spre fascism. in timpul WW2 au avut sute de copii facuti cu "ariani" ofiteri din armata de ocupatie SS
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
scott
+19
Statul Norvegian nu are nici un drept sa se bage in viata unei familii. Ceea ce se intampla este o batjocura la adresa oamenilor. Ia sa fi indraznit sa ia copilul unui musulman. Dar nu, ei is mari cu crestinii care incearca si ei sa aiba copii. Statul norvegian trebuie dat in judecata, presedintele Norvegiei arestat si dus in celula cu udrea!
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
Harald al V lea @ scott
+10
Harald al V-lea este putin rege, intr-o tara unde natalitatea este scazuta si se pare ca domnii au probleme, pentru in acest caz doamna Ruth are copii. Au gasit niste metode ca sa rapeasca/tranzactioneze legal copii destul de mici, ca si in cazul unor lumi intunecate, vor fi mai usor reeducati, schimbandu-le caracterul si viitorul, iar cei care-i adopta sa poata intr-o zi sa spuna ca sunt dupa chipul si asemanarea lor. Un popor monstruos care isi cladeste viitorul sprijinind familiile infertile sa fie fericite, prin distrugerea sufletele celor pe care Dumnezeu i-a binecuvantat sa aiba copii si lipsind niste copii de dragostea materna pe care nimeni si nimic nu o poate inlocui.
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
Nume? @ scott
+4
...Norvegia NU are Presedinte...pentru mai multe informatii ...ro.wikipedia.org...sau inapoi la scoala...
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
scott @ scott
+3
mai "nume?", vad ca te prinzi tare greu... situatia e la fel de absurda ca atunci cand nuti udrea a spus nu mai stiu ce despre "presedintele Norvegiei"... greu, tare greu... dar vad ca tu ma trimiti pe mine la scoala
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
mircea
+23
norvegienii sunt oare, duși ? până unde mai poate să ajungă îndobitocirea ?
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
Erikson Balantines @ mircea
+10
Efectul alcoolului baut de secole! E grele, taica!
Publicat Sâmbătă, 19 decembrie 2015
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017