×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 13:36
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Nimic despre casa din Mihăileanu...
Băsescu i-a numărat casele lui Iohannis: Are și la Miami

Președintele Mișcării Populare Traian Băsescu, care a vituperat din nou marți pe marginea creșterii salariului minim și a relaxării fiscale, a susținut într-o intervenție la B1 TV că președintele Klaus Iohannis are case și la Miami, "care sunt, sub aparență, ale acelui tenismen ratat".

"Președintele Iohannis care are deviza "pas cu pas" ar trebui să privească mai atent și la măririle de salarii pentru demnitari, și la măririle de pensii pe care le-a promulgat, și la celelalte facilități fiscale promulgate, pentru că e ușor să spui pas cu pas, dar e greu probabil pentru politicienii de azi și pentru Guvernul tehnocrat să nu joace țara la ruletă. Nu spun că nu ies lucrurile, s-ar putea să iasă, dar cum îți permiți să joci o țara la hai să vedem dacă iese. O țară trebuie tratată cu prudență, asa cum spunea Iohannis, pas cu pas. (...) Cred că țara e jucată la ruletă și s-ar putea să nu iasă, iar mesajul meu de azi de pe Facebook este în acest sens: Nu jucați țara la ruletă sau păcănele să vedeți dacă iese sau nu! Mai bine luați lucrurile cu prudență, pentru că o greșeală majoră odată făcută nu o plătesc politicienii. Nu va plăti Iohannis, el rămâne cu 3 mii de euro salariu, rămâne și cu cele 6 case de la Sibiu, și cu cele de la Miami, nu i le ia nimeni. (...) Nu i le ia pe cele de la Miami care sunt, sub aparență, ale acelui tenismen ratat care cică a fost mare tenismen de a făcut investiții la Miami", a declarat Traian Băsescu, făcând aluzie cel mai probabil la finul președintelui, Marius Vecerdea.

Alexandru VişanPublicat Miercuri, 30 decembrie 2015
11137
 | 11
 | 59
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
escu
0
Nu îmi place să o spun, dar aici Băse cam are dreptate. Johannis a declarat toată averea? ANI mai există, sau i s-a suspendat activitatea de când a fost arestat olecuță fostul ei șef? Dar grijuliul Johannis și al său Cioloș sunt tot așa de economi când este vorba despre cheltuielile prezidențiale? Mă refer doar la naveta săptămânală, la concediile petrecute peste hotare etc. Oare nu ar trebui să știm și noi cam la cât se ridică aceste cheltuieli, inclusiv cum se desfășoară măsurile de protecție și coloana oficială: personal, mijloace de transport, logistică etc., etc., etc.?
Publicat Joi, 31 decembrie 2015
+Răspunde
7.4
+2
10 ani mai basescule in care n-ai facut nimic pentru tara si macar un dosar ca lumea adica act de propietate a lui Iohannis puteai sa faci rost. In afara de cele sase case din Sibiu din care care una luata cu acte false si rea credinta conform unei hotariari judecatorseti definitive nu e o dovada clara ca noul prim infractor are casa in Miami. Deci mai basescule fa treaba pana la capat.
Publicat Joi, 31 decembrie 2015
+Răspunde
QX
+9
Ciobul si oala sparta spre disperarea romanilor.
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
Numără-i
+12
și ouăle , dacă tot te-ai apucat de-o treabă ...
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
??????
+5
Considerați că statul român ar trebui să impoziteze și proprietățile românilor situate în afara țării ? Observați modul ciudat în care evoluează impozitarea odată cu venirea unora sau altora la putere, dar mai mereu în favoarea celor cu capital crescut și în defavoarea celor cu venituri mai reduse, mici întreprinzători sau salariați ? Ce părere
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
masca
+13
Doua lich-ele se cearta pe cate case au! Ciolanis, dupa cate am citit si-a depus o contestație în anulare și a cerut reviziuirea hotărârii judecătorești emise de Curtea de Apel Brașov. Si se va aproba!!! Locul le-prelor astea este, pentru cat au furat, la Jilava!
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
Român
+5
ACEST MARE ȚEPAR AL ROMÂNILOR NU ARE DREPTUL SĂ NUMERE CASELE ALTORA.MAI ÎNTÂI AR TREBUI CA LA POSTUL LUI TV , SĂ LĂMUREASCĂ ȘI CASELE ȘI ÎNGTREAGA AVERE A LUI ȘI A FAMILIEI LUI.POATE NE LĂMUREȘTE CUM E CU CASA DIN MIHĂILEANU, CU PENTHOUSE-UL LUAT DE FIICĂ-SA DE LA POPOVICIU, CU EVENTUALELE ALTE PROPRIETĂȚI ,INCLUSIV MOȘIA DE LA NANA,CREDITUL LUAT DE LA CEC ,ILEGAL, CUM E CU BANII LUAȚI DE FRATE-SĂU DE LA ȚIGANI,DE CARE JUSTIȚIA NU VREA SĂ AUDĂ, ETC...ETC.... BINE AR FI SĂ MAI TACĂ ODATĂ !!!!!
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
Guseul de gurnă @ Român
+6
De ce să nu aibe dreptul ? Te afli cumva in poziția de ,,justițiar” și spui tu cine are ori ba dreptul in țara asta ? Eu -par ex. pot să tușesc ? dar de respirat am voie ?...cară-te de aici și nu te crede cineva - că nu ești ! Există justiție și dacă are ceva de spus o să spună .
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
florin vlad florescu
+12
Acu' , daca ar fi sa gandim cu capul si nu cu viscerele, Basescu ar putea avea dreptate cel putin 99,9%. Adica, dl acela, Vecerdea, ar fi vreun alt Ilie Nastase si n-am auzit noi? Cam cine e atat de naiv sa creada ca ar putea sa-si cumpere casa in Miami un neica nimeni Vecerdea? Din ce bani? Fiti seriosi! Si relatia asta ciudata dintre Iohannis cu apucaturile lui arogant-boieroase care tine o legatura aproape de servitute, avand in vedere ca ii este musafir cam des, cu unul care il antreneaza la tenis.....Sunt antibasist 101% dar unde se vede din avion ca are dreptate...
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
JE SUIS RARINCA @ florin vlad florescu
+17
Cam ai dreptate , doi Impostori , unul este ceva mai parsiv decat celalalt.!!!! Cine sa fie ??? Cine sa fie ??? Mutul - Sas sau Tatarul - Mongoloid . ???? [[ stelu ]]
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
Aici este mai bine @ florin vlad florescu
+4
Din articole/interviuri se subintelege ca nu prea are resurse decat afacerea cu tenis de la Sibiu, daca ar fi putut ar fi ramas acolo in lumea plina de vise implinite.
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
emil
+18
Uite cine vorbeste ! Basescu.... care numara casele altuia in loc sa le numere pe ale lui , ori nu le mai stie numarul si pe ce nume sunt. Rade ciob de oala sparta.Da ... tupeu trebuie sa aiba.
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
cetatean
+10
Ca de obicei se baga-n vorba sa fie in atentia noastra si trage fitile...Daca si altii ar incepe sa vb despre atatea case ale fie-sii din Paris, zona rezidentiala, cumparate scuuump, insa cu banii ... cui? Ca era donsoara inca. Scrisese Vadim despre ele, cu poze, cu sume.. asa ca sa inteleaga si cea pagubita unde au fost folositi banii ei. ACOLO SUNT BANII DV., DOAMNA OS DOMNESC ROMANESC PAGUBITA DE LACOMIORUL ZBANGHIU ! Il terminara pt asta? Il ! IL facura de ras si ajunse fara sediu de partid?
Publicat Miercuri, 30 decembrie 2015
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017