×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 13:54
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Franța
Cum arată coperta "Charlie Hebdo" la un an de la atentat

Revista satirică franceză Charlie Hebdo lansează miercuri un număr special, în memoria atentatului din 7 ianuarie.

Revista are pe copertă desenat un Dumnezeu, înarmat cu un kalașnikov și cu hainele însângerate, cu titlu: "După un an, asasinul fuge mereu".

Charlie Hebdo, cu Dumnezeu pe copertă, la un an de la atentatul terorist

Revista ar urma să fie editată în circa un milion de exemplare.

Publicația conține o serie de desene ale celor care au căzut victime atentatului— Cabu, Wolinski, Charb, Tignous, Honoré — și ale unor colaboratori externi printre care ministrul culturii, Fleur Pellerin, actori ca Isabelle Adjani, Charlotte Gainsbourg, Juliette Binoche și intelectuali.

Caricaturistul Laurent Sourisseau, care a preluat managementul săptămânalului după atacul terorist, a scris într-un editorial: "În 2006, când Charlie publica caricaturile cu Mahomed, nimeni nu se gândea serios că într-o zi totul se va sfârși cu violență (...) Vedeam Franța ca pe o insulă laică, unde era posibil jocul, să desenezi, să râzi, fără să te preocupi de dogme. (...) Eternitatea a picat peste noi pe 7 ianuarie".

(A.C.)Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
2139
 | 1
 | 9
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
iordan
0
cine te pune sa citesti asa ceva? ignora-i si gata. nu vand vor da faliment. simplu. cand ,,crestinii" il injura pe dumnezeu e alt ceva? sau atei care-i contesta existenta si cand dau de necaz se inchina si spun,,doamne fereste"!!!! prea-i urmarim pe cei de la revista, de aia si fac ce fac. luati informatia ca atare si gata.
Publicat Miercuri, 06 ianuarie 2016
+Răspunde
URZICA
-1
Charlii o cauta cu lumanarea in continuare, desi au gasit deja ce au cautat. Dumnezeu sa-i ierte, ca nu stiu ce fac!
Publicat Miercuri, 06 ianuarie 2016
+Răspunde
Mischa
0
Acum si de Dumnezeu isi bat joc editat astia?!
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Snafu
+3
Ca sa ii mai potoleasca pe fanaticii musulmani, acesti refulati ai societatii decadente care incearca sa resusciteze o publicatie-zombie se leaga acum de crestini, adapostiti de ideea ca acestia sunt ceva mai pasnici. In loc sa fie satirica, mie mi se pare o revista sumbra, rautacioasa, pusa pe cearta in incercarea disperata de a provoca stafia cenzurii.
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+6
Chestia asta cu "ochiul" ma cam pune pe ginduri ... Or sti baietii astia ceva ...
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Wolf @ ILIE DE LA SCULARIE
+1
Lipseste din poza timpanul, pentru a avea o imagine mai clara.
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
diku solomon
+12
Eu zic ca fotografia asta este o jignire a crestinilor asa cum au fost jigniti si musulmanii. Ce ar fi daca o persoana fizica face un desen cum Obama i-o trage lu coana Merkel? Sigur va fi dat in judecata de americani si ger,mani sau vor trimite drona cu bomvardeaua dupa el. Asa ca hai sa ne respectam intre noi si lumea va fi mai buna.
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Desu Bangladesu @ diku solomon
+1
Ar fi chiar misto! Misto ar fi si daca ar aparea caricaturi cu tine luand molto muye, fara jigneala. Sau esti harapoi deghizat in sodolomon?
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Nasty
+11
I am Charlie...NOT. Pentru ca una e sa critici un allah si alta e sa iti bati joc de cei peste 200 de turisti rusi victime ale atentatului cu bomba asupra unui avion rus de pasageri, atentat tetorist cel mai probabil comis de catre arabia saudia si israhell, care au fost infatisati in paginile acestei INFAME reviste, ca niste schelete cazind din cer. DECI, FUCCCCCKKKK OFF, charlie.
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017