×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 04:32
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Turcia
O nouă tragedie în care sunt implicați imigranți

Autoritățile turce au descoperit marți dimineață, pe o plajă din vestul țării, cadavrele a cel puțin nouă migranți, printre care mai mulți copii, transmite AFP, citând agenția turcă Dogan.

Aceștia încercau să ajungă pe insula grecească Lesbos cu o ambarcațiune.

Paza de coastă a reușit să salveze opt din cei 22 de migranți aflați la bordul ambarcațiunii, iar marți dimineață, căutările continuau pentru găsirea celor dispăruți.

Ambarcațiunea s-a răsturnat din cauza vremii nefavorabile, la scurt timp după plecarea din regiunea de coastă Dikili, au anunțat autoritățile.

Cadavrele a nouă dintre migranți au fost găsite ulterior pe o plajă din districtul Ayvalik, mai la nord, la câteva mile marine de insula Lesbos.

(A.C.)Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
4079
 | 1
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Wz
+6
Nu imigranti ci invadatori ,e o mare diferenta !
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ Wz
0
CORECT !
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
FRAU BUNDESKANZLERIN MERKEL,WAS NUN
+10
Tragedie si in Germania : grupuri de imigranti de peste 60 de persoane au agresat de Revelion in fata garii centrale din Koeln, Hamburg si Stuttgart fete tinere . Agresare sexuala, furt de telefoane mobile si bani. Bundespolizei era detasata la granite cu marile controale ..... Oare CE zici ce cancelara Merkel ???? Javrele astea se cred in Jemen sau India.....
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ FRAU BUNDESKANZLERIN MERKEL,WAS NUN
0
Pardon, nu numai ca le-au agresat, ci le-au si jefuit si chiar violat ! Cititi acest articol aparut in EvZ INTERNATIONAL: Revelion de COȘMAR pentru mai multe femei din Germania. Au fost JEFUITE și VIOLATE de refugiați chiar în noaptea dintre ani Autor: Costin Popa | luni, 04 ianuarie 2016 | 16 Comentarii | 4765 Vizualizari Refugiații au provocat incidente și în noaptea din ani Aproximativ o mie de bărbați proveniți din țări arabe și nord-africane au agresat sexual și au jefuit zeci de femei în noaptea de Anul Nou. Toate aceste atrocități s-au petrecut chiar în centrul orașul german Koln. Şeful poliţiei din Koln a declarat că respectivii indivizi s-au organizat în grupuri şi s-au adunat în împrejurimile gării oraşului. Acolo ei au comis agresiuni sexuale, fiind consemnat cel puţin un caz de viol, a mai menţionat responsabilul citat, informează Agerpres, citând agenția EFE. Oficialul german a precizat că aceste fapte reprezintă o noutate pentru zona centrală a unui mare oraş german. Poliţia din Koln a arestat în cursul dimineţii de 1 ianuarie mai multe persoane acuzate de furturi mărunte şi încearcă acum să determine dacă acestea fac parte din respectivele grupuri. Între timp au fost înregistrate 60 de plângeri din partea victimelor acestor delicte, iar autorităţile locale se aşteaptă ca numărul plângerilor să crească în zilele următoare. Poliţia din Koln afirmă că în noaptea de Anul Nou a fost prezentă în zona unde s-au produs respectivele agresiuni, dar din cauza numărului mare al celor care sărbătoreau în stradă şi a zgomotului produs de artificii poliţiştii nu şi-au putut da seama ce se întâmplă. Potrivit ultimelor date oficiale anul trecut în Germania au intrat aproape 1,1 milioane de migranţi proveniţi din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.
Publicat Marţi, 05 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017