×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 03:37
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Criza refugiaților
Merkel face un pas înapoi după scandalul din Germania

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, miercuri, că dorește să oprească fluxul de migranți către Uniunea Europeană și, în același timp, să mențină deschise granițele Uniunii Europene, transmite Reuters.

"Este foarte important pentru mine atât să realizăm o scădere notabilă a fluxului de refugiați, cât și să păstrăm libera circulație a persoanelor în interiorul Uniunii Europene", a spus Merkel, la o reuniune a Uniunii Creștin-Sociale, aliatul bavarez al partidului său, Uniunea Creștin-Democrată.

Declarația vine în contextul scandalului din Germania, unde aproape o sută de femei au depus plângere susținând că au fost agresate la Koln în noaptea de Anul Nou.

Biroul federal pentru migrație și refugiați a anunțat miercuri că Germania a primit 1,1 milion de solicitanți de azil în 2015.

Afluxul record de refugiați în Germania reprezintă "o șansă", a afirmat Angela Merkel în alocuțiunea sa de Anul Nou, atrăgând atenția asupra celor care, "plini de ură", vor "să îi excludă pe ceilalți", relata AFP la începutul anului.

"Sunt convinsă de acest lucru: dacă este înțeleasă corect, marea sarcină actuală care constă în a primi și integra atâția oameni reprezintă o șansă pentru mâine", a declarat Angela Merkel, conform sursei citate.

Constantin DuţuPublicat Joi, 07 ianuarie 2016
6107
 | 2
 | 33
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
vasile
+4
ar fi interesanta o poza la FKK (Frei Korpore Kulture)
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
io
+19
Ii sugerez lui Merkel sa-si faca un harem al ei, un harem masculin, cu 20 de arabi, din cei chemati de ea, in Germania!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Kraus
+7
Incetul cu incetul invata Hora!!!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+18
Doamne, da frumosi sunt mirii astia doi din fotografie...oare cine sunt nasii de cununie?
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ Conu Leonida fata cu reactiunea
0
Junker si Vivandiera Riesling
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Wolf
+20
In nici un caz Merkel nu-i primeste pe imigranti din considerente umanitare sau corectitudine politica. E ceva mult mai murdar la mijloc. In cazul Greciei, s-a vazut clar ca Merkel nu are suflet si nici corectitudine politica, dar si-a impus interesele. La fel este si in cazul imigrantilor, va calca pe cadavre, violuri si jafuri pentru a-si impune interesele pe care inca nu le stim, dar le banuim. Germania va pierde cu mult mai mult in cazul imigrantilor decat daca ar fi avut o atitudine mai flexibila fata de Grecia. Deci e clar ca nici banii conteaza in deciziile ei. Suflet nu, banii nu, corectitudine nu! Atunci ce conteaza?
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
@ Wolf
+5
Hail!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Ralu @ Wolf
+4
Planul Kalergi conteaza....
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
mafiotul @ Wolf
+2
Cretinismul indus impotriva nemtilor - asta conteaza. Un experiment mondial de cum poti cuceri o tara pe mana ei si invocand drepturi "democratice". Dar ca sunt DOBITOCI nu va ganditi? Au fost îndobitociti prin tot felul de metode mai mult sau mai putin moderne (nu analizam asta aici, fiind in primul rand treaba lor, sper) şi au uitat că : 1. nu sunt singurii responsabili pentru dezastrul II R-M. 2. sovieticii sunt la fel de vinovati ( a se cita din Hannah Arendt care considera nazismul si comunisul frati gemeni). Dar cum URSS a disparut, iar pana la disparitia lui NIMENI ( e vorba de lumea democratica) nu a dispus un proces al comunismului asemanator cu cel al nazismului, iata ca nemtii au ramas singurii vinovati de toate rele pana la a 7'a generatie, se pare!!! 3. ca in felul asta se dezechilibreaza complet toate realizarile democratice reale, obtinute cu mare greutate, nu prea intereseaza pe cei... interesati. 4. Nu e curios ca ori de cate ori apare cate o criza care ar putea duce la condamnarea lui sovieto-rus, pac ! apare si un material < sau> cunoscut, sau informatii despre bestialitătile - cunoscute totuşi - ale nazistilor , ale lui Hitler si acolitilor lui. Asa a procedat Stalin postbelic si i-a pus cu botul pe labe pe democrati si a putut sa savarseasca in liniste bestialitati si atrocitati cel putin egale daca nu chiar mai groaznice decat nemtii. Deh, cine e prost o ia pe spinare!!!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ Wolf
0
@ Mafiotul...se pare ca au fost rau spalati pe cap ...li s-au indus vine mai mari decat cele reale
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Aurora INOAN
+12
"Este foarte important pentru mine ... Da' de ce PENTRU TINE madam?!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+26
Stati asa, problemele cu adevarat importante si grave nu vor fi acum (aa, da, probabil totusi citiva dementi care se vor arunca in aer, ceva tilharii, citeva violuri), dar sa vedeti peste 10-15 ani ! ... Nemtii au avut ceva noroc, daca pot spune asa, cu imigratia turca din anii '60-'70, care a fost ceva mai linistita, poate si datorita faptului ca nu venea dintr-o tara integrista ci, sa zicem, semi-laica. Dar emigratia actuala provine din tari asemanatoare celor care au dat emigratia din Franta, de exemplu, cam in aceeeasi perioada. Atunci cei sositi in Franta (din Algeria, Maroc si Tunisia, in principal) au fost relativ linistiti, lucrind in conditii destul de grele in constructii, industria automobilului si alte domenii grele si prost platite. Problema nu a fost si nu este cu ei, ci cu copiii si nepotii lor, de a 2-a si a 3-a generatie, toti nascuti in Franta si (bineinteles cu exceptii) nu numai ca neintegrabili, dar cu grave probleme de infractionalitate si criminalitate : trafic organizat de droguri, furturi de toate genurile, violuri (multe in grup), atacuri asupra fortelor de ordine, etc etc. Asdta ca sa nu mai vorbim de valul de atentate din Europa (Franta, Spania, GB, etc), in cvasitotalitate cu autori NASCUTI in tarile occidentale respective ! ... Asa ca nici pe nemti nu-i vad de loc bine peste 10-15 ani, cind vor aparea progeniturile actualilor "refugiati" ...
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Mortimer @ ILIE DE LA SCULARIE
+6
Pai si in USA, atentatorii musulmani ai ultimelor evenimente sunt cetateni americani.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
alex Platon
+19
Baba Angela spera sa vina refugiatii numai in UE dar, sa nu vina si in Germania . Eu propun un nou zid , dar in jurul Germaniei , sa ne putem feri de politica unei Germanii ajunsa "in mina "unei Merkel- neonaziste, inainte ca neonazismul merkelian sa nu se extinda in toata Europa!!!!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Gica contra
+11
MERKLA cred ca are multe probleme cu calculatorul 286.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Santa Klaus
+23
Nu pot intelege cum de exista atata incultura politica la un german, rechte Angela, care sa nu stie cine sunt imigrantii. Sa nu cunoasca noile orientari ale islamismului, sa nu inteleaga cine si cum trage sforile cu scopul final evident de distrugere a intregi europe. Cum , in ce fel are degetete atat de puse la tocul usii de continua cu imbecilitatile.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Miky Maus @ Santa Klaus
+12
Simplu. Pentru ca a facut parte din partidul comunist ( ca si Ilici al nostru). E un marxist devotat care tine la eliberearea claselor asuprite de dominatia alba. O tradatoare de neam.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Aurora INOAN @ Santa Klaus
+14
ba stie.E la ordin.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017