×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 13:54
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Numirile la șefia DNA și a Parchetului General
Ministrul Justiției, noi declarații despre Kovesi

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, miercuri seara la Digi 24, în contextul propunerilor pe care trebuie să le facă anul acesta pentru şefia Parchetului General şi DNA, că nu are nimic împotriva Laurei Codruţa Kovesi, ci consideră că este probabil cel mai bun procuror şef pe care l-a avut DNA.

"Nu am nimic împotriva Codruţei Kovesi, ci dimpotrivă, am spus, o repet, este probabil cel mai bun procuror şef al DNA de când există această instituţie", a declarat Prună, întrebată despre afirmaţii ale sale pe care le-a făcut anterior.

Ministrul a precizat însă că este prematur să spună acum dacă ar avea sau nu ceva împotriva prelungirii mandatului Codruţei Kovesi la şefia DNA.

Raluca Prună a mai declarat, miercuri, că în procedura de selecţie pentru propunerile pe care le va face pentru conducerea Parchetului General şi DNA va include criteriul integrităţii, despre care crede că este cel mai important.

"Am să pun în procedura pe care o voi anunţa public, care va fi transparentă, criteriul integrităţii, care cred că este cel mai important, pentru că putem fi extraordinar de buni profesionişti, dar, dacă nu suntem persoane integre, în sensul cel mai larg cu putinţă al termenului, cred că profesionalismul nu mai contează. Deci, integritatea, şi lipsa oricărei suspiciuni cu privire la integritate, este o condiţie în opinia mea esenţială pentru ca cineva să se poată înscrie într-o asemenea cursă", a spus Prună.

Julieta TârnovanPublicat Joi, 07 ianuarie 2016
2750
 | 3
 | 16
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
VOX
0
DOAMNA MINISTRU, abrogati va rugam ordinul ministrului cazanciuc de interzicere a audientelor la parchete de catre procurori pt ca e dezastru, nu raspund cu anii la plangeri, pitesc dosarele in sertare, nu raspund la cereri, plimba dosarele la pilitie-parchet-instante si retur, trec anii si solutii de NUP in favoarea infractorilor PRIN TAINUIRE, FAVORIZARE, ABUZ IN SERVICIU, INCOMPETENTA!!!!!ASTA-I STAT DE DREPT??
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
rob
+5
Sic...
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
maria
+9
Individei asteia cine i-a dat certificat de integritate de isi permite sa vorbeasca despre altii. pentru mine este clar ca singura atributie care i s-a dat pentru aceasta functie este sa -i prelungeasca romancei Kovesi mandatul si altora care care fac parte din aceeeasi categorie. Restulk sint lozinci. Spuneti-ne si noua cine este ,ce a facut ,ce parinti, ce cfaceau inainte de1989 si ne vom clarifica de ce ea si nu altcineva.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
linx
+23
Aceasta ministra a justitiei care de mult nu mai traieste in Romania habar nu are ca timp de 10 ani Kovesi Coldea si Stanciu au protejat pe toti cei apropiati ai regimului Basescu sa fure ca in codru . Acum de un an de zile se fac ca s-au trezit , si deschid dosare pe capete fara nici o finalizare toti cei care l-au sprijinit pe Basescu ( UDREA, COCOS , SANDU etc sant liberi faptul ca trinomul Kovesi Stanciu Coldea a musamalizat faradelegile luim Basescu si ai lui acum practic dupa 10 ani nu mai pot fi recuperate daunele si Doamna NOu ministru e oarba !!! vorbeste de integritate in loc sa organizeze un audit la DNA si ICCJ sa vada ce s-a intamplat 10 ani ? Dar ordinul americii si UE e mai presus de orice in tara noastra
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
serban @ linx
+15
"Habar nu are" si nici nu o intereseaza. Ea trebuie sa execute dispozitile celor care au pus-o in functie.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
anna
+15
E cea mai urata femeie din cate am vazut vreodata.Are doar un centimetru de frunte,dovada desteptaciunii incomensurabile!!!!De aceea e atat de servila cu sefimea !
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Mare-i @ anna
+14
e chiar femei e?
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ anna
+9
e , nu chiar cea mai urata...nominalizata mi se pare ca tine fff aproape...fara a mai vorbi de Guşăset, Maicabei...
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Wolf
+18
Aha, are in vedere relatiile cu SRI, care nu satisfac criteriul de integritate.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
ha,ha
+24
Chiar daca este considerata de unii cea mai buna pentru acesata functie, altii au banuiala ca a protejat si inca protejeaza familia mafiota basescu. Asa ca cel mai bine ar trebui numita o persoana care nu are legatura vechiul regim, care sa indeplineasca criteriile profesionale si morale necesare,pentru a multumi pe toata lumea. Asta daca vor si colonistii care conduc de fapt tara.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
colonisti @ ha,ha
+13
care i-au dat si cetatenie, asa ca...
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
nea fane @ ha,ha
+1
ho,ho,ho! propun sa fie ministrul justitiei si sef dna pe PONTA MINCIUNA. esti multumit?? ha,ha,ha!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Justiţia este sanitarul naţiunii
+21
Trebuie avute în egală măsură AMBELE criterii, şi cel profesional, si cel al integrităţii. În realitate, însă, cele două pălesc în faţa altor criterii ce sunt familiare oricărui muritor de rând şi care au devenit ''normalitate'' pe meleagurile coloniei care mai poartă ÎNCĂ numele de România.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Victoria
-10
S-ar parea ca are totusi ceva impotriva d-nei Kovesi drept care sa nu ne mai abureasca. Vorbind despre integritatea absoluta d-na ministru si-a creat deja argumentul pentru schimbare. Pare sa stie ceva despre integritatea d-nei Kovesi si pare ca va folosi acest argument preferand (poate interesat) mediocritatea. Si eu care credeam ca justitia a devenit ceva mai buna...
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Toi @ Victoria
+25
cred că a fost ,, trasă ” de atenție...a incercat ea ,,marea” cu degetul ,dar se pare că e mai ,,adâncă” decât credea....
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Bleaga
+21
vesnicia s-a născut la țară...
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017