×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 04:38
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Preşedintele Poloniei a promulgat controversata lege privind mass-media publice

Președintele polonez, Andrzej Duda, a promulgat controversata lege privind mass-media publice, în pofida criticilor venite de la Bruxelles, a anunțat joi purtătorul de cuvânt al președinției de la Varșovia, Malgorzata Sadurska, scrie Agerpres.

'Este important pentru președinte ca mass-media publice să fie imparțiale, obiective și credibile', a declarat Malgorzata Sadurska, potrivit AFP.

Legea, aprobată de parlament la 31 decembrie 2015, a fost criticată de opoziție, care consideră că textul în cauză asigură guvernului conservator controlul asupra posturilor publice de radio și televiziune.

Noua lege a provocat îngrijorare la Bruxelles, Comisia Europeană fixând pentru 13 ianuarie o dezbatere asupra situației statului de drept în Polonia.

Constantin DuţuPublicat Joi, 07 ianuarie 2016
3772
 | 4
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
IQ100
0
bravo...le aserveste POLONIEI, nu Bruzelului, ca la noi...daca te uiti la TVR sau asculti Radio Ro, numai pupaturi ale strainatatii vezi.
Publicat Vineri, 08 ianuarie 2016
+Răspunde
Czestochowa
+6
Bravo Polonia ! Fii binecuvantat !
Publicat Vineri, 08 ianuarie 2016
+Răspunde
Wolf
+13
Ma inclin in fata patriotismului si demnitatii polonezilor. Buna sau rea, politica Poloniei trebuie facuta doar de polonezi spre binele plonezilor. Daca se intampla sa greseasca cumva, macar e greseal lor si o pot corcta pentru ca intentia a fost buna, dar un ordin venit din afara prin definitie va fi in detrimentul lor si in folosul celor care ordona. Johannis ar trebui sa ia lectii de la polonezi, nu de la Merkel care a nenorocit Europa cu amorul ei ghebos pentru jihadisti.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
remediu
+6
Mas media si tv daca e sponsorizata de oameni politici atunci e in mana politicului.Nu ar fi nimic rau daca ar avea scris sus .ZIAR AL PARTIDULUI LIBERAL sau ZIAR AL PCR. la fel si televiziunile.Macar posturile unguresti vorbesc maghiara chiar daca ar zice ele ca sunt franceze.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ remediu
0
aiurea; si RFI se zice francez, dar e Charlie...si e preluat de multe Radiouri ce emit in Romaneste
Publicat Vineri, 08 ianuarie 2016
+Răspunde
Vigilentul
+8
Aţi scos acoperiţii, care fac rău ţării prin propaganda la cheiţă, din media? Bravo! văd că luaţi avânt, faceţi curăţenie, simţiţi valul care vine şi direcţia naţionalistă a ţărilor Europei. Simţiţi bine! Daţi de pământ cu sistemele voastre de forţă, torţionare şi obediente, care batjocuresc oamenii polonezi!
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Radu Voda Negru
+25
Asta da politica de inalta clasa.In timp ce Junker admonesteaza la Bruxelles,presedintele Poloniei ii da cu copita-n bot si promulga rba multa,saracia omului.
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Ezechiel
+37
Adica de ce la polonezi si la unguri sentimentul national, guverne nationale, sunt "acceptate" si la noi nu ?? De ce la noi sunt impinsi in fata minoritari ?Aceasta este prima chestiune de fond ! A doua problema de fond este imunitatea acestor minoritari. Astfel Basescu (si alaturi de el Buzaianu, M.R. Hungureanu etc.) , Issar escu, Petre Roman care au facut rele imense acestei tari nu sunt anchetati de fel ?
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
lunetistu @ Ezechiel
+10
Pentru ca , cozile de topor , la noi sint mult , foarte mult mai multe decit in restul lumii , de aceea sintem colonie ( cred ca singura din Europa ) , pentru ca ne trimit stapinii , nu , numai guvernator , dar si divanul este tot trimis de ei . Unde-i Ion Roata sa moara a doua oara ?
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
stefan
+8
mass-media - substantiv colectiv, defectiv de plural - / deci : mass-media publica
Publicat Joi, 07 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017