×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 00:11
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Proces verbal al poliției germane
Incidentele de la Koln: ”Sunt sirian! Să vă purtați frumos! M-a invitat doamna Merkel”
Raportul arată că polițiștii au găsit o mulțime de oameni speriați, plângând, în special femei și fete
Raportul arată că polițiștii au găsit o mulțime de oameni speriați, plângând, în special femei și fete

Un proces verbal al poliției din Koln obținut de Der Spiegel arată care au fost proporțiile violențelor din noaptea de 31 decembrie în zona gării din orașul german.

Autorul procesului verbal, întocmit pe 4 ianuarie 2016, arată că poliția a pierdut controlul situației în acea noapte. ”Femeile, fie însoțite, fie neînsoțite, erau efectiv umilite de o masă întreagă de bărbați beti despre care nu pot spune ce scoteau pe gură”. Mulțimea nu s-a mișcat câtuși de puțin din loc la apariția poliției.

Raportul arată că polițiștii au găsit o mulțime de oameni speriați, plângând, în special femei și fete. Au spus că au fost bătute, jefuite, agresate sexual. În procesul verbal se arată de mai multe ori că suspecții erau imigranți de sex masculin. Identificarea acestora, în special în cazul agresiunilor sexuale, nu mai era posibilă. Motivul: ”forțele de securitate nu putea ține situația sub control. Erau prea multe incidente simultane”. Nu s-a reușit nici măcar înregistrarea tuturor plângerilor.

Iată câteva dintre declarațiile polițiștilor notate în procesul verbal.
- Polițiștii au fost împiedicați de bărbații din mulțime să ajungă la locul incidentelor
- Un barbat le-a spus: ”Sunt sirian! Trebuie să vă purtați frumos! M-a invitat doamna Merkel”
- Martorii au fost amenințați în momentul în care spuneau numele suspecților
- Unii imigranți își rupeau în mod demonstrativ permisele de rezidență și puneau: ”Nu mă poți atinge! Mâine îmi fac altul”
- Oamenii nu s-au retras din piață în momentul în care polițiștii le-au cerut asta
- Au inceput lupte diecte cu polițiștii; ”fiecare era pe cont propriu”.

Situația este descrisa drept ”haotică” și autorul procesului verbal se teme să nu fi murit oameni. Când s-a ordonat evacuarea pieței, polițiștii au fost loviți cu artificii și cu recipiente de sticlă.

”Nu am întâlnit o asemenea lipsă de respect față de forțele de ordine în 29 de ani de activitate”, scrie polițistul. Înfruntările au durat de la ora 21.45 până la 7.30 și polițiștii s-au confruntat cu o lipsă de mijloace la care nu s-au așteptat. Situația a fost ”haotică și rușinoasă” din punct de vedere al poliției.

Călin MarchieviciPublicat Vineri, 08 ianuarie 2016
11573
 | 22
 | 34
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
lunetistu
+3
Individul are dreptate !
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
lunetistu
+2
Individul are dreptate !
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
anado tauriga
+9
cine le traduce idiotilor proverbul "pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti". Englezii au si ei o varianta cinica - "live and let die", dar se pare ca sefii lor nu o mai cunosc...
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+12
Articol aparut si in EvZ .Europa Decizia RADICALĂ a cancelarului german. Merkel s-a RĂZGÂNDIT în privința refugiaților: "Trebuie să facem asta pentru noi" Autor: Mara Vintila | sâmbătă, 09 ianuarie 2016 | 28 Comentarii | 5081 Vizualizari Angela Merkel Cancelarul Angela Merkel s-a pronunţat vineri seară în favoarea modificării legii germane pentru a facilita expulzarea solicitanţilor de azil sau refugiaţilor care încalcă legislaţia, după violenţele care au avut loc de Anul Nou la Koln, când zeci de femei au fost agresate sexual și tâlhărite de imigranți. În prezent, legislaţia prevede o condamnare de cel puţin trei ani pentru a permite expulzarea unui solicitant de azil în cursul examinării dosarului său, pe lângă condiţia suplimentară ca viaţa ori sănătatea acestuia să nu fie ameninţate în ţara sa de origine. Chestiunea care se pune de acum înainte este "când se pierde dreptul de şedere la noi?", a întrebat cancelarul german. Citește și: AGRESIUNILE sexuale ale IMIGRANȚILOR se răspândesc în toată Europa. Aceștia plănuiesc ATACURI în grup. FEMEILE sunt sfătuite să nu iasă pe stradă neînsoțite. Astia bat apa-n piua, vorbind " discutii". Imediat trebuie impachetati si expediati unde si-a dus mutu iapa si surdu capastru, altfel vor recidiva. daca se asteapta o hotarare a instantei, atunci e rau. Imi aduc aminte de un serial american referitor la criminalii in serie. Unul, care a violat si apoi a omorat o fetita a fost eliberat dupa ce a executat douazeci ani inchisoare ( a fost condamnat pe viata ) eliberat pe motivul ca inchisoarea a intrat in renovare...Primul lucru care l-a facut cand a ajuns acasa a fost un alt viol urmat de omorarea victimei. Cine crede ca aceste animale , acesti neoameni se vor popoli, se inseala amarnic. Politicienii in loc sa-si protejeze propria populatie, se ocupa cu " drepturile omului " ale acestor primitivi nemernici, care chipurile sunt " refugiati de razboi ". Sunt pe dracu, sunt infractori ordinari , criminali si atat !
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+15
Asta cica e " sirian " dobitocul ! Si ce daca esti sirian mai boule, tit nu ti se poate spune nici " pitecantrop " ca si ala are mai mult creier ca tine ! Daca toti sunt ca tine, atunci locul vostru este in rezervatii speciale, sau in puscarii de maxima siguranta, condamnati pe viata . Asta ar trebui impachetat imadiat si trimis la Assad, ca stie ala ce trebuia facut cu asemenea dezaxati.
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Rafael
+20
In general cand esti abordat de persoane venind din aceste zone, Siria, Irak ,Maroc esti abordat cu"fratele meu" !Majoritatea sunt sub nivelul de comportament al editat, agresivi verbal si fizic ! Noi romanii asa vedem lucrurile,dar spre exemplu,Sarkozi nu este nume de francez,Holande la fel ...ei ,sefii europeni au un plan al lor...
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
vasile
-21
greu sa te pronunti asa ori ..asa . normal ca in Germania s au constituit cel putin doua grupuri(opinii) pro si contra imigrarii si astaa inclusiv in raandul politiei de ex. din comeentariile celor implicati se vede o tenta propagandistica ...ref betie ..nu cred ca fetele erau presbiteriene.. este o opinie numai...dar cum de s a intamplat numai in Koln?? .. ca banuiesc imigranti si in alte zone..
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Ardeleanul @ vasile
+15
Ai ramas cu alcoolu' in cap de la revelion? Numai ce s-a scris pe saitul asta: Koln, Zurich, Helsinki, dar pe internet s-a semnalat si: Dortmund, Hamburg si mai multe orase mai mici.
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ vasile
+15
Vasalia, esti dus cu pluta rau sau ai consumat prea mult trascau, nu s-a intamplat numai in Köln, ci si in alte orase din Germania, Hamburg, Frankfurt, precum si in alte tari ca Suedia, Finlanda, chiar si in Elvetia, in Zürich.
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
scott
+28
daca l-a invitat merkel, atunci sa se duca la ea acasa !
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Bun, sa mearga @ scott
+10
la ea acasa, da' sunt curios daca i-ar interesa sa-si bage mana prin pantalonii babuinei de fo' 62 de cotolani... ( Harakiri )
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
John
+15
Germanul de rind e fanatic in a respecta legea. Ai confunda pe acestia cu hoardele needucate ce cunosc doar legea junglei e o mare eroare.
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
omu'
+34
nasol e ca astia vor avea libera miscare prin europa
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
io @ omu'
+16
Adica vor veni si-n Romania la editat!
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017