×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 14:08
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Ion Stan în faţa unei execuţii politice a Trinomului
Traian Băsescu, agent de influenţă

E greu de spus care luare de poziţie a cântărit mai mult la împingerea lui Ion Stan pe toboganul spre DNA. Câteva luări de cuvânt ale sale şi câteva interpelări au deranjat peste măsură mai ales la vârful piramidei şi peste hotare. Între acestea, afirmaţiile despre situaţia de la ROMARM și categorisirea lui Traian Băsescu drept agent de influenţă au avut ecouri importante. Reproducem declaraţia sa despre Traian Băsescu din 6 septembrie 2011. Reţineţi, este vorba de o declaraţie făcută de un deputat care a condus o bună bucată de vreme Comisia de control al SRI şi care cunoştea generalii poate mai bine decât pe unii deputaţi PSD sau PNL. Şi care îl considera pe preşedintele României un agent de influenţă.

Cornel NistorescuDEZBATERI PARLAMENTARE

Sedinţa Camerei Deputaţilor din 6 septembrie 2011

Ion Stan - declaraţie politică intitulată: "Cum să înţelegem ce ni se întâmplă: Traian Băsescu - agent de influenţă?";

Intervenţie consemnată conform materialului depus la secretariatul de sedinţă

Domnul Ion Stan:

"Cum să înţelegem ce ni se întâmplă: Traian Băsescu - agent de influenţă?"

Nu-mi face deloc plăcere sa fac declaraţii politice pe seama faptelor neavenite ale preşedintelui republicii, dar dânsul simte tot mai des nevoia să fie în atenţia critică a concetăţenilor şi, mai nou, şi a cancelariilor străine, de la Est la Vest şi de la Nord la Sud.

Aşa de exemplu, mai zilele trecute, deloc inspirat de numele bulevardului de pe latura de miazănoapte a Palatului Preşedinţiei, a stabilit un dead-line de trei ani pentru ca micii oameni de stat din fruntea Franţei, Italiei, Germaniei şi Marii Britanii să devină la fel de mari, de înţelepţi şi vizionari, precum Traian Băsescu, pentru a repune pe tapet, precum Bonaparte, proiectul francmasonico-rotschildian al Statelor Unite ale Europei.

Când asemenea idei nu vă aparţin, dar vă folosiţi de poziţia oficială pentru a le promova în spaţiul comunicării publice internaţionale, se cheamă că sunteţi în reţea. În reţeaua de influenţă a unui grup de interese, ca agent al acelei entităţi, alta decât România, a cărei suveranitate, independenţă, unitate şi integritate aţi jurat să le apăraţi. O entitate exterioară poporului român, pentru a cărui prosperitate aţi jurat cu mâna pe Biblie şi pe Constituţia României.

După mulţi ani de tăcere în chestiunea concesionării minelor de aur, o problemă ce ne divizează şi contrapune opiniile la nivel naţional, evidentă fiind opoziţia faţă de nefericitele soluţii acceptate de reprezentanţii statului, într-o conjunctură parcă anume aşteptată, preşedintele iese în lumina reflectoarelor şi se pronunţă în favoarea concesionărilor. Fără să fie stabilite, elaborate şi decise condiţiile prealabile! Pe bună dreptate, asemenea declaraţii pot fi suspectate de a fi expresia unor interese ascunse. Ca şi anterior, acelaşi comportament tipic al agentului de influenţă.

Astfel de gesturi nu sunt gratuite. Istoria este ticsită de statele de plată ale agenţilor de influenţă, iar cadeţilor din academiile serviciilor de informaţii şi poliţiei le sunt date exemplele de prim rang, pentru a nu le fi teamă să caute şi să dovedească această specie periculoasă de agenţi, tocmai acolo unde pot provoca răul cel mai mare, adică în cancelariile puterii.

Ca să nu fiu acuzat de lipsa argumentelor, fie-mi îngăduit să recurg la un citat de manual:

"Agenţii de influenţă. Prima categorie, de nivel înalt, este compusă din conducători politici, militari şi economici, sindicali, înalţi prelaţi şi alţii asemenea, implicaţi în crearea evenimentelor ce se doresc influenţate. Astfel de agenţi au fost: regele Hussein al Iordaniei, foştii preşedinţi ai Libanului, Bashir Gemayel, Egiptului, Anwar El Sadat, al Republicii Costa Rica, Jose Figuerez, al Mexicului, Gustavo Diaz Ordaz şi Luis Echeveria, Giovani Battista Montini (Papa Paul al Vl-lea), Karol Wojtyla (Papa Ioan-Paul al II-lea), Mihail Gorbaciov (...) Recompensarea serviciilor efectuate de asemenea agenţi se face cu bani, dar şi prin contraservicii: instruirea şi dotarea gărzilor personale, furnizarea de informaţii despre opoziţie, logistică şi metode pentru influenţarea rezultatelor alegerilor (3 milioane în campania lui Eduardo Frei, Chile, din 1964), campanii de presă, crearea majorităţilor parlamentare pro sau contra, acordarea de diverse alte facilităţi."

La anul vom avea alegeri. Nu întâmplător am ales citatul de mai sus cu referire la malversarea opţiunilor electorale. Dacă s-a ajuns în situaţia disperată a nevoii de perpetuare a actualei coaliţii de putere pe seama rezervelor de aur şi a altor resurse preţioase încă neexploatate ale României, atunci ne-am putea găsi într-o împrejurare de o gravitate ale cărei precedente în contemporaneitate au generat mari tulburări politico-sociale şi războaie civile.

Agenţii de influenţă din rândul şefilor de state figurau în deconturile "agenţiilor" cu rente viagere anuale de ordinul zecilor de mii de dolari, între 35.000 şi 70.000 (n.n. - într-o perioadă în care salariul preşedintelui SUA nu depăşea 150.000 de dolari). Meritele speciale le puteau fi recompensate cu elicoptere, cai de rasă şi femei seducătoare. Evident, în misiune de soţii ori concubine (Mihai I, fost rege al României, a primit avion, automobil şi o... roşcată!). Cât de puţin este cotată o ţară la bursa trădărilor naţionale!

În ţările unde şefii de state au fost agenţi de influenţă nu au existat decât perioade efemere de stabilitate, regimul politic a căpătat caracteristici despotice, parlamentele au devenit instituţii de prostituţie politică, legea a devenit măsura de voinţă a camarilelor politice, sistemul educaţional a devenit un incubator de clone, elitele necorupte de putere au ales calea exilului, milioane de cetăţeni au emigrat, trezoreriile au fost secătuite de marii actori ai corupţiei politice, iar viitorul naţiunilor amanetat cămătarilor internaţionali.

Mai nou, consecinţă a depolarizării ordinii internaţionale, pe scena factorilor de presiune şi a ameninţărilor au apărut noi actori, între care reţelele criminalităţii organizate transnaţionale, clanurile mafiote, grupuri de interese economice nelegitime, asasini economici. Aşadar, agenţii de influenţă nu trebuie neapărat prezumaţi ca fiind ai unor puteri ori organizaţii străine inamice.

Dacă din toate acestea ni se întâmplă şi nouă câte ceva, ce să înţelegem? Că România nu are conducători independenţi în decizii, iar puterea a fost fraudulos încredinţată unor agenţi de influenţă?

Publicat Vineri, 22 ianuarie 2016
11659
 | 66
 | 70
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Iamandi
-1
Ce entități ostile, ce agenți de influență,măi, caracudelor?! Nu vedeți cum românii își taie singuri craca de sub picioare?Un singur individ nu poate vinde o țară. Priviți România de astăzi și vedeți cum s-a concentrat bogăția în mâinile unor hoți care au furat la vedere. Toată această exorbitantă bogăție( vile, mașini, iahturi, moșii, afaceri, castele) este în România.Cum au fost dobândite? Dacă un bogătaș ajunge la închisoare, poporul sare să-l apere. E o făcătură , e o răzbunare politică, etc!Politicienii cinstiți sunt pasăre rară ân România.Convergența dintre politic și hoție e o molimă cruntă. Până la urmă, de vină este, mai nou, Iohanis și Cioloș. Adevărații hoți devin icoane de lumină pentru popor.
Publicat Luni, 25 ianuarie 2016
+Răspunde
roman tradat
-1
Nu numai ai exteriorului sunt unii, adevarat e faptul ca suntem condusi de agenti de influenta ai interiorului fost bolsevic si care interior a promis orice supunere oricui i-a girat sa ajunga dp 89 la putere, putere de care nu se desprind decat decedand, ceea ce iar nu se prea intampla ca stiu ei cum sa faca sa tot vietuiasca dincolo de limite asa cum toata viata au trait dincolo de limite. Nu cred in ce imagine afiseaza ei public, le scapa cate ceva si lor si unora ce-i stiu bine si info se pot citi pe net.
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
roman tradat
-2
Nu numai ai exteriorului sunt unii, adevarat e faptul ca suntem condusi de agenti de influenta ai interiorului fost bolsevic si care interior a promis orice supunere oricui i-a girat sa ajunga dp 89 la putere, putere de care nu se desprind decat decedand, ceea ce iar nu se prea intampla ca stiu ei cum sa faca sa tot vietuiasca dincolo de limite asa cum toata viata au trait dincolo de limite. Nu cred in ce imagine afiseaza ei public, le scapa cate ceva si lor si unora ce-i stiu bine si info se pot citi pe net.
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Secundo Laurentiu
+4
Ei dragi romani,mai vizitati si Actualitatea romaneasca,pe Youtube,mai precis Adevaratii dusmani ai Romaniei si multe alte smenuri,care vi se intampla,de 26 de ani.Este interesant,pe onoarea mea!
Publicat Sâmbătă, 23 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100
+16
1.ca e securist, stiam 2) ca secu s-a orientat catre 'valorile democratice nord atlantice' , iarasi stiam 3) dar cred ca smenarul de port nu s-a multumit sa fie agent dublu; ca orice tzepar, a vandut acelasi produs (biata Romanie) si altora, i.e. entitatilor mentionate dee Ion Stan : "reţelele criminalităţii organizate transnaţionale, clanurile mafiote, grupuri de interese economice nelegitime, asasini economici." D'aia Ro a disparut, n-a putut sustine toti acesti colonisti si paraziti. De ne-ar fi vandut NUMAI nord atlanticilor (ricani + ioropeni +mediteraneenii ce ii conduc), poate am fi supravietuit. Dar nenorocitul ne-a vandut la toate mafiile, inclusiv la Sorosisti, inclusiv la maghiarii statali.. ma mir insa ca a fost sustinut, de obicei agentii multipli (consumatori si cu mari tare de caracter, inclusiv lacomia de a lua PESTE ce li s-a permis) sunt eliminati. Eliminati politic, vreau sa zic.
Publicat Sâmbătă, 23 ianuarie 2016
+Răspunde
vasile roaita @ IQ100
+1
IQ-ul cu care te lauzi imparte-l la 4, sau chiar la 5. sau renunta la droguri. sau ia-ti o slujba.
Publicat Sâmbătă, 23 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100
+17
inca una si ma duc...daca Flatulescu e agent de influenta, Luluta e operativ (elimina adversari politici?) ? idem, maicabei (la crearea si impunerea unor legi)? dar Zarghitean sau Haina Neagra? dar Zgonzo?Iar dulapul, ce o fi, pion otravit, tinta falsa?
Publicat Sâmbătă, 23 ianuarie 2016
+Răspunde
...Eu @ IQ100
+7
Aooleo, nu mai pot de râs... Luluţa, maicabei, Zarghiţean, ...dulapul. Mă dor fălcile. Totuşi cine e „Haina Neagră”? Iar nume de cod Dulapul eu nu cred să fie nici pion otrăvit, nici ţintă falsă, poate ceva între decoy şi cal troian.
Publicat Sâmbătă, 23 ianuarie 2016
+Răspunde
Mischa @ IQ100
+2
Eu stiam ca-i poreclit " Ficusul ". Am in casa un ficus si l-am botezat Klauss. Si tot asa vorbeste.
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+11
MA ABTIN SA NU MA ENERVEZ !!!! DAR PE MATRAFOXATUL DE BASE CAND IL VEDEM LA BRUTARIE ?????????????
Publicat Sâmbătă, 23 ianuarie 2016
+Răspunde
romanul @ SOBOLANU
+9
Cand dispare Lulutza, Morar si ceilalti procurori care protejeaze pedeleprele basiste care au furat !!!!!!
Publicat Duminică, 24 ianuarie 2016
+Răspunde
Crocodilul
+25
Nu Basescu este de vina pentru toate aceste nenorociri ci LUCRATORII DIN SECURITATE SIE, SRI, si JUSTITIA ROMANA care au tacut. Vreau sa nu se mai repete inca odata cazul Ceausescu cind o tara intreaga a dat vina numai pe el. S-a dovedit ulterior ca nu numai el a fost de vina pentru dictatura mafiei asa zis comunist-o-socialiste. Toci care stiau si stiu cine este Basescu cu adevarat trebuia sa lupte din interior cu el ca de aceia erau platiti de catre sclavii romani. Au facut-o, NU nu au facut nimic. Acest Basescu a fost un subiect considerat interesant pentru toata mass media din Romania. As vrea ca odata cu Basescu sa dispara toate reptile securiste care au acceptat sistem lui. De-a abia atunci se va face dreptate. Pina atunci "discutam discutii"
Publicat Vineri, 22 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100
+13
corect...ne prinsesem si noi, ca se vede din avion...mai ales dupa trucarea alegerilor din 2009 si dupa trantirea referendumului...dar n-am avut curajul sa o spunem public....nu stiu de ce ricanii s-au simtit cu musca pe caciula, cai Ion Stan numara la entiati ostile alte alea decat state...poate i-o fi suparat sintagma " asasini economici" ...acum pe bune, omul n-a zis nici de Luluta, nici de Haina Neagra, Maicabei...etc..doar de capul retelei, Flatulescu...multumim si Dlui Stan si redactiei care a citat integral pt povestea cu Mihai I
Publicat Vineri, 22 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100
+13
corect...noi aici ne-am prins de mult, dar nu din 2011....cam de prin 2009, 2012...dar n-am avut curaju ls-o spunem public...in fine eu de la priteni si familie (exceptand soata, fata desteapta) mi-am luat mai mult castane decat aprobari...multumim Dlui Stan si pt exemplul cu Mihai I...si redactiei regaliste care a lasat sa treaca....in fine banii lui base sunt mult mai multi decat ceva sute de mii...numai ce a luat pe flota, SNCFER, Alro, Gazprom, sau de la clanul Bercea,...interpelarea lui lasa o portita de scapare Imperiului Rican cand nume printre entitati ostile alte alea decat state...dar daca s-au simtit cu musca pe caciula...poate sa nu le fi placut aia cu "asasinii economici"
Publicat Vineri, 22 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017