×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 13:44
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
”Nu putem integra bărbați tineri cu alte obiceriuri și altă religie”
Premierul Slovaciei: UE comite o sinucidere rituală

Premierul slovac Robert Fico a declarat marți că UE ”comite o sinucidere rituala” prin actuala politică a imigrației, scrie Politico.eu. ”Dacă înființarea unei paze de coastă și a unei forțe de graniță a UE durează până la finalul lui 2016 sau până în 2017, atunci UE se va sinucide”, a spus Fico pentru publicația cehă Pravo.

Premierul slovac a mai spus că sistemul de relocare a refugiaților este ”un fiasco total” și că imigranții distribuiți prin sistemul de cote ”sunt imposibil de integrat” in Slovacia. Anul trecut, Bratislava a dat în judecată CE pentru impunerea sistemului de cote.

”Fie că se bazează pe cote temporare sau permanente, daca cineva ne obliga să importăm 50.000 de oameni cu obiceiuri și religie total diferite – iar aceștia sunt în mare parte bărbați tineri – nu-mi imaginez cum îi vom integra. Nu putem”, a spus Fico.

La începutul acestei luni, Fico a repetat că dorește să împiedice intrarea musulmailor în țară sa, după agresiunile sexuale de la Koln. ”Odată ce-i lași în țară, te poți trezi cu asemenea probleme”.

Călin MarchieviciPublicat Marţi, 26 ianuarie 2016
4200
 | 37
 | 30
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Conu Leonida fata cu reactiunea
+3
Observ ca ziarul Cotidianul publica din ce in ce mai putine articole despre situatia " refugiatilor economici " din Europa, functioneaza si in tara cenzura ca in Germania, unde se pare ca s-a instaurat dictatura din cauza emigrantilor... EvZ.INTERNATIONAL.Haos la un centru de migranţi din Germania. Musulmanii “buni” i-au luat la BĂTAIE pe afganii care consumau ALCOOL. Oficial german: "Opiniei publice i se ascunde adevărul pentru a nu se crea PANICĂ" Autor: Dodo Romniceanu | miercuri, 27 ianuarie 2016 | 32 Comentarii | 4123 Vizualizari Centrul de la Leimen, sud-vestul landului Baden-Wurttemberg Poliţia a intervenit pentru a calma spiritele încinse într-o tabără de refugiaţi din Germania unde sute de solicitanţi de azil s-au încăierat din cauza unei dispute legate de alcool. Incidentul s-a petrecut în centrul de la Leimen, sud-vestul landului Baden-Wurttemberg. Mai mulţi refugiaţi musulmani şi-au atacat colegii de religie şi de azil pe motiv că beau alcool. La locul altercaţiei au sosit 32 de echipaje de poliţie care, potrivit dailymail.co.uk, au reuşit să despartă taberele beligerante şi să solicite asistenţă medicală pentru răniţi. Cel puţin cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi mai multe la secţia de poliţie pentru declaraţii. Potrivit acestora, un grup de pakistanezi ar fi reproşat unui grup de migranţi afgani care consumau alcool că nu se comportă ca nişte adevăraţi musulmani. Încăierarea care a urmat acestor dispute verbale a implicat peste 200 de persoane din respectivul centru de primire. Autorităţile germane au precizat că astfel de situaţii sunt din ce în ce mai frecvente în centrele pentru refugiaţi. Preşedintele federaţiilor sindicale ale poliţiei germane, Rainer Wendt, acuza recent faptul că opiniei publice i se ascunde adevărata situaţie din centrele de primire, dar şi adevărata dimensiune a crizei provocate de uriaşul val de mirganţi care zduguie Europa pentru a nu crea panică.
Publicat Miercuri, 27 ianuarie 2016
+Răspunde
mișu
+19
un om cu capul pe umeri ...
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Ardeleanul
+5
Recent un invadator de 16 ani a injunghiat mortal o suedeza de 22 ani. Sa nu mai vorbim de violuri si furturi comise de bande de invadatori in Suedia.
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Andre @ Ardeleanul
0
Ardeleanule, cate milioane de Romani traiesc peste granite??? Cate jafuri si omoruri au comis bandele romanesti in vestul Europei???
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Nicu Cohen @Andre @ Ardeleanul
+2
Cite omoruri au comis germanii ,americanii ,englezii in tarile arabe ............etc
Publicat Miercuri, 27 ianuarie 2016
+Răspunde
Max@Andre @ Ardeleanul
+2
Spune tu cate jafuri si omoruri ai comis, esti in capul listei.
Publicat Miercuri, 27 ianuarie 2016
+Răspunde
lunetistu
+21
Asta-i adevarat slovac ! Noi mai avem romani adevarati ?
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Max @ lunetistu
+4
Romani adevarati doar la sapa sau la coasa. Restul sunt putori trandave si lase.
Publicat Miercuri, 27 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100
+12
excelent zis...pt ca toata aiureala asta kalergi-ana are conotatii iluminati, masonice, ritualice antice...a ce a fost rau, si tenebros in antichitate, luate de Adam Weishaupt si bagate in tehnica de manipulare si conducere oculta
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Amy
+18
E clar ca americanii si sauditii au organizat acest exod. Vor reimpartirea teritoriala a UE. POWER.
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
un dac
+18
Si ciolanis cu ciolos or sa faca la fel! Avem ce am votat! LOL!!!!
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Steluta @ un dac
+20
atat Ponta cat si Basescu , Johannis , Zgonea , Dragnea , Nastase , MRU , Boc ... au dovedit ca sunt slugile ambasadelor si companiilor straine asa ca ai votat ce aveai pe listele de vot aranjate de "campul tactic"
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Czestochowa
+37
Bravo domnule Robert Fico ,tot respectul.
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
tataia @ Czestochowa
+29
Corect dle Prim Ministru: e sinucidere. Idioata, nu rituala. Daca nu se trece masiv si la expulzarea fara menajamente a acestor navalitori, mai ales barbati tineri si nelinistiti... va fi prea tarziu in 12-16 luni. Vad ca alti prim ministri, de ex in Suedia, sunt siderati ca femile sunt ucise cu cruzime, dar nu fac nimic ptr ca spaima propriilor cetateni care i-au ales si mai ales care au creat statul si bunastarea care atrag acum multimile lihnite de foame si putere. Femeile violate de bandele de nespalati nu valoreaza nici cat o putza degerata ptr madam Merckel. Oare barbati adevarati nu mai sunt in Germania, Suedia, Franta etc? Si aia sunt tot natii de sclavi, precum romanasii?
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+11
CORECT FF CORECT DOMNULE PRIM MINISTRU POATE BAGA SI ROMANASII NOSTRII EFEMERI IN CONDUCERE LA CAP !!!!!!! SEMNEAZA UN CETATEAN ROMAN CARE NU ACCEPTA IMIGRANTI IN ROMANIA, ROMAN SUNT GET BEGET INCA ,DEMN SI CURAJOS SUNT INCA CEL PUTIN ASA TIND SA CRED SI NU ACCEPT SA FIU CETATEAN UE SCLAV IN TARA MEA !!!!!!! ROMANIA DIN CAUZA SI NUMAI DIN CAUZA CONDUCATORILOR NU MAI ARE COJONES !!!!!!!! DOMNULE PRESEDINTE SPER SA VA PARVINA SI COMENTARIUL MEU DE PENSIONAR !!!!!! O ZI BUNA ROMANIA SI ROMANILOR ORIUNDE S AR AFLA ACESTIA IN LUME SI CRED CA SUNT CAM 5 MILIOANE !!!!!!!!
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
imun/teanu
+28
Domnul premier uita sa spuna ca UE este dna. Merkel. Care vrea sa ne "sinucida" pe toti. Fara sa-si dea seama ca si pe ea, pe langa sadica si masochista. In sine i-a ramas in instinct ura marxist-leninista a "luptei de clasa". Iresponsabila chiar poporului ei cu "migratia", nici realizandu-si comisa tampenie (nu se poate sa nu si-o fi inteles, totusi) nu poate ceda ambitiei nemasurate, chir daca (deja s-a vazut) se lasa cu victime.
Publicat Marţi, 26 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017