×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 13:52
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Argeș
Ce a pățit un bărbat care a dat peste hoţii de lemne
Argeş: Un bărbat a fost bătut de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure
Argeş: Un bărbat a fost bătut de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure

Caz incredibil în Argeş. Un bărbat a fost bătut de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure, informează B1 TV. Au sărit cu lopeţile pe el, iar el a filmat totul.

Eugenia SolomonPublicat Miercuri, 03 februarie 2016
2322
 | 6
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Salvatore Della Patria
+4
Incredibil...
Publicat Joi, 04 februarie 2016
+Răspunde
GIGEL @ Salvatore Della Patria
0
Bre Salvatoru' Patriei, ai mai fost in viata ta prin zona submontana a Patriei? Nu se fura! Se ia ce este al poporului care a scapat de regimul comunist. Astfel ca, practic, nu exista om in satele din zona de langa munte care sa se mai incalzeasca cu gazele pentru care au fost trase conducte unde vrei si unde nu vrei. Lemnul a ramas baza fundamentului. Retelele, din care fac parte toate categoriile de oameni din sat alaturi de cei care iau leafa pentru a se ingriji de paduri, au existat, exista si vor exista inca multa vreme. Dintr-un motiv extrem de simplu: lemnul de furat este mai ieftin decat gazul care vine pe conducta. Si, cum este interesata toata lumea "sa faca economie", de la primar si pana la ultimul "saracan" din sat profita de sistem. Stiu treaba asta datorita faptului ca am o casa la tara, pe care o foloseam la inceput aproape tot anu, iar acum nu-mi mai permit sa merg decat in lunile calde ale anului. In momentul in care privesti in jur vezi pantele acoperite de copaci si tabloul este feeric. Daca treci insa de coama dealului ai parte de un tablou de cosmar. Asta ar trebui sa vada cu ochii lor cei care conduc tara si sa umple puscariile cu cei in cauza, dupa ce le ia tot ce au in batatura, nu sa scoata legi pe care nu le va aplica niciunul dintre eroii de azi ai sistemului forestier. Numai atunci cand primarul, consilierii, politistii, padurarii vor fi arsi la avere alaturi de cei care cumpara lemnul de la ei, se mai poate spera in tr-o oarece redresare.
Publicat Joi, 04 februarie 2016
+Răspunde
Mircea Baseku
+3
Degeaba !Daca s-a luat dupa modelul cravatei lui Basica,risca sa piarda si banii cu care a fost amendat ! Vorba aia,si batut,si cu banii luati...
Publicat Joi, 04 februarie 2016
+Răspunde
SPP
+6
Foarte bun articolul. Ma surprinde ca nu prea vad comentarii. Chiar toti romanii din tara asta sunt hoti? Din pacate, acest articol este valabil pentru toate padurile din Romania dar si despre felul in care politia(militia cu alta palarie) isi face treaba.
Publicat Joi, 04 februarie 2016
+Răspunde
Salvador
+12
Se dintotdeauna ca politia, sau pe vremuri militia, este cea mai corupta institutie. Multi cetateni au amintiri oribile despre politie.
Publicat Miercuri, 03 februarie 2016
+Răspunde
scott
+7
patriotii contra patrihotii (basescu)! Dumnezeu sa iti dea dreptate, roman curat in suflet
Publicat Miercuri, 03 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017