×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 01:19
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Într-un un liceu de prestigiu din Bucureşti
La ce umilințe erau supuși elevii care doreau să-și mărească nota cu un punct
Un dascăl din Capitală este acuzat că își umilește elevii
Un dascăl din Capitală este acuzat că își umilește elevii

Un dascăl din Capitală este acuzat că își umilește elevii, conform b1TV. Profesorul de matematică dintr-un liceu de prestigiu din București le-ar fi cerut elevilor care voiau să își mărească nota de la teză cu un punct, să se târască în genunchi, până la el la catedră.

Marcel Bartic, un profesor din România, a povestit pe Facebook umilințele la care a fost supus un licean din București de către profesorul său.

Julieta TârnovanPublicat Vineri, 05 februarie 2016
2538
 | 9
 | 11
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
gabi
0
Asta-i doar o facatura de presa, o gluma intre elevi transformata din tantar in armasar. Las' sa se analizeze, sa se ancheteze, sa vedem cine pica la final: profesorul de mate sau jurnalisda care a lansat fasul.
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
eu
+3
Manipulare grosolana facuta de o patrona a unei scoli private din Pipera, in scopul denigrarii liceului. Probabil ca aceasta 'fabrica de diplome' spera, astfel, sa-si mareasca numarul de cursanti. Pentru cei ce nu stiu, este vorba de scoala Little London. Marcel Bartic, cel care a postat pe FB 'stirea' preluata de ziarista lu' peste prajit (apropos, mai are job?!?!) este directorul scolii asteaia, iar patroana este (ati ghicit!!!) Luminita Macsim, cea care si-a retras 'indignata' copilul de la liceul Vianu. Stirea a fost data la Hot News (hala agentie de stiri!!!) de o pitipoanca cu numele de Raluca Pantazi, cea care nu de mult a scris un articol la comanada, despre 'vestita' scoala din Pipera. Hala stire si halal presa mai avem!!! De altfel, baiatul care a avut 'de suferit' de pe urma profesorului, a recunoscut pe FB ca a fost o gluma. no comment... PS _ la ce o folosi meseria de jurnalist in Romania?!?!
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
Rahatlokum @ eu
+3
Ce are Sylla cu prefectura ? ...nu incerca să minimalizezi porcăria făcută ( dacă a fost făcută) Dacă e real e foarte grav ; individul ar trebui dat afară din invățământ ,indiferent cât de ,,somitate” este...
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
scott
-2
De ce nu ati luptat cu aceeasi indarjire impotriva lui besinescu sau a lui bok? Atunci nu era vorba despre demnitate? Sau profesorul nu este protejat de servicii si este mai usor cu el! Apropos, va trebuie punctul sau nu?
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
Rahatlokum @ scott
+1
ce măi ăsta -băsescu a fost profesor la Vianu ? gândește inainte să scoți pe gură idioțenii...
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
Eliza
+2
Dati si numele marțafoiului. Nu il protejati.
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
scott @ Eliza
+2
da, sunt si eu curios cum il cheama pe elev!
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
Leone
+2
Am trait si invatat intr-o scoala-camin de infirmi. Unii erau schiopi, altii cocosati, iar altii paralitici de membrele inferioare. Acestia din urma erau numiti, in modul cel mai natural cu putinta, de noi colegii si de profesori, ,,taratori". Cu timpul unii dintre acestia, in mod sigur umiliti de conditia lor, dar si motivati sa-si faureasca un alt destin, au luat subsuori carjile si au invatat mersul biped, vertical. Multi dintre acesti ,,taratori" au ajuns, la maturitate, barbati adevarati. Niste invingatori! Exagerati domnule Marcel Bartic, cred eu, considerand criminala atitudinea profesorului de matematica. In analogie cu ce spuneam anterior, copiii nostrii nu sunt toti la fel. Unii sunt mai muncitori sau mai ambitiosi si se lupta sa ajunga in frunte. Cei care aleg dulcea distractie sau comoditatea odihnei, trebuie motivati sa-si depaseasca conditia de ,,taratori". Si cel mai bun mod de a face acest lucru consta in a le arata ceea ce sunt la acel moment. Ganditi-va mai bine: Este mai pedagogic gestul Dvs de a inocula in mintea acestor copii ca asupra lor s-a comis o agresiune inpardonabila, penala chiar? Chemandu-i la revolta impotriva acestui dascal, altfel apreciat dupa cum disting printre randurile filipicei lansate pe facebook, nu considerati ca-i indemanti sa-si ignore conditia reala? Sunt absolut sigur ca cei mai multi dintre elevii acestui dascal au inteles esenta mesajului transmis de el si nu-l vor considera niciodata o agresiune. Iar unul sau doi, care isi vor fi insusit punctul Dvs de vedere, vor intelege mai tarziu adevaratul sens al demersului sau!
Publicat Vineri, 05 februarie 2016
+Răspunde
anna
0
Omul nu are ce cauta in i ,indiferent de varsta ,sunt trimisi la scoala in principiu pentru a fi educati pentru invatatura.Olimpiada a devenit insa acum un scop in sine,ceea ce e total incorect,scoala ii PREGATESTE si ii disciplineaza pentru invatatura,dar si pentru societate.Olimpicii nu sunt un scop in sine si nu inseamna ca un olimpic la indiferent ce e altceva decat restul clasei.
Publicat Vineri, 05 februarie 2016
+Răspunde
ESCAPE
+13
" Copile, pentru ce ți s-a întâmplat, nu ai absolut nici o vină. Individul care ți-a făcut acest rău, această agresiune, pentru că așa se cheamă în Codul Penal, trebuie să răspundă pentru ce-a făcut. Nu trebuie să te învinovățești pentru absolut nimic, este exact ca și cum te-ar fi lovit de-a dreptul, ba chiar e mai rău, pentru că profită de vârsta ta și de lipsa ta de discernământ. Spune-le părinților tăi. Luptă împotriva acestui abuz îngrozitor la care ai fost supus. Curaj! Colegilor tăi le transmit că trebuie să fie alături de tine. Tăcerea voastră este cel mai bun complice pe care îl are acest individ. Normalitatea nu este cea pe care o trăiți voi zi de zi, ci aia în care domn profesor este dat afară din învățământ și răspunde penal pentru acțiunile lui. " ACEST TEXT , PUTIN MODIFICAT, ESTE O LECTIE PENTRU NOI TOTI, PENTRU MIZERIA PE CARE O INDURAM ZILNIC! ___ O L E C T I E D E N O T A 10 ___. YILELE URMATOARE TOTI NE VON TARI IN GENUNCHI LA FISC, SA LE DAM POSIBILITATEA SA NE MAI FURE SI ANUL ACESTA.
Publicat Vineri, 05 februarie 2016
+Răspunde
Chat Noir @ ESCAPE
0
Opinie de bizon mioritic. Inainte de a te ofusca, incearca sa te informezi daca ceea ce ti se serveste este si bun de mancat ca sa nu te trezesti ca acum, ca ai inghitit un kkt adevarat. Nu sari isteric cu condamnarile asa cum esti invatat de la cel mai inalt nivel. Uite un motiv pentru care Romania, cu oameni ca tine, a devenit o colonie condusa de niste slugi alogene.
Publicat Duminică, 07 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017