×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, 02:38
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Germania: Biserica Catolică cere reducerea numărului de refugiați

Biserica Catolică germană cere reducerea numărului de refugiați care sosesc în Germania, apreciind că țările nu-i pot "primi pe toți nevoiașii lumii", potrivit unui interviu difuzat sâmbătă de presa germană și citat de AFP.

"Și în calitate de biserică, noi spunem că este nevoie să se reducă numărul de refugiați", a declarat președintele Conferinței episcopale germane, cardinalul Reinhard Marx, într-un interviu acordat cotidianului regional Passauer Neue Presse. "Germania nu-i poate primi pe toți nevoiașii lumii", a apreciat cardinalul Marx, care a adăugat că acest subiect nu poate fi tratat doar din prisma filantropiei, ci și a rațiunii.

Cardinalul Marx s-a declarat totodată îngrijorat de creșterea xenofobiei în Germania, într-un moment în care partidul populist german Alternative für Deutschland (AfD) profită de criza refugiaților pentru a impune un discurs de dreapta radical, de neconceput până acum pe scena politică germană.

"Din nefericire, a existat întotdeauna în Germania un oarecare potențial al extremismului de dreapta și totodată al rasismului. Această ideologie s-a consolidat în mod vădit", a spus Marx.

Constantin DuţuPublicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
1908
 | 3
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Conu Leonida fata cu reactiunea
+10
Eu cred ca aici nu este vorba nici de xenofobism si nici de rasism cand se solicita reducerea drastica a emigrantilor. In primul rand se doreste protejarea populatiei autohtone, iar in al doilea rand revolta populatiai sau a unei parti a polupatiei este impotriva comportamentului barbar,obraznic,violent al majoritatii acestot asa-zisi " refugiati " care nu sunt altcevfa decat emigranti economici. Adica sunt primiti in tara si ei se comporta, unii, ca in jungla.Faptul ca un partid consideratz de extrema dreapta creste in sondaje reflecta tocmai acest lucru.
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
scott
+9
este ok ca s-a trezit si biserica! mobilizare generala !! alak e mic
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ scott
+4
Da, ala e mic...si muhm ,gigolo si hot de caravane la tinerete, pedofil si razboinic, la maturitate, analfabet toata viata...ce i-ar fi dictat alak de fapt au scris-o invatatii, incepand cu unchii sai, compiland dupa iudei si crestini si adaptand pt triburile lor...de la mhmd ce pare sa fi ramas pe bune este optiunea..."te convertesti sau te omoram"...atat e "eficienta" incat a fost adoptata si de crestini,in masacrele dim America Latina, Australia ,Africa, Asia si ...Europa (vezi chatarii sau primii protestanti).
Publicat Duminică, 07 februarie 2016
+Răspunde
Nasty
+11
Nu stiu ce "cursuri" la stasi a frecventat tanty angela dar acest lucru trebuia sa-l priceapa ca "fortele de dreapta" o sa-i mature si pe fundamentalisti si pe tanty angela-stasi
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
VV
+9
De fapt, oare decizia aberantă a sufocării Europei cu oameni de altă culoare și altă religie nu urmărește declanșarea și în cel mai milostiv creștin a dorinței de a-i vedea debarcați pe altă planetă și consolidarea extremismului? Oare prin evidențierea înapoierii funciare a acestor oameni aflați într-o cu totul altă lume sub aspect comportamental(vezi actele săvârșite la Koln etc.) nu se urmărește justificarea distrugerii habitatului lor natural, când scopul distrugerii acestui habitat este furtul petrolului lor? Observati ca nu mai discutăm despre cine înarmează criminalii care își spun ISIS, Al Nusra, „moderati” si toti ceilalti mercenari care au distrus pe rând Irak, Libia, Egipt și acum capotează în Siria? Avem subiect de discuție migranții...
Publicat Sâmbătă, 06 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017