×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 14:08
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Sediul Antena 3, sediul Mişcării Populare!
Sorin Avram
Sorin Avram

De la alegerile prezidenţiale din 2009, când ambasada României din Franţa condusă de domnia sa a câştigat campionatul mondial la vot viteză, Teodor Baconschi nu a mai avut o bucurie aşa mare ca acum, când ANAF-ul a luat cu asalt Antena 3. Referitor la ordinul de evacuare emis de ANAF împotriva televiziunii de ştiri, domnul Baconschi a declarat că este vorba despre „o binecuvântare divină asupra României”.

Autorul „Mahalelei inepte” este teolog şi diplomat, dar se vede treaba că nu are niciun Dumnezeu şi nicio treabă cu diplomaţia. Probabil că bucuria lui Teodor Baconschi ar fi maximă dacă sediul Antenei 3 ar ajunge cumva în proprietatea RA-APPS, iar fostul ambasador al României la Paris ar primi clădirea pentru o chirie modică, pentru a amenaja sediul unei fundaţii care să le vorbească românilor despre democraţie, libertate de exprimare şi stat de drept.

Însă culmea aroganţei ar fi ca la licitaţia pentru vânzarea sediului Antena 3 să se prezinte şi trezorierul Mişcării Populare, pentru a-l achiziţiona în vederea amenajării sediului central al partidului condus de Traian Băsescu, această „binecuvântare divină asupra României”, cum l-ar linguşi Teodor Baconschi. Ce, banii munciţi ai membrilor curaţi ca lacrima ai Mişcării Populare nu-s buni? Ce, domnul Băsescu nu merită şi el să se răzbune într-un fel pe cei care au scos la lumină toate matrapazlâcurile petrecute în timpul regimului Băsescu? Ce atâta libertate de exprimare?

Sorin AvramPublicat Marţi, 16 februarie 2016
10827
 | 63
 | 43
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
de rasu lumii
-14
Fuse fuse si se duse si Voiculescu. L-a priponit astia bine,
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
Ezechiel @ de rasu lumii
+15
Hmmm, nu cred ....vom mai auzi de el ! Tipul e tare si are multa dreptate -n brate ! Pe de alta parte : " Nu este dreptate cu Basau-n libertate "! Unde-i Blejnar ????
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ de rasu lumii
+2
ati vrea voi, alogenii , sa dispara romanismul , ne-ati mai bagat odata in puscarii, ne-ati mai luat averile, acu ati luat si tara, dar p[e romani nuu ii poti klua, pt ca iti fug ca apa printre degete....dusdmanit vei fi de toater, far-a prinde chiar de veste
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
c.g.
+3
Pt.Gabriel.Asa este trebuie recuperate prejudiciile din hotii si banditisme economice dar nu numai de la cetateanul Dan Voiculescu, '' Antenele '' fac valuri, asisderea si politicienii, nimic nou sub soare, sticlele mai mult sau mai putin mogulizate din asta traiesc -RATING, politicienii sunt in an electoral, matrozul gargaragiu si marioneta ( precum si predecesorii sai in jiltul Cotrocenilor ), prin angrenajul tesut de respectivul in JUSTITIE, organe de tot felul, in ultimul deceniu, cauta sa ii hacuiasca pe '' Antene '' care au muscat din el fara oboseala de peste 11-12 ani (''... stie ma Traian ...! '' ), sunt argumete de abuzuri, '' nu suntem nascuti ieri '' nici noi astia care mai citim si comentam la gazeta ! Sper si eu sa se recuperze cat mai multe prejudicii indiferent unde duce lantul de la gatul hotilor si banditilor economici din tara ROMANIA ! Sa fim sanatosi ... !
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
IQ100
+10
se bat multi securisti pe sediul asta...sau aici vin unii , iar lin blocul turn, DNA-ul?
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
c.g.
-6
Pt.Gabriel. Sincer nu tin '' scorul '',sefilor de la ANAF, dar cel schimbat probabil ca a suportat destituirea banuiesc si din cauza de ceva abuzuri, cum ar fi tarasenia asta cu sediul Antena 3 ! Eu nu sunt '' revolutionar in fata tastaturii '' nici talente de ... vampir '' sa fiu insetat de sange '', nu vanez '' situatii absurde '', am asa o senzatie ca abordarile mele, ca raspuns la comentariul dvs., parca va baga mana in buzunar, aveti asa o reactie sa spunem rigida ! In rest va doresc de bine !
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
gabriel @ c.g.
+4
Problema e simpla...daca ANAF comite abuzuri va fi (sper) tras la raspundere.Ca "Antenele" fac o telenovela din evacuarea lor si anumiti politicieni il cheama pe primul-ministru in parlament pentru a-l urechea nu-I ceva normal.Prea avem multi destepti care ne spun cum nu trebuia sa decurga o anumita situatie ,da' nu avem si unii care sa faca ceva.S-a tot pus intrebarea de ce nu se recupereaza prejudiciile,acu' daca se recupereaza de la unii e rau.Comentariul meu semnala faptul ca discutam o situatie care nu este de actualitate.
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
c.g.
+20
Pt.Gabriel.Am fost tentat si eu sa spun ca ANAF ar avea justificare, dar am inteles ca este hotarare judecatoreasca si Trustul Intact are premtiune, este preferat, sa cumpere sa inchirieze sediul actual, in cazul asta zavera inceputa de ANAF esste abuz, este la comanda, iar Premierul ROMANIEI, trebuie sa il destuie pe seful ANAF ca face joc politic s.a.m.d. ! O zi cu bine !
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
gabriel @ c.g.
+1
Pai stimabile dar seful ANAF tocmai fuse pus pe liber(decizia a fost luata in 8 februarie)! Sa-l demita pe cel nou numit doar asa pentru a stinge setea de sange a revolutionarilor din fata tastaturii desi hotararea a fost luata de predecesor? Hai ca discutam situatii absurde!
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
c.g.
+16
Pt.Constantin Chitu. Cu tot respctul cred ca gresiti ! Una este cetateanul Dan Voiculescu , alta este evacuarea Antenei 3, prin hotarare judecatoreasca Trustul Intact are premtiune, este preferat sa isi cumpere, inchirieze sediul, ANAF -ul se comporta abuziv cred ca sotul doamnei Carmen nu este strain, inclusiv matrozul fost om in Dealul Cotrocenilor si oamenii sai, deoarece Antena 3 l-a tinut si il tin in penita pe respectivul de atata amar de ani ! O zi cu bine !
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
just
-21
Băsescu e cel mai tare ori are,,Un spate ,, cât America de nord aşa că ori votaţi ori nu votaţi Băsescu va fi prim ministrul României în noiembrie 2016
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
ha,ha @ just
+17
Spatele o fi cat America de nord, dar gandirea lui si a votantilor sai este ca in Coreea de Nord.
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
ha,ha
+24
Antenele trebuiesc aparate cu toate mijloacele, daca asupra lor se fac abuzuri. Pana la urma, Antena 3 a tinut loc de Europa Libera pe vremea ultimului dictator pe care l-a avut acest popor, dictator "ales" cu sprijinul unor libinisosi de mate fripte cu aere de intelectuali. Nu este nicio diferenta intre Bakonski si fripturistii care ii ridicau osanale lui Ceausescu.
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
Stefan
+21
Apreciez majoritatea articolelor din Cotidianul, in special pe cele scrise de Cornel Nistorescu, Ion Spanu, Sorin Avram. La fel de mult apreciezs faptul ca ziarul afiseaza toate comentariile decente ale cititorilor, chiar daca acestea contrazic vehement (poate uneori chiar contondent) opinia exprimata de autor. Ca sa fac o comparatie, pe pagina "romania curata" am postat un comentariu care nu stiu daca va fi afisat vreodata. Toata lumea discuta intr-un fel sau altul despre cazul Antena 3, in functie de simpatii / antipatii. Aceasta 'romanie curata' e clar impotriva antenelor, problema ei. De ce nimeni nu discuta despre o posibila judecare la CEDO a modului cum a decurs procesul din 2014 ? Daca se va ajunge acolo si se va decide ca 'lotul Voiculescu' (vorbesc ca in anii '50) nu a avut parte de un proces corect ? Ca i s-a respins dreptul la aparare etc ? Cum va fi atunci cu toata aceasta propaganda impotriva antenelor ? Daca acest comentariu nu va fi publicat, faptul va fi o nota foarte proasta pentru 'romania curata'.
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
nae girimea
+20
Corifeii statului de drept , independentei justitiei , libertatii de exprimare , sint de acord ca egalitatea nu e pentru catei
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017