×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Luni, 23 octombrie 2017, 00:10
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
CSM se află din nou în treabă
Președinta Asociației Magistraților, acuzată că a încălcat normele de conduită

Secţia pentru judecători a CSM constatat că președinta Asociației Magistraților din România, Gabriela Baltag, judecător în cadrul Tribunalului Neamţ, a încălcat normele de conduită din Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor, conform căruia „judecătorii şi procurorii nu îşi pot exprima părerea cu privire la probitatea profesională şi morală a colegilor lor”, anunță CSM într-un comunicat.

Hotărârea Secţiei pentru judecători poate fi atacată cu contestaţie.

"Conform dispoziţiilor art. 362 alin. 9 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Superior al Magistraturii, hotărârea Secţiei pentru judecători prin care se constată încălcarea normelor de conduită reglementate de Codul deontologic, rămasă irevocabilă, se depune la dosarul profesional al magistratului", se mai arată în comunicat.

Julieta TârnovanPublicat Marţi, 16 februarie 2016
10115
 | 4
 | 24
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Da' editat ala
+3
cu blana sub nas , care raspunde la numele ( conspirativ) de Cristi Danilet, e "deontolog" atunci cand isi da cu parerea asupra unor decizii definitive si irevocabile din instantele de judecata ? Fratilor romani, traim intr-o noua epoca de recrudescenta a metodelor securiste din anii '50. Treziti-va, nu-i lasati pe toti ipochimenii vanduti sa va hotarasca soarta !!! ( Harakiri )
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
L Brutatru
+11
CSM -canalul de scurgere a mizeriilor, ce este acest organism in care niste imbuibati, abjecti isi fac de cap in cel mai sinistru mod. Niste derbedei sinistri, fara nici o legatura cu ideea de dreptate ce ar trebui sa insoteasca justitia. Astia au distrus justitia!
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
florin
+10
daca un politician isi exprima indoiala asupra probitatii profesionale si morale a unui magistrat, e imixtiunea politicului in justitie. daca presa scoate la iveala incalcari regulate, conflicte de interese si alte probleme ale magistratilor este considerata pericol pentru statul de drept. daca un cetatean isi exprima indoiala etc ... e nerespectarea hotararilor magistratilor. daca un reprezentant al magistratilor isi exprima etc ... incalca codul deontologic. si atunci ramane intrebarea, cine in ..... se ocupa cu adevarat de verificarea magistratilor? a da, stim, Inspectia Judiciara care trebuie sa fie sesizata in maxim 6 luni parca, altfel fapta se prescrie... beton regulamente au astia in justitie.
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
Alex
-2
Asociatia magistratilor este un ONG ce se infiinteaza cu minim 3 membrii. Deci nu avem cum sa vorbim despre profesionist ci doar de manipulatori in slujba mafiotilor !
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
rusinea Romaniei: CSM
+11
E TERIBIL CE FAC "MANGUSTELE" DIN CSM. "baltagul" va veni asupra capului acestora. E TIMPUL SA-I VIZITAM PE "CRIMINALII CU PIX" SI SA-I INTREBAM DE ...SANATATE. INTREPRINDEREA ASTA CRIMINALA TREBUIA DESFIINTATA DE MULT SI CREATA O ALTA ENTITATE PE CORECTITUDINE SI ADEVAR. MIZERABILII(90%) ACESTEI INSTITUTII AU PUS LACATE PE ADEVAR(ex: cazul d-nei RARINCA). TIMPUL SA NE UNIM SI SA FLUTURAM BALTAGUL DEASUPRA INSTITUTIEI CRIMINALE. E TIMPUL SA-LE DAM O LECTIE CA SI BOIERILOR SI CIOCOILOR VECHI. CUM VATI VEDEA D-VOASTRA "AUDIAT" DE FIRFIRITA DANILET??? SPER CA ACEST SANTAJIST SI NEPROFESIONAL SA-SE "IMPIEDICE DIN GRESALA" SI SA AIBA UN PICIOR , DOUA SAU AMBELE MAINI IN GIPS. CSM E O INTREPRINDERE SEC/URI/STA CORUPTA. O RUSINE PTR. ROMANIA, O RUSINE PTR. CETATENII ACESTEI TARI. RUSINE CSM!
Publicat Miercuri, 17 februarie 2016
+Răspunde
danicoma
+42
numai daniletz, alina si oana au dreptul la vorbitor, bodyguarzi pin in hong kong! dumbrava, ai abandonat cererea privind acoperitii??
Publicat Marţi, 16 februarie 2016
+Răspunde
Guru
-16
Cotidianul,rugati sa isi schimbe tinuta,ca e confundata!
Publicat Marţi, 16 februarie 2016
+Răspunde
ioan
+39
-deci CSM spune ca reprezentanta magistratilor nu poate exprima o opinie si o cheama la raport, pt ca evident a deranjat undeva, dar pe Vasilica , dat jos de colegi, dar ca magarul nu se lasa dus, cand era beat si i-a facut de rusine inclusiv cu declaratii( vezi karateka.... ), pe el nu la chemat nimeni , nicaieri .
Publicat Marţi, 16 februarie 2016
+Răspunde
Vigilentul
+47
Dna Baltag, nu vă faceţi griji: nu sunteţi singură, iar acest CSM se va desfiinţa curând! vor fi alegeri, iar noul CSM va deschide bube ale celor ce au fost atât de obraznici. Va corecta inclusiv această pedeapsă la faptul că aţi admonestată pe acea " măreŢă" ICCJ
Publicat Marţi, 16 februarie 2016
+Răspunde
securistul voiculescu
-50
tanti rezolva matale treaba cu judecatoarele corupte din curtea lu matale (piatra neamt)!!
Publicat Marţi, 16 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017