×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, 04:03
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Rusia a trimis avioane de luptă în Crimeea

Rusia a trimis în Crimeea unități militare, avioane de luptă și elicoptere, anunțat miercuri un purtător de cuvânt al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Aleksandr Tkaciuk, citat de postul de televiziune 112.ua, scrie Agerpres.

'Unități ale Flotei Rusiei cu baza la Sevastopol intenționează să desfășoare tiruri de artilerie și cu rachete în cadrul unor exerciții în perioada 19-25 februarie în Marea Neagră și Marea Azov', ca parte a complexului de măsuri destinate pregătirii trupelor ruse în regiune, a indicat Tkaciuk într-o conferință de presă la Kiev.

În ultima săptămână, potrivit acestuia, Moscova a trimis în Crimeea 'zece avioane Il-76 cu muniție și echipament militar', precum și 14 elicoptere. În plus, în peninsulă a fost relocat 'încă un grup tactic de luptă'.

'Acest lucru confirmă încă o dată că, în loc de destinație turistică, peninsula a devenit o bază militară a armatei ruse', a concluzionat purtătorul de cuvânt al SBU.

Constantin DuţuPublicat Joi, 18 februarie 2016
2442
 | 3
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
lunetistu
+2
Ai dreptate in ultima fraza dar , doar pe jumatate . Te-ai intrebat daca Crimeea prin `donatie` ajungea americana , raminea cu destinatie turistica ? Sau ajungea cuiul grenadei care declansa macelul ala mondial ?
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Luci Lucescu Londra
+11
Rog redactia COTIDIANUL sa nu mai permita celor 4 postaci de serviciu de la Excrementul Zilei sa se desfasoare aici! Este vorba de MAGIC, ORWELL, ERBICIDU si DEMO! Se recunosc usor dupa rusofobia schizofrenica cu care varsa laturi la orice comentariu anti globalist!
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
inteleg @ Luci Lucescu Londra
0
ca aia sunt Fota, Chifu, Dungaciu si Cimpoiesu?:)))
Publicat Vineri, 19 februarie 2016
+Răspunde
Grigore
+13
Declaratiile belicoase ale SUA cat si cele ale catelusilor din jurul Rusiei va tensiona si mai mult situatia ! Prin declaratiile papagalicesti ale lui Basescu , Ponta , Iohanis , la adresa Rusiei intarata si mai mult ostilitatea Rusie fata de Romania ! Este adevarat ca Rusia a fost unul dintre cei mai daunatori dusmani ai Romaniei din ultimele200 de ani dar acum exista sau poate mai exista inca posibilitatea ca intre Romania si Rusia sa existe relatii mai mult decat prietenesti ! Ocuparea Crimeii este o afacere intre rusi si ukrainieni care s-ar fi rezolvat oricum pasnic , cu negocieri , compensatii , etc . Razboiul cu Ukraina , Georgia , Militarizarea M Negre sant rezultatul unei lipse totale de diplomatie a americanilor dar si a partenerilor sai umili precum Romania ! Se putea ca la M Neagra sa nu fie niciun vas de razboi rusesc , noi sa avem relatii economice , politice , culturale excelente cu Rusia . Nu producem noi cat poate absorbi piata ruseasca ! Sanctiunile impuse Rusiei , provocarile declarative belicoase a tot felul de politicieni europeni , americani si mai ales a celor romani , lipsiti de creier in frunte cu Iohanis , vor duce la cresterea gratuita si inutila a pericolului unei agresiuni ! Intr-o eventuala confruntare cu Rusia , NATO nu are nici cea mai mica sansa , Romania ar fi facuta varza fara a putea fi ajutata de cineva ! Nu avem politicieni inteligenti , diplomati profesionisti cu un orizont larg , etc . L-am votat pe Johanis asemeni multor romani ! Acum nu doresc decat sa-l vad plecat cat mai curand din fruntea statului , este un monument de prostie omeneasca , Romania este in pericol , pur si simplu nu are un conducator !
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Democratul @ Grigore
+3
Mai mincinosule, mai jigodie, agent al criminalului Putin, cu cat esti platit de rusnaci, nemernicule?
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
democracule, @ Grigore
0
mai ai ceva putere de judecata ori te-a orbit de tot o ura prosteasca? Sau poate ca ti-e foame...
Publicat Vineri, 19 februarie 2016
+Răspunde
Halima
+21
"Rusia a trimis avioane de luptă în Crimeea",asta da titlu! Mergea brici si titlul "Rusia a trimis avioane de luptă în Siberia "! mai nene,e tara lor,trimit avioane unde vor in tara lor ,da? in Crimeea 90% sunt rusi, o vrea Occidentul sa ii zica Kosovo, dar nu prea merge cu Rusia !
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Ezechiel @ Halima
+3
Alooo Haloimis, pune mana pe carte! Crimea nu a fost teritoriu rus. A fost a tatarilor ! Popularea cu rusi este fortata, un abuz !
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Grigore @ Halima
+9
Crimeia n-a fost nici a rusilor si nici a tatarilor ! Tatarii au fost deportati de Ivan cel Groaznic din extremul orient in Crimeia in sec al XVI lea . Inainte de asta populatia majoritara era geto dacica . Maria de Mangop una din nevestele lui Stefan cel Mare , provenea din principatul Mangop din Crimeia ! Pana la ocuparea Crimeii de catre nimfomana Ecaterina aII a a Rusiei , limba romana era cea mai raspandiata dintre toate limbile vorbite in Crimeia . Rusii au impus obligatoriu limba rusa , bastinasii romani , tatari etc au fost deportati in Siberia , exterminati in mare parte , etc , etc .
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Chat Noir @ Halima
+24
@Ezichel,Grigore A fost ce a fost, astazi este a rusilor ce sunt majoritari. USA a cui a fost, Canada a cui a fost? Bucovina si tinutul Hertei, Insula Serpilor si sudul Basarabiei a cui a fost? Dupa opinia voastra trebuie ca si cei ce au beneficiat de aceste teritorii sa le inapoieze posesorilor de drept si sa se care cu armele lor de pe aceste teritorii? De ce nu judecati cu aceiasi masura? Americanii voiau sa-si aduca ei avioanele si navele in Crimeea dar, "ghinion", rusii au fost mai rapizi si le-au dat peste mana. Vret sa plangeti, sunteti liberi. Cand razi, va rade toata lumea, cand plangi, vei plange singur.
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Stevenson @ Halima
+14
Bai, dar prost esti, cum sa fie a tataarilor, cand se cunosc bine cele doua invazii ale tatarilor asupra Europei? Ca au ramas acolo o parte din tatari, asta e oo alta chestiune, dar teritoriul a fost ale scitilor si sarmatilor, nu ale tatarilor. Crimeea a fost partial colonizata si de greci. Tatarii ca popor migrator nu pot emite pretentii teritoriale. Au fost primiti, dar nu sunt ei proprietarii.
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Halima @ Halima
+3
@Stevenson:unde am spus eu de tatari, boule!
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Stevenson @ Halima
+7
Era pentru Grigore chestia cu tatarii, ai preferat sa ma injuri in loc sa gandesti.
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Halima @ Halima
+6
Stevenson :imi cer scuze,sunt cu nervii la pamant:))) Tatarii (ca si ungurii cu Altaiul)au o patrie clara,istorica, in desertul Gobi,sunt numiti tatari datorita religiei musulmane,mongolii,fratii lor,sunt budisti!
Publicat Joi, 18 februarie 2016
+Răspunde
Hai @ Halima
0
ca l-ati bagat de tot in ceata pe C-tin Dutu, saracu'.
Publicat Vineri, 19 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017