×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 01:19
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Susținătorii "Brexit"-ului resping acordul lui Cameron

Principalii susținători ai campaniei pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană au respins acordul de reformă al premierului David Cameron, calificându-l un document slab ce "nu are mai multă forță decât un contract nesemnat", relatează agenția DPA.

"Acordul lui Dave nu are valoare mai mare decât hârtia pe care este scris", a declarat Nigel Farage, liderul partidului anti-UE UKIP (Partidul Independenței Regatului Unit - n.r.) într-o conferință la Londra.

"Ne cer să rămânem într-o uniune ce seamănă acum cu o clădire care a luat foc". Dar "există o ușă de ieșire", a adăugat el.

Potrivit lui Matthew Elliott, coordonatorul campaniei Vote Leave (Votați pentru ieșirea din UE), David Cameron "a făcut întotdeauna campanie pentru a rămâne în UE și a cerut doar modificări minore".

"El va declara acum victoria, dar este una fără nicio valoare: instanțele UE încă ne controlează frontierele și legile, încă trimitem 350 de milioane de lire pe săptămână UE în loc de a cheltui acești bani aici pe prioritățile noastre, iar noi nu am luat înapoi nimic sub control", a adăugat el.

"Crucial, acest acord nu este obligatoriu și poate fi rupt de politicienii UE și judecătorii nealeși ai UE, așa că nu va avea mai multă forță decât un contract nesemnat", a insistat Elliott, adaugă DPA.

Constantin DuţuPublicat Sâmbătă, 20 februarie 2016
1931
 | 1
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
LIleana
+3
N. Farge sau altii vor un "contract" semnat,parafat,s cris pe sute de pagini, ilizibil si ininteligibil,cam cum fac bancile colonialiste britanice si perciunatii si altii cand vin in Ro sa semneze diferite jumuliri si jafuri , desi ceea ce a obtinut Cameron e scandalos fata de principiile aderarii. Daca vor iesi din UE, sa-si retraga si bancile, multinationalele si tot bagajul de colonizare din Romania. Suma de care vorbeste Elliott ca e livrata saptamanal UE, nu se stie cine a numarat-o, mirosit-o sau cantarit-o, ma gandesc ca M Macovei,-ea e ochiul si timpanul, toate comisiile si parazitii UE,poate chiar si tanti Corina Cretu sau Renate Weber ale caror reactii la pretentiile lui Cameron nu le-am auzit:acestea sunt democrate doar pe saracia Romaniei, doar pe politica "anticoruptie"in timp ce coruptia pastorita de sefa legilor "penale"globaliste Kovesi -ucenica macovenian- sorosiana , ajunge pana la cer.S-o mai intrebam si pe angelul Merkel -tartorul UE, unde sunt taxele si impozitele din tarile austeritatii sale proverbiale, unde se scurg ,daca pana si Marea Britanie se plange ! Insa, induiosata de dinamicul-coleric Cameron, angelul i-a cam facut pe plac ,urmeaza poza cu Putin ! Ca sa stinga cladirea in foc a UE, zic sa-l cheme pe Raed Arafat,ca nu le cere nici-o autorizatie contra incendiu :dimpotriva,le mai vinde niste instrumente medicale prin prietenul clujean. Asadar , si acel prieten al nost Nigel Farge sa stea domol ca daca intervine ISU, e pe bune :inclusiv Turnul Londrei va ramane in picioare sa privegheze lumea marelui britan, amenintata de plata pomenilor .PS: Ro nu e deranjata ca UE controleaa granitele si legile, dimpotriva bunul samaritean Isarescu si in general toti guvernantii trimit profituri uriase spre perfidul Albion, dar perfidul nimic ! se cramponeaza de niste ajutoare "sociale"date unor nomazi sau someri izgoniti din patrii ! Doar binoamele noastre au un cult pt.sfintele moaste UE!
Publicat Sâmbătă, 20 februarie 2016
+Răspunde
Raus Werner Ciolos-anis
+11
Vai de mine,dar ce se face domnul Jungher,d-l Trosc si d-na Miercuri,dupa atatea diligente,ramase fara rezultat ? Inseamna ca d-l Camera Ion,va fi nevoit la intoarcere,sa foloseasca hartia pe post de hartie igienica la toaleta avionului !
Publicat Sâmbătă, 20 februarie 2016
+Răspunde
nicu cohen
+15
Nu credeti ca ar trebui organizat si in Romania un referendum pentru parasirea Uniunii Europene si iesirea din NATO ? Eu votez de pe acum DA sint pentru iesirea Romaniei din UE -NATO . Traiasca Romania Suverana !
Publicat Sâmbătă, 20 februarie 2016
+Răspunde
Carol @ nicu cohen
+3
Și, bineînțeles, de intrare în CSI. Apoi, trebuie să ne gândim că, pentru protecția noastră, ar trebui să solicităm ca trupele rusești să staționeze de-a pururi pe teritoriul României. Și de ce nu, să vorbim rusește, că de engleji ne-am cam săturat... Băi, Cohen, tu vrei neapărat să cântăm cu toții ”Dance with me to the end of love”... Ei, dacă traduci chestia asta în limba rusă și sună bine, adică, la fel ca originalu', mă alătur propunerilor tale binevoitoare. Și nu uita, pune-l pe Al Pacino să danseze ca-n ”Scent of a Woman”, ce mama dracu'!, să simțim și noi viața de veteran...
Publicat Sâmbătă, 20 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017