×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, 04:07
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
În România nimic nu rămâne secret
Sindromul Gabriel Oprea şi informaţii colaterale (IV)

Reacții de la cititori

Marean

Trebuie verificate de autoritatile competente abilitate INTERNE sau/si EXTERNE si urmatoarele situatii din biografia (...)

Faptele infractioanele comise de EL in timpul mineriadelor din 1990 (cand ofiter activ fiind a ajutat la distribuirea de catre generalul BOTOS (unchiul lui ILIE BOTOS ajutat si el de I. Iliescu sa ajunga procuror militar si apoi facut general de armata la apelul de seara al bocancilor) a ECHIPAMENTELOR de miner si a condus asa zisi mineri la adresele partidelor politice istorice si alte locatii din București;

- Din ce motive a trecut in rezerva in 1993 cu gradul de capitan si cum au fost solitionale ulterior de catre Parchetul Militar dosarele penale referitor la insusirea unor apartamente in municipiului București, s.a. ;

– Activitatea infarcationala din perioada 1993-2001 cand a intrat in MAFIA lui NASTASE;

– Legalitatea avansarii in grad de general si a avansarilor ulterioare ; -Legalitatea dobandirii averii sale FABULOASE dupa ce a fost numit in toate functiile publice.

– Legalitatea angajarii fiicei sale la ASF ;

– Legalitatea solutionarii dosarului penal nr. 293/P/2014, deschis de DNA;

– Legalitatea de a fi profesor universitar si coordonator de doctorate in conditiile in care EL nu poseda nici macar ABILITATEA necesara de a comunica normal si nu STIINTIFIC.

Cu asemenea “personalitati publice” lipsite de STIINTA si maiestrie politica, România este de rasul lumii. Acest caz este emblematic pt LIPSA de valoare umana si pt modul cum au aparut politicienii de tip BALARII in România dupa 1989. De unde LUMINA si de la cine sa vina , politici publice, strategii, programe, planuri , etc de dezvoltare a Ro, cand izmenarul este seful mafiei judiciare unde ia facut doctori pe toti tampiti.

Pretinsul academician Oprea.G. e plecat rau cu pluta, nu manifesta discernamant si nici simtul raspunderii, in CV-ul sau si-a trecut ca a absolvit in 1983 Scoala de of. de la Sibiu dupa care la activitati profesionale scrie ca in perioada 1983-1990 afost OFITER ECONOMIST in loc de OF de INTENDENTA adica izmenar.Economisti sunt absolventi de facultati economice si nu de izmenari.In perioada 1990-1993 cand a fost trecut in rezerva pt comiterea unor infractiuni scrie ca a fost ofiter de justitie militara activ dar la ce instanta militara a fost activ, se pune intrebarea si cum ar fi ocupat postul, etc. In 1993 cand a fost expulzat din armata era capitan in 2001cand a intrat in MAFIA lui BOMBONEL scrie iresponsabilul in CV ca are gradul de gen mr. de justitie dar la care instanta militara. Nu specifica in CV perioada in care si-a luat doctoratul in drept si in ce specialitate.

Daca Oprea G. este acuzat de plagiat pt. doctorat pe bune (ce cretin i-a dat doctoratul unui NEVERTEBRAT), OBLIGATORIU trebuie verificate de autoritatile competente situația doctorilor în științe coordonați de IMPOSTOR.

Anna

Pana azi jur ca d-l Oprea nu era in niciun fel preocuparea mea,dar dupa cei-am citit biografia ,am capatat un foarte mare respect pentru aceasta persoana,comparandu-i biografia cu altele,multe,multe si odioase.D-l cu pricina si-a facut studiile pe bune,adica la stat intr-o vreme in care nu se putea altfel.Miron Cosma nu cred ca avea vreo boala contagioasa ,deci eu imi amintesc ca stateau foarte multi in preajma sa.Despre lucrarea sa de doctorat evit sa ma pronunt deoarece nu e specialitatea mea,iar cei avizati traiesc si se pot pronunta.La cate doctorate ""pe puncte'' am numarat,le-am pierdut sirul si chestiunea ramane asa.Ascensiunea sa sociala e la fel de spectaculoasa ca a unui numar incomensurabil de alti concetateni,unii ascensionand chiar de la varste juvenile[18-19 ani].Ce as putea sa-i reprosez ca e cam inestetic,ca sa nu zic urat,dar asta-i de la Dumnezeu.Altceva,ce?Cumva ca nu e de partea cui vrea autorul?Dar autorul nu trebuia sa ne spuna si noua de partea cui ar vrea sa fie d-l Oprea sa stim si noi,ca sa nu mai plutim in ignoranta?Am crezut ca o sa ma lamureasca postacii,ceea ce nu s-a Intamplat,asa ca raman perpetuu cu nedumerirea mea.Scuzati!

Răspuns pentru Anna

In învățământul „la stat” pe care îl apreciați sau regretați, nu are importanță, la un moment dat problema nu era obținerea diplomei universitare, ci găsirea unui liceu care să confere titraților universitari dipoma de bacalaureat ! Fără de care… nu era complet dosarul doctorandului… La o agapă, doi generali dintr-un serviciu secret se tachinau. „Măi, acolo unde ai făcut tu liceul, acum este o școală de handicapați !” ”O fi, mă ! Dar deosebirea dintre mine și tine este că nu am luat bacalaureatul când m-am inscris la doctorat !”

Epidemie naționaă în administrație

Dar ce pretentii aveți dacă în incinta Senatului României se tocmeste spaga ASF de trei milioane Euro ? Cum ar putea un ministru de interne cu 4 stele să fie sub nivelul de trai a lui Daniel (Spagă) Tudor ?

Conu Leonida fata cu reactiunea

Incredibil, dar din pacate adevarat ! O societate care produce asemenea ascensiuni ale unor nulitati, aceasta societate este sortita dezastrului, moral si social.

Pas cu pas!

Corb la corb nu scoate ochii! Păi hoţii nu promovează dacă n-ar fi recomandaţi, susţinuţi şi acceptaţi de alţi hoţi. E o treabă organizată bine pusă la punct. Ea îi elimină pe cei capabili şi cinstiţi ca pe nişte corpuri străine ''sistemului'', care, odată penetrat, ar deveni ne funcţional. Răul se poate elimina, dacă asta sincer se doreşte, analizând tot parcursul, dar şi factorii favorizanţi.

Simplu

Dar nenorocirea este ca nu e singurul, nu a facut singur totul si ce e mai rau ca activitatea lui ANTI-academica a facut ravagii : un sistem de relatii ametitor format din rubedenii care au ocupat institutii statale, NECALIFICATI cu scoli absolvite fara frecventa minim obligatorie, avansati peste termene si fara merite, o pegra care blocheaza activitatea si care franeaza toata activitatea. Si peste toate JAFUL, cazul de la serviciul de inf. politienesc nu e singular, e regula. Averile imense sant la vedere, banii cheltuiti o certitudine. Cati "doctori" a fabricat Oprea ( de fapt sistemul care il folosea) si care au avut salarii marite si pensii asemenea, ca doar asta a fost motivul ? Mai poate verifica cineva doctoratele tinute la secret ? Din pacate acestia au capusat si capuseaza institutii ale statului unde imensa majoritate lucreaza din greu de munca lor profitand o gasca tinuta acolo sa indeplineasca ordine straine democratiei si interesului national. Si care au liber la jaf. Simplu.

Mda !

Din cauza acestor politruci ca G. Oprea sau Ontanu, si tara are prea multi, a ajuns Romania unde este acum! Nu sunt singurii!

NcM

Da, marţafoiul este printre noi. Ca el sunt multi, din nefericire. Pe mine ma intereseaza, insa, cine si de ce l-a "înfipt" direct in inima sistemului. Si, mai curios sunt cine si de ce se chinuie sa-l scoata din sistem...

Titel

Din pacate sunt multi ,, generali'' avansati de clasa politica pe criterii care sfideaza logica carierei militare. Aceste anomalii nu au facut decat sa discrediteze calitatea corpului ofiterilor combatanti din armata si in special a celor care au participat la misiuni incepand cu cele din Somalia, Bosnia, Kosovo, Irak sau Afganistan. In ultimii 20 de ani comandatii acestor unitati militare si nu numai au absolvit cursuri la Institutii militare de prestigiu din Franta, Anglia, SUA sau Italia dar cariera acestora a fost limitata de armata generalilor .

Carcotasul de serviciu

Chilotarul asta parca-i constipat in permanenta. E plina lumea politica si nu numai, de asa zisi "doctori in mai stiu eu ce" - eu le-as zice "felceri si nu doctori", care nu pot lega corect, inteligibil si rational macar 2, 3 vorbe. Pana nu vom promova in functii inalte doar oameni capabili, incoruptibili, nu vom avea un trai decent.

Zoe

Gabriel Oprea este o gaura neagra vesnic incruntata.Un editat lovit de grandomanie.

aladyn

Si mai mult putregai o sa iasa la suprafata cand o sa se afle afacerile in care a fost bagat oprea-firme suveica si altele...Bugetar devenit milionar nu se stie cum...bodyguard devenit general doctor...din toata tara asta ponta pe asta-l pune ministru si vicepriministru...cu astia face psd alianta....bravo! oprea si dragnea-oameni care nu au ce cauta in politica-nu sunt in stare sa scoata 2 propozitii coerente-un inginer in fabrica si un picolo tablagiu deveniti stabi nu se stie cum...De astia trebuie sa scape tara asta ca sa fie mai curata....

Tudor Nastase

Oare nu este Oprea Gabriel si Maresal al Uniunii Sovietice ?

Ion Neagu @ Tudor Nastase

Si căpitan al Rusiei ?

QX

Este in folclorul popular ceva cu porcul, rachita, urcatul / coboratul, mere/ pere, micsunele..., iar Dinu Sararu scria ceva despre "Niste Tarani". S-ar putea adauga ceva cu si despre Dinu Paturica, parveniti / parvenire ... . Concluzia ar cam fi: niste inconstienti pusi pe capatuiala (macar de ar vetui veci).

Viorel

Un super subiect de film!

Jder

In RO de azi nu prea mai exista PROFESORI universitari ,exista doar detinatori de "titluri academice". Este unul dintre motivele pentru care ne cam lipsesc LIDERII AUTENTICI ,devotati natiunii si Statului .Criza economica -sociala-politica propagata in RO de diverse interese straine a fost o "mana cereasca" pentru oportunistii anesti samd. Acesti stranii universitari si generali facuti prin zig-zag-uri conspirative si-au folosit titlurile si puterea dobandite atat de miraculos exclusiv in favoarea grupurilor obscure care ne submineaza increderea ,sperantele si onestitatea de atatia ani . In asa -zisa politica si in asa-zisul sistem universitar au fost cu nonsalanta infiltrati indivizi fara nici-un orizont, specialisti doar in coruperea "constiintei" lor si a altora usor de manipulat. Cel mai grav pentru poporul nostru si pentru RO actuala este ca nu avem arme de aparare in fata acestei teribile imposturi si lacomii ,altele in afara de idealurile istorice ale strabunilor cu anvergura spirituala si de orientarea crestina in viata... "Generalii si universitarii neantului" umilesc nu numai armata romana onorabila sau mediul academic esential ,ei au reusit sa umileasca responsabilitatea noastra civica,a tuturor...

Apolitic

Nu e singurul. Elena Udrea, Gorghiu, samd au cumparat diplome de la universitati private si titluri academice. Singurul om politic care nu a procedat asa este pedelistul Costica Canacheu parlamentar inca in constituanta din 1990 si pana azi, electrician era in 1989 aceleasi studii are si azi.

radu

Ipochimenul nu este o „gaura neagra” , ci o pecingine a societatii romanesti!Nu e altceva decat un martafoi securist sustinut de politicieni de doi bani si promovat prin santaj si spaga!Din pacate , va trebui sa ne obisnuim cu astfel de personaje , fiindca ei ne vor conduce in anii ce vin!

Zx

Si ne mai miram ca rade lumea de dincolo de noi .Cu astfel de specimene nici nu avem cum.Ce doare cel mai mult e tupeul unui picolo mereu cu siguranta nationala in gura si din pacate nu e sigurul,Iordanescu,Ilie Nastase intregeste peisajul .Oare in Ministerul Apararii nu mai exista onoare ,sau cei ce-l conduc sunt similar celor pomeniti ? Totusi tind sa cred ca nu am ajuns atat de rau.....

Hacker @ Zx

E chiar mai rău decât crezi!!! De fapt România nu mai există, din păcate....

(Va/vor mai urma)

Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
4634
 | 7
 | 20
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
c.g.
0
Pt.Aladyn. Am mai primit sugestia asta cu autostrazi din partea dvs., foarte bine autostrazi sa fie, indiferent cine este la butoane, important este sa se faca si la ce costuri, vedeti precedentul si MEGA HOTIILE LEGATE DE AUTOSTRAZI NICI PANA AZI NU SE DESLUSC CAUZELE, SE PIERD DOSARE ( cazul Bechtel ... !? ), s.a.m.d. ?! Cred ca suntem programati la desfiinatre ca stat national unitar, dar in anul asta 2016 trebuie VOTATI .... fie PSD si '' asociatii '', fie PNL, ca asa este in democratie fie ea si originala si in sos slinos de capitalism de cumetrie ! Spuneti '' este nevoie de capital '', aici este buba , in deceniul cu matrozul gargaragiu si marioneta asa cum au fost si predecesorii sai la jiltul Cotrocenilor s-au imprumutat circa 20-40 miliarde de euro , CE S-AU FACUT CU BANII, unde sunt autostrazile ( s-au facut niste amaraciuni pe portiuni bajocoritor de mici si astea se surupa-'' cine face si desface are tot timpul ce face '' -si la preturi ametitor de mari pe km/autostrada ... !?) ! In rest ce putem spune '' ghinion... '', vorba sotului doamnei Carmen, actualaul om in Dealul Cotrocenilor ! O zi cu bine !
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
c.g.
0
Pt.Aladyn.Ce sa votezi domnule ... CE ! Ai doua posibilitati PSD si '' asociatii '' si PNL , toti astia de 27 de ani au adus ROMANIA la un nimeni : economic, politic, social, tara este fara viitor, deoarece interese din Est si din Vest prin mega hotii si mega banditisme economice cauta sa farame statul national unitar ROMANIA , deranjam aici in Pen. Balcanica interesele rusilor si '' colegilor americani '' aflati in ultimul secol '' umar la umara '' ! '' Ghinion ... '' ,cum ar spune sotul doamnei Carmen !
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
aladyn @ c.g.
+1
Trebuie gasita o solutie-un contract cu politicienii-guvernantii, pe proiecte clare si duse la cap. Nu cred ca mai e timpul vorbariei. Comunitatea x sau electoratul y cere partidului z ca in urmatorii 4 ani sa faca 1000km autostrada-1000 sate canalizate, scaderea taxelor x si y si subventionarea y si x etc....Clar-negru pe alb-e vorba de un contract ce trebuie dus la capat altfel nu te aleg si caut altii--cam asa cred ca trebuie pusa problema...indiferent de partid . Nu aiureala, gargara, tampenii. Asa cum mie-mi cere statul taxe si banca rate la termen asa cer si eu partidelor proiecte duse la capat prin contract-fara scuze si lamentatii-fara ascunzisuri. Personal , nu ma intereseaza nici un nume de partid sau asociatie-nici de stanga nici de dreapta..ma intereseaza faptele. Asa cum suntem acum e nevoie de capital si mentalitate occidentala. Mai multa munca, viteza, dinamica, mai simplu si concret. In mod normal sunt cateva sute sau chiar mii de companii occidentale care si-ar deschide fabrici si ateliere in Romania ceea ce ar duce la prosperitate rapida-dar nu vin din cauza lipsei autostrazilor-deci prioritatea 1 ar trebui sa fie cat mai repede si cat mai multi km de auostrada-indiferent de partid sau politica...pt orice guvern trebuie sa fie prioritatea 1-personal am facut oferte, negocieri si prezentari pt sute de firme straine sa vina sa investeasca in Romania si raspunsul a fost acelasi-da, venim daca aveti autostrazi si mai putina birocratie.
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+1
OPREA GABRIEL UN NIMENI UN POLITRUC DE CEA MAI JOASA SPETA UN TRADATOR RE RE EVALUAT UN PLAGIATOR ETC ETC =SILA GREATA DISPRET TOTAL !!!! PENALUL DE DR INTERNATIONAL IN IZMEOMOLOGIE LA PUSCARIE SI NEAPARAT GASIT TEXTUL DE LEGE DE ACUM PENTRU DEGRADARE !!!!!!! TRAIASCA RO LIBERA SI INDEPENDENTA DAR NU CA ACUM !!!!!
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
c.g.
0
Acum ne bombardati cat de nociv este '' domnul general '' Gabriel Oprea doar, doar , voteaza romanii in loc de PSD si '' asociatii '' pe cei din PNL ca asa vrea probabil sotul doamnei Carmen ! '' Ajunga o maciuca la un car de oale '' !
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
IZMENARU
0
Un document incendiar al celor de la Wikileaks îl loveşte în plin pe fostul vicepremier, Gabriel Oprea. Documentele scot la iveală amănunte uluitoare. Oprea ar fi oferit 6 milioane euro unor hackeri legali pentru a dota politia cu un dispozitiv secret de tehnica operativa! Hacking Team a inventat cel mai complex sistem de interceptare, scrie stiripesurse.ro Celebra organizatie Wikileaks a publicat o serie de mesaje intre sefii Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia Logistica si o companie din Italia care produce aparatura de interceptare, numita Hacking Team. Corespondenta dintre IGPR pe de-o parte si Emad Shehata si David Vincenzetti de la Hacking Team de cealalta parte reprezinta o invitatie la o procedura de achizitie a unui „ansamblu de tehnica operativa formata din trei sisteme componente interconectate si interdependente”, cu o valoare estimata de peste 1,8 milioane euro fara TVA / ansamblu. Cu toate ca documentul este unul nesecret, firma italiana este avertizata ca toate detaliile contractului precum si caietul de sarcini au un caracter clasificat Secret de Serviciu. Sursa de finantare va fi asigurata de „Grant-ul OLAF de Asistenta Tehnica in Programul Hercule II – proiectul „Intarirea capacitatii operationale a unitatilor de politie ce folosesc metode speciale de investigatie in lupta impotriva fraudelor”. Invitatia este semnata de actualul Ministru de Interne, Petre Toba, la acea vreme Inspector General al Politiei Romane, iar cele doua hartii au fost trimise pe 24.03.2015, respectiv 24.10.2014. In acest interval, Ministru al Afacerilor Interne era Gabriel Oprea, care s-a instalat in aceasta functie cu doar trei saptamani inainte (5 martie 2014). Suma de 6 milioane euro (cu TVA inclus) reprezinta, evident, o investitie de la bugetul de stat. Nu se stie daca achizitia a fost facuta iar daca da, in ce masura va fi ea considerata o investitie profitabila.
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
CEISTUL
0
Un membru al comisiei de selecţie, ofiţer în Direcţia Generală de Informaţii a Apărării, ar fi declarat despre Ionela Nicuţ că trimiterea ei la Bruxelles ar fi o catastrofă pentru Armata Română. Ofiţerul examinator şi-a permis s-o critice pe Nicuţ fără a şti că ea este soţia generalului Valeriu Nicuţ, şeful Reprezentanţei Statului Major General la Mons (Belgia), la Comandamentul Trupelor NATO din Europa. Specialiştii pe care i-am consultat pe tema acestui caz s-au arătat rezervaţi. Directorul Colegiului Naţional de Apărare, Iulian Fota, ne-a spus că generalul Nicuţ e un om deosebit, dar că n-o cunoaşte pe soţia acestuia. “Eu am lucrat la Bruxelles între anii 1998 şi 2001. Nivelul 2 STANAG mi se pare cam redus. Citeste mai mult: 663afca2b/index.html Nicuț a fost trecut în rezervă la sfârșitul anului 2013 de președintele Traian Băsescu și reactivat de Victor Ponta în 7 martie 2014 prin numirea sa ca secretar de stat la MApN, funcție pe care o ocupă și astăzi. Nicuț secretizează licitațiile și câștigătoare devin firmele UTI și Interactive Systems and Business Consulting ESi Acquisition care lucrează împreună. Evident că noul ministru al Apărării, un diplomat rafinat care vorbește câteva limbi străine nu a verificat procedura licitațiilor desfășurate până acum dar surse bine informate ne-au spus că DNA, secția civilă, nu cea militară, și-a băgat năsucul prin niște hârtiuțe pe la UTI. Așa că o mare panică s-a creat printre conducătorii celor două firme: Tiberiu Urdăreanu, Radu Lupu și Lucian Herscovici. Dl. general Nicuț, cumnatul dlui general Oprea (oare-și spun dle general între ei?) a avansat în funcții exact cum avansa și cumnățelul. Avansa dl. general Oprea, avansa și dl. general Nicuț. Invers nu s-a întâmplat. Noi speram ca la instalarea tehnocratului Motoc să vedem zburând din funcții neamurile de tristă amintire. N-am avut această plăcere încă. Nicu
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
bobo
+1
ordin pe unitate...?
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
CEISTUL
+6
De 3 ani încoace se știe că la MApN nu se apropie nimeni de licitații în afară de firma UTI a lui Tiberiu Urdăreanu și de acoliții săi. Urdăreanu e mare UNPRist iar pila lui în MApn nu era cum s-a crezut o perioadă, Mircea Dușa, ci cumnatul lui Gabriel Oprea, generalul Valeriu Nicuț. Teodor Atanasiu i-a întrerupt brusc în 2005 cariera lui Nicuț când în calitate de ministru al apărării naționale, l-a demis din funcția de șef al Direcției Planificare Strategică din Statul Major General pentru că a vorbit gura fără el. Acesta confirmase, public, faptul că România și SUA au ajuns la un acord pentru amplasarea unei baze militare americane lângă Constanța deși informația trebuia să rămână confidențială. Atanasiu a încercat să dreagă busuiocul declarând că negocierile cu Statele Unite nu s-au incheiat și că Nicut va rămâne la dispoziția ministerului. Atunci s-a zvonit că americanii s-au enervat rău și i-au cerut lui Atanasiu să-l zboare pe gură-spartă. În 2008 în urma unui „concurs”, soția lui Nicuț vorbitoare de engleză la nivel minim ajunge la Bruxelles, pentru o misiune de trei ani. Maiorul Ionela Nicuţ s-a clasat prima deși cel puțin unul dintre contracandidaţi, provenea din structurile PSYOPS (de operaţii psihologice) ale Armatei Române și vorbea nivelul maxim și la engleză și la franceză. Doar că nu era căsătorit cu Nicuț. Dar nivelul minim 2222, invocat oficial de Ministerul Apărării, permite trimiterea în străinătate a unor ofiţeri care nu ştiu mai mult. Pe baza acestui minim a ajuns la Bruxelles, pentru o misiune de trei ani, maiorul Ionela Nicuţ. Biroul de Presă al Ministerului Apărării ne asigură că Nicuţ s-ar fi clasat "prima din cei patru candidaţi care au participat la concurs". Unul dintre contracandidaţi, provenit din structurile PSYOPS (de operaţii psihologice) ale Armatei Române, avea nivelul 3333 şi la limba franceză, nu doar la engleză. Un membru al comisiei de selecţie, ofiţer în Direcţia Generală de Informaţii a Apărării, ar fi decla
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
aladyn
+4
Explicatia traiectoriei halucinante ale acestui personaj nu poate fi explicata decat decat printr-un cuvant-banii. Cum a facut banii? Nu putea urca asa in ierarhii decat pe spaga-nu putea avea functii si titluri decat pe spaga-alta explicatie nu exista. Un militar in mod normal nu poate strange o asemenea avere-este imposibil. Cum poate psd sa faca alianta cu oprea ? Cum poate Ponta sa-l puna ministru si viceprim-ministru? Consider o jignire la adresa electoratului psd aceste lucruri si ar trebui explicate pt ca altfel nu pot sa cred decat ca a fost pus pe spaga. De fapt cred ca e o jignire a poporului roman toata aceasta poveste mai cu seama daca se dovedeste ca a fost implicat si in mineriade. O traiectorie ciudata are si dragnea-un taranus-repetent 2 ani -sa ajunga miliardar si sef de partid si principalul tragator de sfori din psd. Cred ca electoratul lor ar trebui sa-si puna niste intrebari. Mai sunt multe personaje de acest gen in tara, in toate partidele, si lumea ar trebui sa le afle tot trecutul si felul cum au obtinut bani si functii.Oricum,ca idee, lumea ar trebui sa se gandeasca mai mult cand voteaza astfel de oameni.
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Kon Trast
+12
Deşi densitatea de "doctori", "maeştri", "excelenţe", "vedete",etc este foarte mare,ciudat, ţara se duce rău la vale! In concluzie, ori mărimile nu au acoperire, consistenţă,ori ţara nu-i întelege.Dacă s-ar vrea, pe Oprea l-ar putea verifica oricând o comisie simplă supunându-l unui simplu test de dictare. Dar nu se vrea.
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017