×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, 02:35
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Așa ceva...
CTP: "Am lucrat cu Gregorian Bivolaru"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri seară la Digi24 că a lucrat cu Gregorian Bivolaru în 1981, când, timp de câteva luni, a făcut yoga fizică.

„Am lucrat cu Gregorian Bivolaru. În '81 mergeam la Ecran club, o casă de cultură - club socialist cu traforaj, artă populară - şi aveau o secţie de yoga. Profesor era domnul Bivolaru. Am făcut vreo 7 - 8 luni yoga fizică, la care era bun omul. Avea vreo 20 de oameni bătrâni, tineri, cu care lucra yoga fizică destul de bine. Atunci l-am întâlnit prima dată”, a povestit CTP, în contextul în care, vineri, Bivolaru, unul dintre cei mai căutați infractori ai Europei, a fost prins la Paris.

(A.C.)Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
5027
 | 3
 | 30
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
bivolii
0
O pocitane despre care se zvonea ca lucra cu alte pocitanii in vremile ia pamantului
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
dacian, 3 facultati+ casa bruxelles
+1
carol cat si ctp au dreptate, nu mai radeti de Bivolaru si spirala lui plutitoare. Guru Bivolaru se trage transcedental din Zamolxes, iar spirala lui vine de la cultura, ati ghicit!, cultura Cucuteni. d-na Monica transcede din ramura sacerdota a Amalilor iar CTP din cea a Baltilor cele doua ramuri din care s-au tras vizigotii si ostrogotii. Base, asa cum ii arata si numele i-a avut ca parinti pe Traian si Decebal, de aia e asa cum e, un paradox. In plus el plutea pe mare si n-a putut veni la spirala sa se intalneasca cu toti dacii, vizigotii si ostrogotii, dar stia de ei de la ruda sa asiatica hunica, Atila. Plutind prin meandrele concretului s-a intalnit si cu Monica Macovei si cu CTP, si au sorbit bauturi galbene, uneori cu cuburi de gheata si turnate musai de Voiculescu. Stie bine Base ce stie! Unii au ramas cu gandul la Voiculescu, altii la Bivolaru dar cu totii la la strabunii d(t)raci. zic bine domnu Caroll ? Ma integrez in absolut si eu?
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
aladyn
+7
Yoga a fost legala pe timpul lui Ceausescu pana prin aprox1982-erau cluburi de yoga prin toata tara. Era si la tv intr-o zi pe saptamana , cred ca 5min de exercitii yoga. Era la moda mai cu seama printre studenti-era ca un fel de fitza-erau mai interesanti . A urmat o perioada de represiune cu arestari , anchete, batai-dupa scandalul Meditatia Transcendentala. Dupa 89 a fost din nou la moda, o gramada de tineri faceau yoga si in mod curios a devenit la moda printre ofiterii tineri mai cu seama mapn. Bivolaru era un nume foarte cunoscut in acest anturaj. Era chiar faimos. Bivolaru avand popularitate a luat-o razna si a inceput sa faca prostitutie cu o gramada de pustoaice naive. Se zvonea ca avea geamantane de bani. Trimetea fetele in Japonia la produs. Oricum o gramada de oameni s-au dus la el nu cu forta ci din prostie, curiozitate sau naivitate. Multi s-au dus si pt sex. Numai cand vad mutra lui bivolaru mi se face scarba.CTP cred ca a vrut si el sa fie interesant cateva luni.
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+6
Parca Gregorian Bivolaru a primit azil politic in Suedia. Deci se stia unde este. Atunci cum mama dreakului de " l-au cautat peste tot ?" Si daca a primit azil politic, atunci de ce se ascundea? Cei care au primit azil politic nu pot fi remisi in tara de origine, decat in anumite conditii speciale. daca Gregorian Bivolaru ar fi primit azil, dupa trei ani el putea deveni cetatean suedez....
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
3,14
+8
Mai de graba cred ca Bivolaru a " lucrat" cu CTP-ul si nu invers !
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
anka @ 3,14
+3
Pai de aia a ramas el smucit, ca a lucrat cu diavolul. Cine se aseamana se aduna.
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
tantra Y
+5
Inseamna ca Bivolaru a lucrat cu el daca e vorba de yoga"fizica"deşi specialitatea gurului era alta fizica....ce inseamna ingamfarea, "Baneasa lînga care e Bucurestii"
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
boierul barba
+11
"...Profesor era domnul Bivolaru. Am făcut vreo 7 - 8 luni yoga fizică, la care era bun omul. Avea vreo 20 de oameni bătrâni, tineri, cu care lucra yoga fizică destul de bine. Atunci l-am întâlnit prima dată” -... Auzi bre CTP-ule si matale care esti si dumneata un fel de tiz al transcedentalului neinteles de contemporani , matale-ti zic nu-ti mirosea nimic ? chiar nimic nu-ti putea cat de putin a smecherie cu iz sexual sau ceva ce agresa legalul ??? sau te pomenesti ca esti deja de parerea ca autoritatile masacreaza drepturile acestui sarman pedofil ??? Daca ti-ar fi ademenit fiica sau fiul minori de pe langa casa , sau mai rau sotia presupun asa... prin sirete teorii aiurite de sucit mintea tot asa l-ai fi prezentat precum fraza citata din judecatile matale valoroase referitor la acest nespalat chelbos ??? Mentinasi acolo subliminal despre impresia cand l-ai intalnit prima data .....dar despre restul ??? ia zi tatae cum sta treaba ? ca te stiu combativ. Pacat nene CTP, ma asteptam sa nu amesteci chiftelele cu izmenele si sa deduci sobru ca tot ca un guru ca daca chiftelele sunt fara mustar s si izmenele-s curate. Rezon mon cher! nu se face. Uite o sa te luminez cu ceva care probabil mintea lu matale de fizician nu a cuprins cu intelesul sau omite sa inteleaga: exista in univers o lege a compensatiei care se manifesta in cele mai diverse momente si moduri. Ia gandeste matale cum isi freaca palmele parnaiasii de prin cotloanele beciurilor pazite din Romania la gandul ca se primeste marfa noua , mai ceva precum facea Bivolaru cand cu viclenie tulbura mintile unor adolescenti si-i desfigura psihic atat pe ei cat si pe parintii lor !!! ia zi nu-i asa ca "PACATELE SE INTOARCE ??? "
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Sarkas
+11
Contorsionistul CTP. Întrebare: exercițiile alea de yoga cuprindeau și limba?
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Oliver @ Sarkas
+13
Domnule draga, yoghinul Bivolaru era un expsrt in meserie, un guru, de aceea ambele extremitati ale sistemului digestiv erau lucrate intens.
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Cc
+9
CTP -ul a ajuns rau saracul,daca in acest fel vrea sa se faca remarcat.Cat despre vestimentatie ce sa zic,bine ca la stirile digi nu a aparut cu gluga in cap,cum e la moda printre pustanii teribilisti,care atata stiu,gluga trebuie purtata indiferent de cum e vremea afara !
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Ursuletul Yoga
+7
Bai CTP-ule, lasa vrajeala asta cu "yoga fizica", ca e mai putin important, mai bine zi-ne : da' ceva tratement prin urinotarapie ai facut ?! (cîîîîh !). Ca la asta se pare ca Bivolaru asta era chiar profesor universitar ... (ILIE DE LA SCULARIE)
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
CTRazi @ Ursuletul Yoga
+10
Numai scatofagie, ca si azi.
Publicat Sâmbătă, 27 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017