×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 13:45
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Trump vs. Rubio
Până unde poate ajunge nivelul campaniei prezidențiale din SUA

Campania electorală a republicanilor americani dă în clocot înainte de ”Super Tuesday”, marțea în care se vor împărți o bună parte din delegații ce vor decide candidatul prezidențial.

Donald Trump, liderul de până acum în tabăra republicană, a ajuns să se folosească in campanie de citate atribuite lui Benito Mussolini. ”Mai bine trăiești o zi ca un leu decât o sută de ani ca o oaie”, scrie într-un tweet retransmis, și deci apreciat de Trump. Întrebat la NBC de ce a ales să aprobe spusele lui Mussolini, Trump răspunde: ”Mussolini a fost Mussolini. Este un citat foarte bun, foarte interesant și știu cine a spus asta. Însă ce importanță are dacă e Mussolini sau altul. Vreau să fiu asociat cu citate interesante”, a spus Trump.

Apoi, în platourile CNN, Trump a refuzat să condamne Klu Klux Klan. Întrebat ce parere are de sustinerea pe care i-o oferă David Duke, fost lider al KKK, Trump a spus: ”Nu-l știu pe David Duke. Nu cunosc gruparea asta. Doar nu vreți să condamn un grup despre care nu știu nimic. Trebuie să mă informez”.

Criticii au căutat și au găsit în biografia tatălui candidatului republican, Fred Trump, o apropiere de KKK și participarea la o demonstrație a unei mișcări fasciste a imigranților italieni, în 1927, când a fost și arestat.

Rivalii republicani ai lui Trump nu par deloc mai dornici să ridice nivelul dezbaterii. Vorbind alegătorilor din Virginia, Marco Rubio a spus următoarele: ”Mereu Trump îmi spune ”micul Marco”... știu că este mai înalt decât mine, dar tocmai de aceea ma miră de ce are mâinile atât de mici. I-ați văzut mâinile? Știți ce se spune despre bărbații cu mâinile mici... Nu poți să ai încredere în ei”.

”Trump nu transpiră pentru că toți porii lui sunt acoperiti cu spray autobronzant. Donald nu va face America măreața, va face America portocalie!”, a mai spus Rubio.

”E uimitor cum tipul cu cel mai prost spray autobronzant din America mă atacă pentru că ma machiez. Lui Donald Trump îi place să dea oameni în judecată, cred că ar trebui să-l dea în judecată pe cel care i-a dat cu asta pe față”.

”E un nebun în Coreea de Nord care încearcă să obțină arma nucleară și un nebun care încearcă să aibă arme nucleare în America”, a mai spus Rubio despre Trump.

Călin MarchieviciPublicat Luni, 29 februarie 2016
2404
 | 1
 | 18
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Crocodilul
0
Vai de mama lui de mare licurici. A ajuns sa creada intr-un bufon. Asta spune multe despre nivelul cetatenilor americani. Jalnic nu altceva. Mai isi arata si muschi prin tari straine. Trump asta este sustinut de banci si de o parte a americanilor care sunt debusolati de esecul lamentabil al corporatisitilor.
Publicat Marţi, 01 martie 2016
+Răspunde
Danka @ Crocodilul
0
Eu zic sa mai gugalesti putin (sau Putin) poate pina la urma intelegi ceva din politica americana. Din pacate nu te va ajuta prea mult pentru ca nimic nu se potriveste in matrita gindirii dimbovitene.
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
SaakasBilly
+1
Acolo unde cica "a fost ales" Bush sau Obama ,adeca Bush declarat ca fiind cel mai prost presedinte din istoria statelor unite ,la propriu binenteles ,cu intzeles clar referitor la nivelul redus de inteligentza ,si Obama e considerat ca cel mai slab presedinte din istoria statelor unite,adeca unul shters care a promis multe si nu sa tzinut de nici o promisiune ,pe promisiuni mincinoase primind si premiul nobel pentru pace,deci pe langa o astfel de panoplie de presedinti de caca,Donald Trump pare un fel de Cezar al imperiului roman !! Dar eu sunt de acord si cu tendintza mass media ricana si cu inteligentzu' lor ca nu o astfel de marioneta cauta ei !! Care se muleaza acum perfect optiunilor conducerii din umbra a imperiului malefic mondial e Hillary Clintoci si sunt convins ca de orice se alege de catre poporeanu' rican ,ea o sa iasa din urne !! Deja se si vede cum ii ia pe ceilalti democrati asa la....mustatza !! Poporenii privilegiatzi ai imperiului rican s-au cam saturat de razboaie ,dar tot satui au fost si inainte de primu' razbel mondial ,de al doilea ,sau de genocidele din orientul mijlociu ,si totusi prin manipulare au fost tarati in ele !! Hillary va duce mai departe crimele imperiului ricani ca si marele promotor al pacii ,laureat al premiului nobel pentru pace ,Obama, care a deschis noi fronturi in orientu' mijlociu si ukrania,plus un nou razboi rece cu...rushii ,si perspectivele tot mai clare ale unui nou razboi mondial....poate ultimu' !!
Publicat Marţi, 01 martie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+2
.Ha ha ! Ce va spuneam ca "o sa ne rîdem" ! Stati asa, luati semintele si paharul cu bere, spectacolul de abia incepe ! Sa vedeti cind Hitlery va avea pusee postmenopauzale ! ... Cît despre citate de campanie, îi recomandam dlui Trump sa-l citeasca si pe Cosbuc (cu ceva timp inainte de Mussolini) : " ... Dar nu-i totuna leu să mori ori cîine-nlănţuit ..." ("Decebal catre popor")
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+1
Ha ha ! Ce va spuneam ca "o sa ne rîdem" ! Stati asa, luati semintele si paharul cu bere, spectacolul de abia incepe ! Sa vedeti cind Hitlery va avea pusee postmenopauzale ! ... Cît despre citate de campanie, îi recomandam dlui Trump sa-l citeasca si pe Cosbuc (cu ceva timp inainte de Mussolini) : " ... Dar nu-i totuna leu să mori ori cîine-nlănţuit ..." ("Decebal catre popor")
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Votant Trump
+4
legat de Rubio:disperatii spun lucruri disperate
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Suciu @ Votant Trump
+1
Se va retrage si asta plangand ca si Bush cel mic.
Publicat Marţi, 01 martie 2016
+Răspunde
getul @ Votant Trump
0
Exista votanti pentru aceasta creatura?GRAV,mult mai grav decat Coreea de Nord!
Publicat Marţi, 01 martie 2016
+Răspunde
Danka @ Votant Trump
0
Pina la urma a cistigat si el un stat Minnesota si cum Cruz a luat Alaska nu se retrage nici unul din cursa. Bineinteles ca acest lucru il avantajeaza pe Trump si sa vezi ce paruiala le trage peste 2 saptamini.
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
Krixus
0
Aceasta este "democraţia" pe care Licuricii încearcă s-o bage, dacă nu de-a dreptul cu bombele şi dronele, cu muniţia cu uraniu şi cu minele terestre, apoi măcar cu ONG-urile cumpărate şi cu justiţiile "independente" pe gâtul lumii întregi! Bravoooooooooooo!
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Iorgu
+8
Astia sunt dispertai ca le-a luat Trump fata. Se preteaza acum la orice. Nu au argumente, dar au laturi.
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Mircea Popescu @ Iorgu
0
Iorgule, se pare ca taaaaare multe ai mai inteles din campania lui Trump, daca se intampla cumva sa o fi urmarit si sa o fi inteles. Masele sunt prostite prin gura mare, mass-media, populism si lipsa de idei, astfel incat argumentele pertinente ale altora nu mai sunt ascultate. Proba cea mai concludenta o reprezinta Romania, unde abia dupa alegeri se constata ca propaganda fara substanta a condus la alegerea raului cel mai mare
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Suciu@Mircea Poescu @ Iorgu
+2
Esti jalnic daca o apreciezi pe hilara clintoana. Si esti si mai jalnic daca tu compari colonia Ronania cu metropola SUA.Mergi si dormi linistit, FMI lucreaza pentru tine, n-ti face griji, crede toata propaganda pentru ca asta e meseria ta, sa o crezi.
Publicat Marţi, 01 martie 2016
+Răspunde
Danka @ Iorgu
0
Fata ca fata dar le-a furat partidul de sub picioare. Peste doua saptamini ia si Florida si incepe sa mature cu ei pe jos. Trump mai pierde doar un singur stat, Ohaio unde Kasich este la el acasa dar in rest toate "fetele albe" se vor alinia disciplinate in spatele lui ca sa porneasca asaltul impotriva familiei Clinton care pina acum nu au facut altceva decit sa-si vopseasca fata in negru.
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
Nemo
+7
"Criticii au căutat și au găsit în biografia tatălui candidatului republican, Fred Trump, o apropiere de KKK și participarea la o demonstrație a unei mișcări fasciste a imigranților italieni, în 1927, când a fost și arestat" hal de manipulare:))))))Iar Rubio imi pare absolut un jeg cu atacuri la bronzul miliardarului,Rubio avand in bronz persistent din nascare:)))) Fratioare,ce tara e SUA? chelia lui Basescu era mai respectata in perioada electorala:)))
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Nemo
+11
citatul cu "Mai bine..."nu e din Mussolini,e o zicala veche decand lumea,mai ales in lumea araba!Dar presa americana aservita Cabalei vrea mortis sa il scoata pe Trump din cursa!Sper ca americanii sa nu se lase manipulati
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Iorgu @ Nemo
+7
Zicala astra a rostit-o si tataie. Deci Trumo sa fie linistit, de la tataie o stie, iar tataie nu era Musolini.
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
George Washington II
+10
Caline, pune mana pe carte sa nu te faci de ras " sloganul lui Mussolini" nu apartine lui Mussolini ci apare pe diverse vestigii si ziduri din timpul primului razboi mondial. repede puneti botul la CNN si Mass Media de portofel care e disperata ca nu-l pot opri pe Trump facatura cu KKK e manevra CNN ( Communist News Netowork) David Duke a declarat azi dimineata ca niciodata nu si-a afirmat suportul ptr Trump).. Vai steaua vostra cu stirile pe care le propagati direct de pe Google fara sa verificati radacinile
Publicat Luni, 29 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017