×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 04:38
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Reacții
Mircea Ionescu Quintus: Îmi plec fruntea în faţa Regelui Mihai

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat miercuri, după anunţul retragerii din viaţa publică a Regelui Mihai, că îşi pleacă fruntea în faţa acestuia, apreciind că destinul României, dar şi al lui personal sunt strict legate de acţiunile Majestăţii Sale.

''Îmi amintesc foarte bine că una din primele mele reacţii publice am făcut-o la 8 noiembrie 1945, când am participat la manifestarea de protest şi de solidaritate cu Majestatea Sa, la Ploieşti. Aşa s-a întâmplat să înceapă viaţa mea, cu o primă arestare, chiar la o participare, dar nu numai că am participat, am condus manifestarea de aici pentru acest tânăr rege de atunci şi atât de bătrân astăzi şi de stimat la noi şi în toată lumea şi mai ales în familiile regale din Europa'', a declarat, pentru Mediafax, Mircea Ionescu Quintus.

Seniorul liberal susţine că destinul României este strict legat de acţiunile Regelui Mihai.

''Am trăit foarte mult în paralel, ne-am cunoscut, fără îndoială, am fost la dânsul invitat în vizită de mai multe ori. În ultimul timp, de când nu mai este în ţară, mă rog, interesul familiei regale nu s-a mai manifestat în privinţa mea şi era normal, dar trebuie să spun că istoria ţării noastre şi destinele ţării şi poporului nostru sunt atât de strâns legate de viaţa şi de atitudinile sale, încât, ca orice român, astăzi, atât de bătrân ce sunt, trebuie să-mi plec fruntea, să îi mulţumesc şi să-i urez în această viaţă, mai puţin publică, sănătate şi să fie multă, multă vreme în fruntea Casei Regale din ţara noastră”, a mai precizat Mircea Ionescu Quintus.

Publicat Miercuri, 02 martie 2016
2213
 | 0
 | 16
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Secucu
-1
Cata fatarnicie!
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
nicu cohen
0
Masonii fac temenele la catafalcul sefului lor cavaler de malta . Au de patrie, virtute, nu vorbeşte liberalul , De ai crede că viaţa-i e curată ca cristalul?....Si deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască, Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască.(pocitura era regele Carol I )
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
Fariseul @ nicu cohen
+1
Pocitura cu ochi bulbucati de broasca , trimitere la C.A. Rosetti , fondator al P.N.L. Eminescu era conservator.
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
Fariseul
-1
O data rege, intotdeauna rege, o regula elementara de protocol.Toti care nu au respectat acest precept moral, se fac ca nu a fost asa, nu ei si-au batjocorit monarhii, acum ii fac sfinti si personaje pozitive si necesare istoric, prin filme. Prezentul nostru este foarte binevoitor cu noi, cat suntem contemporani cu regele Mihai, fie ca intelegem sau nu ce ni s-a intamplat, cine ne-a calcat pe cap, cine ne-a tulburat mentalitatea si viitorul si ce ni se intampla acum .Mai avem pe un pat de spital un exemplu de moralitate , demnitate si patriotism.Daca era un supraom, facea ca lucrurile rele sa nu ni se impuna, dar nu a fost decat un tanar de 23 de ani, sub vremi si arme ostile, si tot si-a aparat poporul. Dl. M. Ionescu-Quintus, un ofiter si un gentlemen desavarsit catre regele sau. Ce vremuri grozave traim, poate invatam ceva.
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
getul
+1
Este SINGURUL OM CARE POATE REDA DEMNITATEA NEAMULUI,ESTE ULTIMUL CONDUCATOR DE STAT DIN ANII 40,DIN EUROPA,ESTE ISTORIA VIE SI LUCIDA A EUROPEI SI ROMANIEI,MONARHUL DE LA CARE TOATA EUROPA ARE DE INVATAT. DUMNEZEU SA TE AJUTE,CUM STIE EL MAI BINE,MARIA TA!
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
aladyn
+1
Regele Mihai a fost injurat si batjocorit de aproape toata presa din tara in anii 90-politicienii din acei ani urlau ca vine regele sa puna mana pe putere-o parte a populatiei isi batea joc de rege desi nici nu stiau cu ce se mananca monarhia. Acest om a fost o persoana foarte importanta in istoria tarii si merita tot respectul pt meritele, chinurile si suferintele prin care a trecut in aproape un secol. Politicienii si "ziaristii" din Romania nu-i ajung nici la glezna acestui om -cel putin din punct de vedere moral.
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
imun/teanu
0
Maeste Quntus, deocamdata v-ati plecat frunte in fata "libelulei" Alina si a vamesului Vasile. Mai stati si drept! Daca va dati seama.
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
getul @ imun/teanu
+2
Pai daca a fost 'sifon'!Trebuia sa manance si gura lui ceva,nu?
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
Aura
-1
Un fierar betonist aflat la munca in Spania alaturi de sotia sa ce ingrijeste doi batrani in carucior au doi copii ,de doisprezece si de zece ani...amandoi sunt nascuti in Spania si fac scoala aici...vorbesc si scriu romaneste la perfectie !Tatal sau are zece clase iar mama liceul! Iertati-ma va rog ! Stiu ca Regele este un bun roman dar,de ce copiii nu ne vorbesc limba? ...Macar unul ...II doresc Majestatii sale sa se faca sanatos !
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
florin
-10
Eu l-as vedea rege pe printul consort Duda
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
Sanky @ florin
+2
Cum adica ? Tocmai securistul consort ?
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
mardalle
-5
cum vine asta ; „in fruntea casei regale din țara noastră ”? Dle quintus ! deșteptarea ! ȚARA NOASTRĂ E REPUBLICĂ !... s-o punem pe seama vârstei ?...se poate și asta ,dar vezi că mai avem o „casă regală” la Sibiu și chiar un Împărat...bașca Președintele României !- cu ăștia ce facem ?...
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
sss @ mardalle
+4
Singurul act 'democratic' care a facut Romania republica a fost plebiscitul neobolsevic de votare a Constitutiei Brucano-Iliesciene,din 1990.In rest ......mai citeste
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
TRĂIASCĂ REGATUL ROMÂNIEI @ mardalle
+4
ȚARA NOASTRĂ E REPUBLICĂ prin abdicarea silită a Majestății sale Regele Mihai I. O știi și tu, dar faci pe prostul (sau chiar ești?). Poporul nu a fost întrebat dacă își dorește ca țara să devină republică. România a devenit republică datorită sovieticilor și cozilor lor de topor, comuniștii, și, nu în ultimul rând, prin trădarea puterilor occidentale. Abdicarea Regelui a fost samavolnic; de aceea, Regele Mihai rămâne Rege până la ultima sa suflare. Iliescu sau Băsescu nu au acest privilegiu, de altfel, nemeritat. Multă sănătatea Regelui Mihai I al României.
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
Rita @ mardalle
+2
mardalle tot mardalle....
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
just
-4
Haideti sa spunem ,,PENTRU REGE SI ONOR"
Publicat Miercuri, 02 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017